Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Kašel nebo dávení? Co to je?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 12:05
- Nahlásit

impact

volal naší vetce, že má jeho pes utrženou nohu

Vetka chudák z postele rovnou do kalhot, pro brašnu v poklusu volala, že už jede

no to byl vtipnej myslivec, asi bych ho klepla paličkou.

Pořídila jsem sirup jitrocelovej s vitamínem C a dumala, jak do dostat do Báry, dobrovolně jej slízat nechtěla, s kostkou cukru taky eé, tak do paštiky - ani omylem...tak jsem jí otevřela tlamku a šup a bylo to hnedka v ní

lamalucni
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 13:17
- Nahlásit

Eninka
dobrovolně jej slízat nechtěla

Se divím, psiskům to většinou chutná Podrbej ji za uchem, mlsnotu

Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 13:31
- Nahlásit

lamalucni

psiskům to většinou chutná

asi jo, akorát Bára je typ psa, kterej do huby nevezme nikdy nic jinýho, než maso ....kdybych jí pod čumák dávala sýr, cukr, šlehačku, cukroví, prostě cokoliv, čuchne a odvrátí hlavu..Eninka zase sežere totálně všechno, co lze jen vymyslet, i suchej rohlík je pro ni pochoutka, akorát zase ona má tu alergii, tak nemůže nic. Dřív, když jsem vařila, Bára vyšmejdila v míse jenom maso a Eninka zase žrala jenom zeleninu a těstoviny, maso nechala

Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 18:58
- Nahlásit

děcka ta Eninka je děsná koza...jí teda sirup chutná hodně moc, sebrala jej Báře ze lžičky a vylízala do mrtě. Báře jsem to musela vpravit opět až do krku a i kapky, co padly okolo Ennie okamžitě slízala jako velkou pochoutku.

Eninka
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2012 17:39
- Nahlásit

ahoj, tak jitrocelový kapky Báře super zabraly, už je to o hodně lepší. Akorát teda dva dny nato to dostala Eninka a ta teda kašle o hodně víc, zní to dost příšerně, ten kašel. A řekla bych, že zatím žádný zlepšení, i když ten sirup beze taky. Vůbec se mi to nelíbí, možná bude muset skončit na ATB

impact
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2012 22:12
- Nahlásit

Eninka
Tak pokud to nedává, je lepší, aby šla na ATB, než aby se udávila.. My tu máme pčikání a kašel už měsíc a Mamba s Máfem furt nic, jak už jsou odolní. Ale některej pes to může nést hůř. Tak radši k vetovi.

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2012 08:47
- Nahlásit

impact

Teď odjíždím k vetovi, celou noc chrchlala a dávila se, ješte víc než včera, ach jo, myška jedna malá

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2012 11:44
- Nahlásit

Tak máme ten psincovej kašel a prý tím, že je ještě na Prednisonu, který utlumuje imunitu, tak to prostě má tento průběh. Plíce jsou vpořádku, má teplotu a otok na horních cestách dýchacích, tak máme ATB a opět návdavek Prednisonu. Takže máme klidovej režim, žádný lítání, procházky a tak, tudíž se válíme u telky, jupííí.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání