Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Mame sterilizovanu fenku
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2015 14:42
- Nahlásit

Ibulienka
to je od tebe velmi mile, tak hlavne at se ma psisko co nejlip to jde, zivot s osvicenou panickou nemusi byt snadny

Ibulienka
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2015 14:47
- Nahlásit

zbrnd
Chudak, pes.... Co uz! Pokazila som mu zivot.... PANEBOZE!!!!

zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2015 14:56 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Ibulienka
Pokazila som mu zivot
Dyt jsi psala, ze je to fenka :O

PANEBOZE!!!
copak?

pripominas mi jednu chytrou madamme z meho blizkeho pribuzenstva, mela taky velka ramena, jak udelala skvelou vec pro fenu, ze ji nechala vykastrovat, protoze fena dva dny trochu vice curala (no aspon mela nejaky duvod), takze preventivne, bo co kdyby a dnes je rok po zakroku, devitleta fena je tlusta, ze se nemuze skoro hybat, takze ji "musi" krmit specialnima dietnima granulema, coz samozrejme vubec nezabira, protoze proste ta anabolicka cast metabolismu znacne dominuje, coz mmch znamena mnohem vetsi sanci na nadory a tak si to ma mila madamme pribuzna zduvodnuje tim, ze clovek proste musi pocitat s tim, ze pes tu neni vecne a tech 9 to je tak asi nej cas na injekci a porizeni novyho .... vsak ona za to nemuze, udelala vzdy to nej, vzdy se o ni dobre starala a chodila k vybornym vetum, tedy tem, co jsou nejblize a levny .... atd ....

Takze panenko nejasej, ze fenka beha, neznamena, ze nebudou nasledky .

jo a to ta jeji vetka byla fakt dobra, treba PSINKOVY kasel diagnostikovany pohmatem poslechem a pokukem vylecila jeji fene tusim za necelej den pomoci ATB...byla fakt vyborna, ale ted uz si nasla jeste lepsi, je sice o kousicek dal, ale zhruba o tretinu levnejsi

Ibulienka
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2015 15:19
- Nahlásit

zbrnd
Je smutne, co sa stalo tej fenke, ja nie som ako ta pani. Som ina, vobec ma nepoznas tak ma neposdzuj podla toho, co hovorim. Nevies aka som. Som sportovo zalozeny clovek, cize moj pes-fena (aby sinzas nemal pripomienky) bude mat dostatok pohybu, bude so mnou chodit behavat, bude mat naozaj vela pohybu. Nas veterinar ma s tym oboznamil, viem, ze je tu riziko priberania, preto som jej zmenila davkovanie. Bude menej zrat, viac sa pohybovat Specialne granule pre sterilizovane fenky zatial riesit nebudem, aj ked som dostala vzorku.

Dakujem za upozornenie si straaasne zlaty!

zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2015 20:09 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

IbulienkaJe smutne, co sa stalo tej fenke, ja nie som ako ta pani. Som ina, vobec ma nepoznas tak ma neposdzuj podla toho, co hovorim
No v tomhle jsi uplne stejna, pises a pises a nemas poneti, o cem.

Nevies aka som. Som sportovo zalozeny clovek, cize moj pes-fena (aby sinzas nemal pripomienky) bude mat dostatok pohybu, bude so mnou chodit behavat, bude mat naozaj vela pohybu. Nas veterinar ma s tym oboznamil, viem, ze je tu riziko priberania, preto som jej zmenila davkovanie. Bude menej zrat, viac sa pohybovat
Tak otazka, jestli se bude chtit pohybovat, pejsek neni masinka a pokud se mu v tom metabolismu neco pomeni, vubec neni receno, ze bude chtit, proste mohou se stat veci, ktere takto neovlivnis nebo jen mizive. ta fenka o ktery jsme psal byla vetsinu svyho zivota netlusta.
No a po tak narocnem zakroku zacit zmenou davkovani stravy, to je taky teda dobryyy tah.

Dakujem za upozornenie si straaasne zlaty!
Neni zac, rado se stalo, ja vedel, ze nemuzes prestat, ze bych ti chybel teda psani se mnou )))

Ibulienka
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2015 21:59
- Nahlásit

zbrnd
[i]Neni zac, rado se stalo, ka vedel, ze nemuzes presatt, ze bych ti chybel teda psani se mnou )))
/i]
Joj, aky si len mudry, normalne si na to prisiel :-D :-D :-D

zbrnd
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 06:13
- Nahlásit

Ibulienka
Joj, aky si len mudry, normalne si na to prisiel :-D :-D :-D
jsem. genius. dost velky mimochodem

Ibulienka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 10:13
- Nahlásit

zbrnd
Jak si o sebe mysli!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 13:38
- Nahlásit

a co fenka? uz je po operaci dobra, nebo nejaky komplikace? tady v tom se vyznat je teda boj

Ibulienka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 13:42
- Nahlásit

cernej caj
Vcera sme boli dat vytahovat stichy, vsetko v poriadku, rana krasne zahojena. Uz sa jasi, santi o 106. Je v uplnom poriadku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 14:12
- Nahlásit

Ibulienka
tak to je dobre

Ibulienka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 19:44
- Nahlásit

cernej caj

zbrnd
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 23:11
- Nahlásit

IbulienkaJak si o sebe mysli!!!
ano, skromnost je mou vysadou a tak se radeji verejne podcenuji

zbrnd
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2015 23:12
- Nahlásit

Ibulienka
Je v uplnom poriadku.

A jak si na to prisla? Podle toho, ze neni nic videt jo?

Ibulienka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2015 09:31
- Nahlásit

zbrnd
A jak si na to prisla? Podle toho, ze neni nic videt jo?
Kazdy majitel by !al poznat svojho psa, mal by vediet ako sa obycajne sprava! Keby si ju stretol ( moju fenku) ani by si si nevsimol, ze bola pred 8 dnami operovana! Keby ti to nepoviem, myslel by si si, ze je uplne zdrava a normalna. Ale skoda reci, ty mas iny nazor ja iny. Nepoznas mna ani mojho psa tak tu neposudzuj!

zbrnd
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2015 10:31 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Ibulienka
Kazdy majitel by !al poznat svojho psa, mal by vediet ako sa obycajne sprava!
Fakt jo? To je teda zajímavý. Jakože když psovi něco je, je to na něm hned viditelné. Teda já jsem dost génius, ale tys mnohem lepší, když umíš takovýto věci. Jsi fakt dobrá.

. Nepoznas mna ani mojho psa tak tu neposudzuj!
Tak na to tě fakt nemusím osobně znát, abych mohl komentovat ta moudra, co nás zde jimi obohacuješ. To máš podobný jako kdybych ti tvrdil, že mám psa, co má křídla a běžné lítá s vlštovkama přezimovat asi bys mi taky nevěřila a klidně to komentovala.

Ibulienka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2015 22:24
- Nahlásit

zbrnd
Nuz, co uz... Uz si skoncil!?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2015 23:17
- Nahlásit

Ibulienka
Nuz, co uz..
To se ptáš sama sebe? Tak proč si i neodpovíš?

Uz si skoncil!?
Já ne, ale ty jsi psala nejméně 3x, že ano

Nějaký moudro k tématu tam ještě najdeš?

Ibulienka
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 08:58
- Nahlásit

zbrnd
Si zlaty chlapec! Dakujem ti za prispevky aj ked neboli k teme ale to navadiiii!!! :-D :-D

zbrnd
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 12:39
- Nahlásit

Ibulienka
A co ještě?

Ibulienka
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 13:48
- Nahlásit

zbrnd
Neviem, co este chces dodavat. .....??!!!

zbrnd
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 15:18
- Nahlásit

Ibulienka
Neviem, co este chces dodavat. .....??!!!
To máš fuk, já se ptal tebe, jestli máš ještě něco v rezervě.
Páč jsem nedočkavě dychtivej, tak šup s tím ven.

Ibulienka
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 16:08
- Nahlásit

zbrnd
Jaj taaak. Nie pre teba nemam uz ani slovko Vsetko sme si vysvetlili takze maj sa lrasne, zi si svoj zivot a neotravuj

zbrnd
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2015 16:27
- Nahlásit

Ibulienka
Jaj taaak. Nie pre teba nemam uz ani slovko
jasny, to vim uz aspon tyden
Vsetko sme si vysvetlili takze maj sa lrasne, zi si svoj zivot a neotravu
Jasny, to jsem zvedav, jak dlouho to vydrzis

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání