Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Veterinář, etolog, psycholog - Brno a okolí
Autor Zpráva
pysklatko
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2014 13:07
- Nahlásit

Ahoj,

mám se svým pesanem problém - který popisuji zde: http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_13224_0.html

Neznáte někdo nějakého veterináře, etologa, cvičitele, který by mi mohl poradit s obscesivním chováním psa. Nejlépe v okolí Brna.

Děkuji moc

moll
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2014 10:42
- Nahlásit

přečetla jsem si původní vlákno a napadlo mě, že by byl odobré zkusit změnu denního rytmu psa - popřemýšlet, jaký je běh dne u babičky a jaký v brně. do detailů včetně doby krmení, prochíázek a pod. třeba se najde malý rozdíl, jehož srovnání by mohlo pomoct.

dr. žertová dává konzultace po mailu po zaplacení patřičného poplatku - pak odpoví a nebi pozve n osobní návštěvu (info tak rok staré).

Walda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 01:21
- Nahlásit

moll

dr. žertová dává konzultace

To je žert?

fj1200
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 08:05
- Nahlásit

ahoj ,názor na psychology psí mám takové ,že by to měli býti fundovaní lidští terapeuti,pokud nezačnete právě sama u sebe jen málo se může změnit,psi jsou odrazem pána.Chování psa pak nelze jen jedním krokem změnit ,když do něj měsíce ba co roky plíživě člověk vkládá povahové rysy,které nejdou chirurgicky odstranit a je to práce na dlouhou trat,udělat perfektního psa trvá dlouhý čas,zkazit pejska se dá během minuty.Než budete utrácet za lidi kterým pes bude fungovat v rukách a vám zase ne a nebo jen chvíli nebo občas ,zkuste přečíst knihu co pes skutečně chce,je nejlepší co jsem četl a moc mi pomahá,prominte mi za upřímnost a hodně zdaru Vám přeji

Walda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2015 19:24
- Nahlásit

fj1200

by to měli býti fundovaní lidští terapeuti, pokud nezačnete právě sama u sebe jen málo se může změnit,psi jsou odrazem pána

pysklatko
Člen
# Zasláno: 11 Led 2015 14:19
- Nahlásit

fj1200

To taky napsal pan Ronald Lindner

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání