| Autor |
Zpráva |
SisiPetra
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2015 22:20
- Nahlásit
děkuji za názory a rady...
můj závěr... ano chyba byla ty skoky ano to samozřejmě jsem věděla hned ... taky jsem hned jednala a zabespečila...jinak si možná myslíte a domníváte že může dělat vše ale bohužel jste na omylu kvůli tomu mám i dovolenou a neustále je pod dohledem...to že ohrada či klec je mi prostě proti srsti za tím si stojím a stát budu... a můj názor je i ten že i tam se může zranit jak jí v tom zabráníte nevyskočit neboli ta naše se pak děsně naštve a začne dělat hraboše tak že by tam vše totálně zvalchovala poskákala...a to zrovna si myslím taky neni nejlepší... při protahování jí taky lecos může a co takové klepání a nebo drbání se nemocnou ťapkou to vše si myslím že je risk ale to je prostě tak a ať jste dokonale nebo ne nikdy tohle nejste všechno schopna ohlídat... pokud je pro někoho přirozene ji dát do klece,ohrádky či tak něco tak ať si to dělá každého věc... a já tu mojí mám vážně jako dítě které bohužel mít nemohu a ani v nejmenšim bych jí neublížila jak si někdo tady myslí jako slovy vy jí necháte??? ano nechám nechám jí chodit po bytě POMALU po dohledem,nechám jí ležet na polštáři na gauči, nechám jí ležet v pelíšku, nechám jí kousat kostičku a jít se vyvenčit na krátkém vodítku před barák
... ale pod dohledem vše ....
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 02:24
- Nahlásit
SisiPetra
. a myslím že ani nikdo z vás tu nejste dokonalé že????
no ony fakt ne, ale já jsem naddokonalý
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 02:26
- Nahlásit
impact
To jsi na hlubokém omylu. V životě musíš spoustu věcí, ne jenom umřít.
má naopak pravdu, musíš akorát umřít a to ještě kdo ví jestli
|
SisiPetra
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 20:58
- Nahlásit
po 2 měsících od operace ;)
https://www.youtube.com/watch?v=PlpxGEIHYPc&list=P LdhLTvCeLllL0ZebESYEPIcYQxdvtHTM3&index=15
|
SisiPetra
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 20:58
- Nahlásit
https://www.youtube.com/watch?v=isxwpZw3-Yc&index= 14&list=PLdhLTvCeLllL0ZebESYEPIcYQxdvtHTM3
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 21:34
- Nahlásit
SisiPetra
Kolik má Sisinka těch kabátků? Šikovná Sisinka jinak, panička taky neb si zařídila i osobního kameramana )
|