| Autor |
Zpráva |
pajda222
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 08:19
- Nahlásit
Ahojky, sice jsem si to tu pročetl, ale nějak z toho nejsem moudrý. Ten Náš jorkšír mrňavej vždy, když dostane něco jinýho, než granule, tak se posere, ale fest. Nejhorší je, když manželka není doma a já mu tu posranou prdel musím mejt. Před dvěma týdny, možná třemi prodělal opravdu ošklivý zánět žaludku, kdy jsme mysleli, že už to nepřežije.
Je nám ho hrozně líto, když j gurt na těčh granclích a člověk mu nemůže strčit nic dobrého z obavy, že se posere. Nejhorší je náš malej synátor, nějak furt nechápe, že mu nesmí nic dávat a tak se prostě občas stane, že ho neuhlídáme a on má pak chudák zase srajdu.
Tak sem se chtěl zeptat, co bych mu měl dát, aty se mi srovnala ta mikroflóra a celkově se posílila ta odolnost střev?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 08:56 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
pajda222
náš malej synátor, nějak furt nechápe
s tím zbytkem neporadím, ale zkoušeli jste dát na nějaký dostupný místo hrníček na pamlsky, aby si mohl dojít k manželce pro granule a házet mu granule? Já to asi vysvětluju blbě: dala jsem do hrníčku pár granulí a dala je Lucce, že je může naházet Besce - strašná sranda, jak to pes loví a potom jsem vysvětlila, že hrníček dáme sem a až bude Lucka chtít krmit edit. psa, tak si má s tím hrníčkem přijít. My takhle máme vycvičený dítě, že smí krmit kouloidní Besinku jenom, když jí to dovolim.
Zrovna v sobotu se ozval strašnej řev a Lucka s brekem žalovala, že Bebinka ukradla chleba a budou jí bolet nožičky. (Vysvětlovala jsem jí, že nesmí krmit Besku, protože bude tlustá a budou jí bolet nohy)
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 09:23
- Nahlásit
No jo, jenže to jsme taky zkoušeli, jenže když dáme Vojtíškovi granulky, které by pesan mohl, tak on(pes) je nechce, takže to Vojtu nebaví mu je dávat. Jeho baví mu dát něco, za co mu pes panáčkuje a skáče po zadních. A spíš se teda stává, že mu to jork kolikrát ukradne z ruky, než že by mu to vyloženě dával. Ale jednou Vojta nesl pro změnu svačinku velkejm psům venku. Nesl jim toho jorka. Jork vytřeštěnej pohled, smrt ve vočích a mladej si to štrádoval směr kotce, když sem se ho ptal, proč ho tam nesl, řek, že se chtěl Frodo kamarádit.
Zkusíme, jak jsem tu četl tu probican pastu a uvidíme, snad se to zlepší.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 18:47
- Nahlásit
Léčili jsme psa s poškozenou střevní mikroflórou rok, nebo spíš neléčili, doktoři nám nikdy nedali nic jinýho než probikan pastu. A doporučení ať venku nic ani neozlízne
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 20:29
- Nahlásit
Už jsem to tu na nějaké jiné diskuzi myslím psala, nám hodně při problémech se zažíváním pomohl Biopolym - mořská řasa. Zlepšuje chuť k jídlu a vstřebatelnost živin, podporuje trávení. Další udávané efekty, jako například podporu pigmentace jsme nepozorovali.
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 07:42
- Nahlásit
Tutuli
Já díky za radu, vždyť ten já mám doma. Dávám to psům v zimě, když jim světlaj čumáky. Ja jorka určitě vyzkouším.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 07:50
- Nahlásit
pajda222 toto toto nám funguje na posratýho pakůně někde to tu už bylo bejlí ale funguje http://www.e-prodej.com/p219-phytovet-digestive-mi x-250-g/
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 08:12
- Nahlásit
danajasa
to taky vypadá dobře, ale jelikož je to opravdu malý psík (má 1,8 kg), tak je pro nás schůdnější to v těch kapkách, to co používáš ty je v prášku a dávkování je odměrka na den. To bych do toho malýho hajzla nedostal. Stačilo mi, když měl nedávno zánět žaludku, že jsme do něj museli rvát vodu a léky stříkačkou. Tak když mu bylo ty první dny hodně zle, tak to docela šlo, ale po čtyřech dnech se mu ulevilo a už ty léky nechtěl, jenže jich bylo tolik a tak velké, že to šlo podávat pouze rozpuštěné ve vodě. Když mě pak u poslední stříkačky omylem kousl, jak se snažil tu stříkačku vyndat z huby, tak sem se na něj vys.al. Konstatoval sem, že je zdráv.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 08:20
- Nahlásit
pajda222Tak by bylo blbý leda do nákýho beztučnýho drůbežího vývaru,já mám naopak psa co sežere i meletou dřevotřísku.takže u nás to fungá jako vyrovnávaní tech sr..ek co zbufne
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 09:48
- Nahlásit
jj, u velkejch psů taky nemám problém jim colokiv dát. Chonrda tablety jim hážu jako odměnu. Holt ten malej je asi moc rozmazlenej.
|