| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2012 23:24
- Nahlásit
nemáte někdo střih na psí kalhoty pro kluka? potřebuju schovat jizvy po operaci (olizuje) a holý pupík. to co mám zatím pořád leze......díky
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2012 10:31
- Nahlásit
Známí dávali labradorovi pánečkovo trenýrky, ale to asi AST bude velké, což?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2012 11:16
- Nahlásit
žanda
mně vet poradil bavlněný tričko a navlíct jej rukávama skrz nožky a na druhém konci ušít tunýlek a provlíct tam gumu...jinak ještě docela gunguje, ale není to přes nohy (nevím, kde jizvu máš), takové ty lidské plenky proti úniku moči, jsou jich různé velikosti - mají naspodu samolepící proužek a když dáš zespoda přes břicho jednu a zvrchu druhou, tak to tělo obejme a ty lepící proužky to vzájemně zafixují a docela dobře to drží. Pokud to nedrží, stačí "přitáhnout" - omotat ve dvou místech takové to pružné obinadlo, co mám taky od veta, ono má vlastnosti jako suchej zip, a podrží to.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2012 11:32 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
žanda
já kdysi koupila Hipíkovi u vietnamců klučičí bavlněný trenky, když byl v rekonvalescenci po operaci abscesu na prostatě...
Fotka je špatná z mobilu, ale něco vidět je
EDIT: Jinak nejlíp ochrání tričko z prubanu, trenky nosil už když byl skoro zahojenej...
Pod triko jsem mu jěště vložila na místo, kde byl operován vložku, aby ho pruban nedřel.
S prubanem mám dobrou zkušenost, udělat 4 díry pro nohy jsem zvládla i já... .
Akorát jsem musela koupit největší velikost prubanu v roli, a ustříhnout tak dlouhý kus, aby trikot Hipíka nikde neškrtil. Ale zase jsme měli hodně triček .
Kdybys nějaká trika z prubanu chtěla, teda spíš trikoty , jěště je mám asi schovaný... Sice jsou trochu jetý, ale nejsou nějak flekatý a tak, mohla bych ti je kdyžtak poslat. Mám pocit, že naši psi byli podobně velký...
|
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2012 11:40
- Nahlásit
žanda
... když měl jěště triko, omotala jsem mu na procházku kolem těla svou pelerínku na barvení vlasů..
Nejsem moc švadlenka, tak jsem improvizovala... )
|
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2012 12:32 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Tady je odkaz na roli prubanu (20metrů, vel. č. 12 - na lidský hrudník). Nechtěla jsem, aby to bylo Hipíkovi těsné a dřelo ho to... Tahle velikost mu byla akorát...
http://www.samoleceni.cz/4049500983914/pruban-elas t.hadic.c.12-20mx120mm-4273121
koukla jsem, že to prodávají i v petshopu, podstatně dráž než v lékárnách...
http://petshop.vetcentrum.cz/cz/zbozi/333_0/elasti cka-obinadla/080103-MHS00054_pruban-vel-12-120mm-2 0m
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2012 18:57
- Nahlásit
Ty trenýrky - netlačí pejskovi ta guma na ránu? Já bych to udělala bez gumy, ale přichytla bych to před předními nožičkami.
Já mám doma akorát střihy na pláštěnky, takže jinak asi nepomůžu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2012 18:58
- Nahlásit
Ty kamenné zdi a zídky ve Tvém okolí Ti opravdu hodně moc závidím! Nádhera.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2012 19:01
- Nahlásit
žanda
Koupila jsem v sekáči dětskou mikinu a navlíkla jí rukávama na zadní nohy, fotky nemám. I na rameno jsme měli dětský trika ze sekáče, je to tam za pár korun, takže se toho dá koupit víc a pak doma improvizovat.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2012 20:08
- Nahlásit
žanda Já sem našla bráchovy starý dupačky žádná guma věčinou kdo měly mimi má dycky někde schovaný já to ovšem navlíkla na hmyzákovou ze srandy
|
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2012 21:45
- Nahlásit
danajasa
Já sem našla bráchovy starý dupačky žádná guma
To je ovšem frajeřina těžká...
žanda
Nevím jistě, jaké místo potřebuješ chránit, břicho a nohy?
Na jednu bolavou nožičku jsem před rokem navlíkla Hipíkovi ustřiženou nohavici od dětských bavlněných punčocháčů ze sekáče...
Kdyby se tam udělala dirka pro ocásek, tak by to možná mohlo fungovat jako tepláčky...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 20:41
- Nahlásit
holky děkuju za rady,ale kalhoty-jako trenky jsou krátký- jizvy máme 3 a guma gatí by dřela ty dvě relativně dobrý....tu blbou jizvu máme na vnitřní straně stehna cca jako by od půlky třísla až k zadečku.....taky dávám tričko opačně,ale bohužel to dost leze ikdyž je ouzký, a různě ho vážu. tady ta jizva je dost namáhaná, pootevřená v jednom místě a nelze to zavázat.pruban jsme měli,ale tuto jizvu právě rozdíral i když jsem to různě podkládala plínou,nebo malými měkkými ručníčky. dostali jsme nové antibiotika, vymejvám řepíkem,potírám tím fialovým sajratem,co nám dali na vete. ty dvě patláme už sádlem,sice jsou zatím hrbolatý,ale srostlý. Bohužel dupačky naší velikosti nevyrábějí ,ty by asi byly fajn...............
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 20:54
- Nahlásit
žanda
No a nešlo by na to tričko našít něco jako kšandy (nějaké tkanice, třá z prádlové gumy) a připevnit k obojku? Tak by mohl mít tričko až do podpaží a přitom přes bříško by ho měl volně...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 21:04
- Nahlásit
žanda
límec nesnese? Altar ho nosí už 14 dní, protože se mu taky dvě jizvy nehojí úplně nejlíp a líže, ale on ho naštěstí dost flegmaticky snáší (jen bourá nábytek)
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 21:15
- Nahlásit
[b]birma[
to by ho klepla pepka a mě asi taky,pokud by mě s ním nezabil.......nelehne si v něm,celej den by stál a snažil by se uškrtit a sundat to.................dokud jsem doma, tak to v pohodě ohlídám,stačí jen zabručet a dá pokoj,ale zítra už mažu zase do práce......no zatím můj dvoutričkový oblek a silonky jako kšandy budou muset stačit. přidala jsem mu i homeopatika,snad se to brzy zlepší. alespoň ty jizvy tedy.........
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 22:03
- Nahlásit
žanda
tak to je na nic. Držím palce ať je co nejdřív v pohodě
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2012 09:54
- Nahlásit
žanda
zkus se podívatdo sekáče...tam mívají i různé dupačky nebo skoro dupačky pro větší děti popř. kalhotky s kšandama a bez různých gumiček. Možná by byla lepší varianta než trička nějaká mikina, které by jsi ustřihla rukávy na potřebnou velikost.. Nic jiného mě nenapadá
Jak mu je a už víte, co to bylo?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2012 12:03
- Nahlásit
brut
zatím bych řekla že je mu úměrně jeho věku...nevidím nijakou výraznou "nemoc" jen tu nohu s tou blbou jizvou občas tak zvláštně klade-asi ho ta rána bolí, jasně......byl to mastocytom-snad to píšu správně- a to ve všech 3 případech.......histolku nemáme zatím,čekáme a bojíme se..........tedy já....
ty dětský věci jsou většinou pak i krátký, čili sotva k pupíku....a tam má ty další jizvy.......ale kouknu se, třeba najdu nějaký gatě
díky všem
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2012 16:16
- Nahlásit
Asi bych měla obavu nechat ho doma jen tak, když si do toho drbe. Sundat/roztrhnout/rozlízat... gatě je pro něj to nejmenší, když se k tomu bude chtít dostat.
Co nafukovací límec??? Nemám s ním sama zkušenost (jen s klasickým), ale co vím, tak si ho všichni chválí... http://www.rak-brno.cz/bezpecnost-psa/6126-ochrann y-limec-nafukovaci-pro-psa-kocku-8-18cm.html
|
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2012 17:58
- Nahlásit
žanda
..někdo tu v jiném tématu doporučoval místo psích límců lidský ortopedický límec...
http://www.lekarnadomu.cz/skupina/krcni-limce-430
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2012 21:04
- Nahlásit
lamalucnito už jsem zkoušela,ke kšírkům,ale když to moc utáhneš-škrtí se když leží,když málo,zase to padá a šlape si po gatích.
ted jsem přišla na cosi-dám k dobrou pro další...spodek jsou kalhoty z trička....vršek je nátělník,ale s hodně širokými ramínky- udělala jsem díry na konci triček a svázala je k sobě punčochama-tedy nohavicema z punčocháčů dámských...je sice zabalenej celej ale málo to padá, hodně to drží a nemůže se uškrtit-na těch jen kšandách se motal...třeba se to bude někdy někomu hodit.........jen brzo nebudu mít co na sebe,protože ty dírky se zvětšují a jedno triko je už nepoužitelný....nevadí.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2012 21:08
- Nahlásit
pawLINka
sám nesundavá a kupodivu přes triko ani nelíže..............to svlíkání v tom je fakt docela dobrej, nikdy ze sebe vyloženě nic nerval,pokud to nebyl jen obvaz...oblečení snese v pohodě a je doma už týden oblíknutej -tedy s přestávkama,jak kdo je doma- ale pokud oblečení drží,sám to nemorduje. dokonce beru sádlo a už vyvaluje pupek,že ví,že se bude mazat-mazání se mu líbí-pak mi olíže ruce na límec se kouknu,díky
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2012 21:09
- Nahlásit
pawLINka
vypadá docela dobře,jen nevím,jak moc to vydrží...........a cena taky žádná sranda,co...aby to nebylo na jedno použití......
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 10:24
- Nahlásit
žanda
moc držím palce, ať je histolka v pořádku a jizvy se brzy zatáhly a zahojily.. pokud si je nelíže, tak máš za pár dní klid. Hlavně že se mu líbí mazání sádlem a nový obleček
Podrbej ho za mně, pašáka statečnýho
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 10:49
- Nahlásit
brut
děkuju, podrbu ,nápodobně
|
mmarcela
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 22:00
- Nahlásit
No teda žany, držím palce, ať to hlavně dobře dopadne. .... a sekáč to teda asi jistí - jak to tady tak čtu.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 22:11
- Nahlásit
mmarcela
snad, to víš, je to už pán v letech..............dneska padla moje noční košile,ale zatím vypadá, že drží a je to pro něj i pohodlný...
co tvoji chlapi? asi už nechodíte cvičit,že.....
|
mmarcela
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 18:26
- Nahlásit
žanda
Hihi - aby ti pak vůbec zbylo nějaký oblečení Cvičíme furt - resp. se snažíme. Agi už jen veeelmi rekreačně, ale doma frčí blbůstky a poslušnosti není nikdy dost, takže se snažíme smýkat furt Tak za mě poškrábej frajera za uchem a vyber mi nějakou slušivou košilku :-D
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 20:52
- Nahlásit
mmarcela
no vzhledem k tomu, že děravý triko dlouho nevydrží, má mě co ježíšek alespoň nadělit. Na cvičák už nechodíme,ale udržuju ho v kondici cvičením domácím a nějakejma blbinama z tance. ted tedy máme flákárnu-tedy on, já cvičím kolem něj ale ráda.....
podrbej za mě oba kluky a že jim posílám pusu na čumík.
|
mmarcela
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2012 18:08
- Nahlásit
žanda
Hoj hoj, tak co Ježa, donesl nějaký pyžama pro pséka?
|