| Autor |
Zpráva |
amy
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 11:53
- Nahlásit
Myslíte si že někteří vet.nám schválně předepisují další a další preparáty ,zbytečné návštěvy atd.aby na nás vydělali?Z jednoho takového mám takový pocit Vždycky se mu něco nezdá a píchá mu vitamíny atd.a platím u něj,i když jdu jen pro radu
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 11:56
- Nahlásit
Já teď byla s malou u veta kvůli střevním potížím. Tak si naúčtoval 170 korun jen za to, že jí změřil teplotu a píchnul injekci. Pozval si nás na další den a zase 170. A pak chtěl, že máme projistotu přijít ještě další den, což byla sobota. Tak jsem se ho zeptala, zda tedy budu muset platit mimo jiné i prohlídku a sobotní příplatek a prý ano. Tak jsem změnila veta.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 12:04
- Nahlásit
Joker
a prosím aspoň přibliž, kam jsi to chodila....já jen abychom náhodu na toho veta taky nenatrefili..... díky.
|
amy
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 12:07
- Nahlásit
NO je to ve Frýdku-Místku a kdybych nebyla blbá a zeptala se třeba na cvičáku,tak bych si ušetřila spoustu peněz a můj pejsek by se nestresoval
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 12:07
- Nahlásit
Evik
Já byla kousek od Malovanky.
A taky jsou strašně drazí u Anděla. Za Drontal chtějí 200 a v Jinonicích 50
|
Anonymní
|
# Zasláno: 9 Lis 2005 12:12
- Nahlásit
to je normálka, u nás se už za dobrý den platí 250Kč, si zvykneš...
|
amy
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 12:13
- Nahlásit
Ano tet čtu učet DRONTAL 220 + aplikace 120 Tak to mě fakt okrádal že jo
|
Anonymní
|
# Zasláno: 9 Lis 2005 12:15
- Nahlásit
no, to jiste ................ bohuzel takovych je docela dost
|
amy
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 12:18
- Nahlásit
Aspon už mám jasno a i když posílá pozvánky na očkování,půjdu jinam
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 12:18
- Nahlásit
DRONTAL 220 + aplikace 120
Já drontal psovi dávala vždy sama.
|
Břetislava
|
# Zasláno: 9 Lis 2005 12:19
- Nahlásit
Jo, jo ... v příštím životě budu veterinář. Je to zlatý důl ... BOHUŽEL.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 12:21
- Nahlásit
amy a ke komu si šla ve Frýdku-místku?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 12:21
- Nahlásit
Joker
Aj mna to prekvapilo
|
amy
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 12:24
- Nahlásit
JE to Ress.Takový frajírek a šla jsem tam jen proto,že se nám stal v sobotu uraz a on byl nejblíž
|
Bent
|
# Zasláno: 9 Lis 2005 12:24
- Nahlásit
První veterinář kterého jsem kdysi navštívil protože si huňaf nekde odřel kuži okolo šulina a trošku mu to hnisalo, mi kromě injekce dával ještě nějaké tablety proti zánětu a mast a výsledná cena byla kolem osmi stovek. To jsem samozřejmě odmítl a následující den navštívil takového vesnického veta na předměstí. Kouknul se na bolák, vyčistil ho, doporučil dubovou kůru a za tři dny jsme měli po problému. A vzal padesát korun. Takže chodíme k němu a jsme móc spokojený jak s cenama tak i s přístupem. Možná je to tím že má ordinaci ve svém domku a tudíž neplatí žádný pronájem takže ceny má velmi mírné.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 12:31
- Nahlásit
Joker
Aplikace Drontalu 120?? Díky za info-aspoň vím, kolik ušetřím!
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 13:01
- Nahlásit
další otřesný veterinář v okrese FM je Karásek.Jednu ordinaci má ve Frýdku a jednu ve Frýdlantě.Je drahý, má otřesný přístup a neprofesionální vystupování.Doporučuji Nováka a Konvičku.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 13:07
- Nahlásit
Když tady čtu ty ceny... Já v pátek byla s psicí pro prášek na odčervení (na 10 kg psa, i když jsem tvrdila, že psice má přes 10...), vymačkání žlázek a ostříhání drápků mě vyšlo na 95 korun... Což mi přijde celkem v pohodě... Nemluvim o jedné doktorce, která je sice dál, ale když tam přijdu a ona psici jen prohlídne a zjistí, že jí nic není nebo něco nepodstatnýho, k čmeu není potřeba léčba, tak si za to neúčtuje nic...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 13:11 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
My tabletku kupujem asi za 40 Kč (11kg psice) a nic navíc.
Žlázky nechávám mačkat při očkování a nic navíc jsme neplatili, jen jednou jsem tam šla jen s těma žlázkama tak jsem zaplatila asi 50Kč.
Jinak teď na čipování jsem nechávala prohlížet i uši, jestli tam není zánět a taky to nebylo nic navíc, popravdě mi to ale přišlo normální, že to prohlídnutí nebude nic stát.
Když fenku vet několikrát prohlížel a stálo ho to jen zvednutí ze židle, pomazlení a prohmatání rukama a poslechnutí, také jsme neplatili.
Tak asi na Prahu je to hodný vet.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 13:13
- Nahlásit
já musím na naši veterinářku pět chválu, ceny má přiměřené, za některé drobnosti se dokonce neplatí (tedy stálí klienti), na větší sumy upozorňuje předem (vyšetření krve...), má normální zdravý přístup, tj. ne každé očkování, co je trhu, pes musí mít (vždycky se ptám a mají to vaši psi? )
ke zvířátkům se chová pěkně, naše Bela se do ordinace jen hrne a to jsme tam už zažili spoustu nemilých věcí a hlavně nikdy mi neřekla, že hysterčím, když se mi "jen něco nezdá" a naprosto vážně psa vyšetří.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 13:20
- Nahlásit
No, já když chci ušetřit opravdu vážně, tak zvedám telefon a cinknu kámošce, protože její táta je veterinář, takže vlastně veškerý vyšetření, co jsou v jeho možnostech udělá zadarmo... Bohužel nedělá v Brně, ale v Praze, takže doma je jen o víkendech, takže se sanžím otravovat co nejmíň, kdyby bydlel v brně, tak chodím asi rovnou za ním...
|
joli
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 13:23
- Nahlásit
Eimy
fromeli
zuzka
nevěřím vlastním očím ? Ke komu chodíte ?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 13:25
- Nahlásit
joli
My chodíme na kliniku Well vet na pražském Spořilově.
Fakt jsou tam moc hodní a co můžu posoudit, tak i dobří.
Nikdy nám necpou nic zbytečně, vždy se pomazlí, je to tam v klídku, odpovídají na moje dotazy několikrát za sebou, takže spokojenost
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 13:29
- Nahlásit
Naše klinika se sice řadí k těm dražším, ale 250 za dobrý den teda neplatím... Péče je dobrá a přístup ke psům taky, takže jsem spokojená. Důležité pro mě je, že tam psi chodí rádi - jako na návštěvu. A co můžu, dělám si sama - stříhání drápků, čištění uší...apod. Jasně že za návštěvu doma např.u feny po porodu si naúčtují 100,- navíc + cestovné, no ale není se čemu divit - vždyť je to jejich práce.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 13:42
- Nahlásit
joli
jsem z Kralup, v jedné ordinaci se střídají dvě vetky, obě skvělé Šikulová a Svoreňová
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 14:47 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Já jsem z Brna jedna ta paní doktorka je MVDRr. Wiktorová a ta druhá nevím jméno, ale dělá v ordinaci MVDr. Přikryla v Brně - Kohoutovicích...
S paní doktorkou Wiktorovou mají dobrý zkušenosti všichni , co tam chodí, známý mpomáhala zachránit morče a učtovala si minimum, a to je jen jedna z mnoha zkušeností...
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 15:05
- Nahlásit
Já když chvi nějaký větší zákrok, tak jezdím z Prahy do Poděbrad k panu Coufalovi. Dělá ve svém a je moc milý. A pomněrně levný
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 15:08
- Nahlásit
Znám i veta, kterýmu není blbý si účtovat v jednom měsíci za jeden a tentýž úkon o 250,- Kč jinou cenu. Bohužel jeden úkon u jednoho člověka a téhož psa...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 15:12
- Nahlásit
Do Poděbrad? kde ten pan Coufal bydlí toho neznám, Já bydlím kousek od Poděbrad
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 15:51
- Nahlásit
Garfield
Já mám na vety naštěstí štěstí... Měla jsem štěstí i na VFU, o které se říká, že tam jsou drazí a účtujou všechno... První návštěva se zlomenou packou u Eimy byla zadarmo (v neděli v půl osmý ráno...). Ještě asi půl roku, když jsme potkali tu doktorku, tak se ptala, jak se Eimy má a tak, potom jsme ji dlouho neviděli a tenhle týden jsem ji myslim potkala, ale nejsem si jistá, jestli to byla ona, ale po Eimy pokukovala, kdo ví, jestli si ji ještě vubec může pamatovat.... Prostě pohodička...
|