| Autor |
Zpráva |
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2012 07:45
- Nahlásit
... a jak je to s chlastem? Pijou vaši pejsci? Před tim mým musím schovávat i Fernet.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 07:47
- Nahlásit
Když byses nudila, tak doporučuji Veterinární toxikologii v praxi (uloz.to, knihkupectví), jsou tam i dávky, i fotky kytek pro psy jedovatých a podobně. Je to kniha určená pro vety, ale myslím, že i ostatním může být velice uitečná.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 08:10
- Nahlásit
Maky a Trix
Když byses nudila, tak doporučuji Veterinární toxikologii v praxi (uloz.to, knihkupectví), jsou tam i dávky, i fotky kytek pro psy jedovatých a podobně. Je to kniha určená pro vety, ale myslím, že i ostatním může být velice uitečná.
to zní zajímavě...
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 08:15
- Nahlásit
Člověk nemusí všechno vědět. Aspoň se zbytečně nestresuje. Mně stačí, že vím o fridexu. Měl jsem ho na chalupě sto dvacet litrů v ústředním topení. Občas to někde kapalo. Od tý doby, co mám tohohle všetečku jsem fridex nahradil obyčejnou vodou. Musím to v zimě vypouštět, když jedu domů, ale mám čisté svědomí že se hafík neotráví.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 15:16
- Nahlásit
nedoporučuje se, dle odborníků, dávat psům mandarinky. tuhle jsem to někde četla........náš pes je miluje.......
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 15:23
- Nahlásit
žanda
nedoporučuje se, dle odborníků, dávat psům mandarinky. tuhle jsem to někde četla........náš pes je miluje.......
Orina jich sežrala už nejmíň metrák
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 17:18
- Nahlásit
Maky a Trix
Díky , stáhla jsem si ji.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 18:32
- Nahlásit
Maky a Trix
super tip! dik
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 20:33
- Nahlásit
Adiddaska
jsem ráda, že váš potěší, je to fakt skvěle napsaný a je to jedna z mála odborných knih, co je neskutečně praktická.
|
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 20:42
- Nahlásit
Maky a Trix
jsem ráda, že váš potěší, je to fakt skvěle napsaný a je to jedna z mála odborných knih, co je neskutečně praktická.
To teda jo Prošla jsem zatím jen letmo kapitolu o psech a kočkách. Je to přehledně a pochopitelně zpracovaný i pro lajku.
Navíc z toho vyplývá, co člověk, třeba s vetem na uchu, může v konkrétním případě jako první pomoc udělat a některá antidota jsou běžně v domácnosti...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 20:54
- Nahlásit
přesně tak, při terapii akutních otrav je majitel dost důležitý kritérium a je schopnej toho dost udělat.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 20:57
- Nahlásit
Maky a Trix
jj taky na to koukám, že je to fakt užitečný. Eště mi vysvětlete, jak je to s tim peroxidem, lžíce na 10 kg váhy, ale do jakýho množství vody na to vyvolání zvracení? dik
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 21:50
- Nahlásit
Adiddaska
Pokud je peroxid 3%, netřeba dál ředit
|