Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Alergologické vyšetření (které?) a hypoalergenní dieta - kompletně bez živočišné bílkoviny?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
hana
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2013 13:49
- Nahlásit

před 6 lety jsem měla přístup k testům, takže to bylo tak trochu mimo obvyklý postup. Ale podstatné asi je to, že zafungovaly. Nevím jistě, ale asi bych na ně spolehla víc než na testy z krve. Alergeny a reakce na ně se během života mění a kožní testy asi ukazují víc aktuální situaci, resp aktuální reaktivitu těla. Za rok ale může být všechno jinak, proto ty názory o nefunkčnosti testů.

hanitchka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2013 18:02
- Nahlásit

škoda, škoda. No já s nima přiznám se kvůli těm všemožným názorům funguje/nefunguje docela váhala. Celkově mě to má přijít na devět tisíc, tak bych ráda, aby to k něčemu bylo :/ Každopádně moc díky za rady. Tak pevné zdraví a spoustu radosti přeju. Hanka

faraolka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 11:01 - Změnil/a: faraolka
- Nahlásit

pokud máš hanitchka zájem mohu ti pokusit poradit, kdyby si chtěla ozvy se na email faraolka@seznam.cz

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:03
- Nahlásit

hanitchka

vypadá to, že to s tou sójou je tak, jak jsem říkala, takže ty zmiňované granule a jakékoliv granule, které obsahují soju, budou kontraproduktivní.

hanitchka
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 17:16
- Nahlásit

PetraK

Můžeš to trochu rozvést? Jako nemám pocit, že sója je pro psa zrovna to pravý ořechový, ale proč kontraproduktivní? Já měla za to, že sója je častý alergen, proto granule se sójou běžně psům nedávat. Ale pokud v našem případě vím, že se sójou do kontaktu nepřišla, tzn. kvůli ní ta alergie není, je jistá šance, že alergii na sóju ani mít nemusí a aspoň tím vyloučím všechny živoč.bílkoviny, ať se zjistí, jestli na ně ta alergie je. Nebo?

hanitchka
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 17:28
- Nahlásit

faraolka

proč ty tajnosti?

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání