Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Máte někdo zkušenost - pes zvrací, nežere a vetové nic nenašli :-(
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
zbrnd
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2014 16:35
- Nahlásit

worick
jde o tu sodu?
no záleží, jak to myslíte paní biochemičko
Jestli myslíš třeba něco jako tohle:
http://www.stesticko.cz/casopis/leceni/leceni-rako viny-javorovym-sirupem-a-jedlou-sodou/230/
Tak to nee, to je zas trochu něco jiného.

Jenom k tomu dodám, že kdyby to bylo jó tak zázračné, jak se prezentuje, tak by kolem asi ti lidi na rakovinu neumírali, ne
Tak ty nevíš, co to je, ale víš, že někdo říká, že je to zázračné?
Já teda jsem o tom nečetl nikde, že by to mělo být zázračné, ale přišlo mi to jako že jsou schopni vysvětlit mechanismus, na kterým to funguje a prostě když jsme si o tom početl a poslechl nějaký informace, tak jsem neměl prostě ze svého pohledu žádná zpochybnění k tomu, což třeba u tachyonů nebo i u těch homeopatik mám i z toho svého laického pohledu...mi tam věci nesedí...tady mi to sedí komplet navíc je to věc, na který se nedá moc rýžovat, takže i tím to ve mně vzbuzuje "spíšedůvěrunež nedůvěru"...ale nic vo tom dokupy nevím.

Steva Jobse a mnohé další, kteří se k tomuhle dostali asi mnohem dříve, než my tady
Já nevím, co tenhle pán podstoupil a co nikoliv nehledě k tomu, že jsem to nikde na "serioznim" miste nevidel prezentovany jako ze to ma 100% nebo podobnou ucinnost. Oni spise prezentuji, ze to dle nich muze pomoci v hodne pripadech, protoze je to metoda, ktera "míří" tam, kde problém vzniká čili jen netlumí následky.

Vím, že kdybych měla raka, měl ho můj pes, zkusím snad i to h...o, ale nevěřím, bohužel...

To jde nevěřit něčemu a nevědět vlastně čemu?

worick
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2014 21:44 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

zbrnd
no záleží, jak to myslíte paní biochemičko - za tu se rozhodně nepovažuju. Jsem toho přečetla tolik, že se mi to motá. Ano, jedno je to léčení sodou a javorovým, u tohoto MMS se dohadovali, o jakovou chemickou látku to vlastně jde. Takže o tohle? http://www.czchem.cz/img/cms/bezpecnostni_listy/bl -chloritan-sodny.pdf No jo, ona ani chemoterapie není bůhví co a částečně může pomoct...., takže bych chápala, že i tenhle ,,koktejl", může mít nějaký účinek, ale uvěřím, až uvidím někoho vyléčeného Mám hodně známých a příbuzných, kteří s různým typem rakoviny bojovali či bojují a nikoho nic podobného nevyléčilo. Nevěřím ani zázračným účinkům marihuany, byť se nemocnému určitě uleví, alespoň na určitou dobu. Ono jim to sice nevyléčí rakovinu, ale je jim jedno, že ji mají

zbrnd
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2014 22:57 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

worick- za tu se rozhodně nepovažuju.
To chápu, to jsem si dělal pjerdel, jako skoro vždy.
Ano chloritan sodný už k tomu "má blíže".
chápala, že i tenhle ,,koktejl", může mít nějaký účinek
No mě na tom zaujalo to vysvětlení toho principu, jak to údajně funguje, to je v tom videu třeba, tam jde o CDS. Pokud to tak opravdu funguje a ten člověk si tam nevymýšlí, je to rozhodně zajímavé.

až uvidím někoho vyléčeného
To asi neklapne. Pán tam taky vysvětluje, že vlastně nemají nikoho, komu by tím rakovinu vyléčili, protože kdykoliv to někdo bere a rakovina ustoupí, je to diagnostikováno jako spontánní remise. Což je ale zase logické, protože jinak to lékař, který tuhle metodu neuznává ani nazvat nemůže.
Navíc když si poslechneš ten popis, tak dokud to nebude oficiálně uznaný postup, což asi nikdy, tak bude těžko konstatovat, že to někomu pomohlo. To právě proto, že tohle prý není metoda ani přípravek, která přímo bojuje s tím bujením, ale má to vlastně pomáhat organismu, aby si pomohl sám. Ale nemá smysl, abych to tady se svými znalostmi popisoval, kdo chce, má k dispozici to video.

No o zázracích jsem tam fakt nic neslyšel, dokonce tam dost jasně říká, že záleží na spoustě věcí, že mnohdy to nemusí zabrat vůbec atd.

pokud je to funkční tak, jak popisují tak by to mohlo být opravdu zajímavé, protože by to mělo ovlivňovat organismus nba takové laicky řečeno základní rovině a i proto by byla šance, že by to pomohlo při mnohých potížích. Ale kdo ví.

Nicky
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2014 21:01 - Změnil/a: Nicky
- Nahlásit

Tak prozkoumali mu ten žaludek nebo ne? Může tam mít nějaký předmět, který nemůže vyzvracet. Ale to by je na veterině napadlo nebo ne?

moll
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 07:23
- Nahlásit

ten uvízlý předmět může být až za žaludkem - nášemu psovi uvízl nějaký binec v přechodu mezi žaludkem a tenkým střevem, na rtg nebylo vidět nic, na ultrazvuku až po několikátém vyšetření se objevil šedý stín, který se vetovi nelíbil. operace, ale už bylo pozdě. taky se to projhevovalo neustálým zvracením a nebo alespoň napínáním, jak se chudák snažel té věci zbavit....
a další co měnapadlo - při infuzích taky musí v klidu ležet.. apoikud s eje užř fakt zesláblý, tak nasoukat sondu do krku by se snad dalo, pokud by majitel spolupracoval. třeba by se cestou z tlamy do žaludku něco uvidělo.... držím palce

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání