Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / asi tepláky
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2012 20:45
- Nahlásit

mmarcela
hihi, ahojky, jo dneska jsem koupila luxusní noční košilku a modrou!!!! sice bude potřebovat maličko ještě doupravit,pár dírek a sem tam něco stáhnout,ale dobrý...navíc je doma syn až do 2.1...tak že nemusí být navlečenej celej den a větrá

žanda
Člen
# Zasláno: 2 Led 2013 20:05
- Nahlásit

dnes mi volala paní doktorka výsledky- uf, útvary odebrány celé, nejnižší možná agresivita, další léčba není nutná..........šutr mi spadl ze srdce. nejlepší dodatečný dárek k vánocům.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Led 2013 20:28
- Nahlásit

žanda
supéééér!

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2013 20:45
- Nahlásit

žanda
Parada!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2013 21:32
- Nahlásit

žanda
gratulujeme!!!!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Led 2013 22:06
- Nahlásit

žanda
tak to je skvělá zpráva

žanda
Člen
# Zasláno: 2 Led 2013 22:14
- Nahlásit

díky všem

mmarcela
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 19:10
- Nahlásit

Jupííííí, žany gratuluju a zdravím i trhače

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 20:30
- Nahlásit

žanda
no tomu se říká dáreček gratuluju.

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 20:38
- Nahlásit

krve by se ve mě nedořezalo, mažu psovi břicho a nohy a něco nahmátnu....zaostřím a vidím zase něco,co tam být nemá.....dva měsíce po operaci..............no mazali jsme hned na veterinu,jak jinak.............tak tentokrát to je bradavička,i když potvora vylezla nějak rychle,nebo já jsem slepota slepá ..je fakt že mažu psa i ve stoje a denně nedělám detailní osobní prohlídku....
spadl mi šutr ze srdce, pan doktor-mimochodem fešák-potvrdil,že mažeme správnou mastičkou a že červený pupík a nohy jsou asi následek na matlání při operaci- ale to je už drobnost. psa prohlídl detailně a pak nám zamával z ordinace a nechtěl ani korunu. Nervy sice byly,ale konec dobrý.......snad to dlouho vydrží.

mmarcela
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2013 18:21
- Nahlásit

žanda No fuj, ve mě teda hrklo. Naštěstí je jak vidno všechno OK.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2013 12:20
- Nahlásit

žanda
jsem se taky lekla... naštěstí jen po první větě, pak už ok..Jsem ráda, že je to jen bradavička a vše ostatní je v pořádku Jste byli u Kubáta? Nás čeká kastrace, pro změnu ...

žanda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2013 21:02
- Nahlásit

brut
nebyli, ted jsem byla párkrát v terrerově- to je pobočka AAvet, a mám to kousíček. Jsem tam spokojená. Já chodila ke Kubátovi,ale poslední dobou tam bohužel nikdy nebyl........navíc většinou ani není zaparkovat a pokud je nutný, psa v náruči nevynesu ani z ordinace natož do auta........

mmarcelabrut já byla na infarkt, když jsem to našla, ten šutr co mi spadl si umí představit jen pejskař

žanda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2013 21:03
- Nahlásit

brut
potíže s prostatou?????, tak držím palce, at to proběhne stejně jako u nás- kraken ani snad nevěděl, že mu něco dělali.......dej vědět!!!!

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání