Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / řidší stolice
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 10:42
- Nahlásit

ronysek

dneska ti vyrobí každej všecko, i pytle, a zabalit to? Pché, to je to poslední. Nemyslela jsem někoho, kdo takto nabalí pár pytlů, na pajcovanej chlast ti taky někdo vyrobí origoš flašky i s prolisasma ve skle a zařízení pro "origoš" uzavření už si řešej ti pajcovatelé sami - i s kolkama a to pozor, tenhle alkohol lze úspěšně zakoupit v normálním marketu, ani o tom nevěděj. Takových případů bylo....proto v obchodě nekupuju alkohol, protože údajně několik desítek procent je padělěk - obecně v rámci ČR

Eninka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 12:28
- Nahlásit

ronysek

to by asi moc vyvar nebyl nakonec

ježkovy voči tys naivka, když do pytle za 1500 nasypeš grancle za 150, to není vývar? Víš kolik se jich prodá?
Hele, když budeš podvodníček a budeš to dělat, budeš mít e-shop a prodáš denně deset pytlů, t.j. vejvar dejme tomu 1200 - zbatek náklady, tak máš 12000 za den, 120tis za deset dní, to je málo? Hahá

JitkaH
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 15:16
- Nahlásit

Eninka
O tom,co píšeš, jsem slyšela taky, takže jsem si první dodávku pečlivě porovnala s tou od veta a granule vypadaly úplně stejné. U nás by to byl průšvih, fena má těžkou chronickou gastritidu a sebemenší změnu odnášela vleklými průjmy. A vzhledem k tomu, že při těchto granulích není žádný problém, tak jsou zřejmě v pořádku nejen vizuelně, ale i obsahem (u nás dieta I/D, s jinými zkušenost nemám).

Eninka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 15:56
- Nahlásit

JitkaH

já měla asi smůlu, že zrovna při prvním objednání z netu to takhle dopadlo a tak už tomu nevěřím, granule beru od toho veta, jinak my máme d/d

Eninka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 16:39
- Nahlásit

ronysek

veti vyrabej ty pytle, potiskujou je a pak do nich sypou suseny jahly

ale jdi ty brebto

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání