| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 18:45
- Nahlásit
Pejsa je potravinovej alergik (kure), behem poslednich 2 mesicu prodelal giardie, kokcidie a strevni virozu. Je hubenej jak lunt a potrebuju aby se mu trochu zlepsila odolnost strev. Je na mase. Mate zkusenosti? Myslela jsem na nejakou probiotickou pastu nebo bylinky.. Davam piv. kvasnice a kys. listovou..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 22:22
- Nahlásit
Grin
já mám sic pro štěňata probican, ale dávám ho i dospělejm když maj třá sranděru tak hned kus dostanou a zatím vždycky hned zabral
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 22:25
- Nahlásit
bereme trvale Aptus Aptobalance a poslední 2 měsíce fytovet Digestiv
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 22:28
- Nahlásit
Alexa
Diky, mrknu
makrel
A vidis nejaky zmeny, zlepseni? Kvuli cemu jste to zacli brat?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 22:28
- Nahlásit
Alexa
Probican dávám všem věkovým skupinám dávali jsme ho i nemocný čubě co nežrala vůbec nic na doporučení veterinářky.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 22:34
- Nahlásit
Grin
tak to ti moc asi nepomůžu, my kvůli slinivce a zlepšení se nedá popsat, někdy mu je blbě, někdy ne, neumím vyjádřit souvislost
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 22:34
- Nahlásit
Eldoguero
a tak já taky, ale je apriory pro mláďata a třá pro dospělce nebo teda větší váhovou kategorii je něco levnějšího
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 23:05
- Nahlásit
Alexa
asi jo, nevim, občas dávám Calopet pastu, ale jestli je levnější to netuším
|
alenakern
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2012 09:41
- Nahlásit
Ahojte, mám 4 letou piťandu a má podobný problém, kromě kuřecího, má alergii i na hovězí, měla opakovaně giardie, je na granulích, které toleruje, ale taky je dost hubená. Na posílení imunity nám vetka doporučila brát trvale Aptus Aptobalance, probican mám v ledničce taky, a pokud má nějakou řidší příhodu, což je u ní hned, tak to řeším Aptus Attapectin tabletami.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2012 09:48
- Nahlásit
Grin
Též psékovi po průjmu dávám Probican.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2012 16:01
- Nahlásit
Probican zakoupen chci mu ho chvíli dávat preventivně, uvidíme jak to pude
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 19:55
- Nahlásit
Grin čaute pani! Měla jsem psa s problémovým trávením 14 let a byla to celoživotní záležitost nejvíc se mi oplatilo neměnit mu příliš často a razantně jídelníček - jinak nastala strašlivá sračkoblitka. Probican je dobrej ale preventivně bych ho nedávala nebo jen omezenou dobu. Kdyžtak pohovoříme až se uvidíme
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 20:26
- Nahlásit
Ježiš vykašlete se na fšechny aptusy, bifidusy,laktusy a podobné sračky a dejte jim džogurt. V množství větším než malém a ať má živou džogurtovou kulturu
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 20:51
- Nahlásit
Grin
behem poslednich 2 mesicu prodelal giardie, kokcidie a strevni virozu
Takže léčba ATB,že.
Na to bych střídavě dávala olej ostropestřce mariánského,povařené lněné semínko,sliz neslévat,ten pomáhá obalovat narušenou sliznici a chránit před dalším drážděním a pak tak 0,5 dcl aloe vera gelu.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 21:46
- Nahlásit
hancaw
zdarte no teďkonc ho musim něčim srovnat, ale potěšila mě dneska kámoška která konstatovala že zasrstil a ztloustnul, jupíí
Biluška
džogurt on rád, dávám mu choceňskej bo je dobrej a tučnej a já ho taky ráda
Eire
léčba ATB
jj
olej ostropestřce mariánského
dávám mu občas normální ostropestřec, v oleji jsem to teda ještě neviděla
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 21:55
- Nahlásit
Grin
http://www.olejesolio.cz/produkty/ostropestrec-mar iansky-olej.html
třeba tenhle,nebo pohledáš na netu jiný,semena pokud dáváš ,tak ta se musí podrtit a nejlépe z nich udělat vývar,tak 5 minut povařit.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 22:01
- Nahlásit
Grin
dávám mu choceňskej bo je dobrej a tučnej a já ho taky ráda
Má živou kultůru? To je na tom to nejdůležitější
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 08:56
- Nahlásit
Grin
výbornej džogurt je Hollandia, poctivej a fakt živej ale ten Probican bych dávala taky, v něm je zase jiný mikroorganismus.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 10:02
- Nahlásit
Biluška
Má živou kultůru?
čéče řekla bych že jo, ale je fakt že to na něm neni velkejma písmenama napsaný teda, to nejni. Asi grinoj teda koupim nějakou aktíviji nebo jak píše lamalucni (btw výbornej nick )hollandii.
Hele a jak je na tom kefír, ten by taky pomohl??
Eire
OK díky
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 11:44
- Nahlásit
Biluška
Má živou kultůru? To je na tom to nejdůležitější
Pani a proč dyž dám pakoni activii s bifidusemregulárisem tak se zaručeně poss...nejtěžším kalibrem?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 12:02
- Nahlásit
Grin
Hele a jak je na tom kefír, ten by taky pomohl??
To netuchám, s kefírem nepracuju bo mi děsně smrdí. Ale teoreticky by pomoc měl.
danajasa
Páč aktivije není džogurt, aktivije je sračka Tudíž se po ní zákonitě musí posrat, to dá rozum. Zkus normální džogurt, třá tu holandii
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 19:13
- Nahlásit
Grin
Activia je naprt. Zcela. Dělali nějaký testy, kolik tam těch bakterií opravdu je, a totálně pohořela. Jediný, co je na ní fakt dobrý, je reklama (aneb všichni znají bifidoregulááááris ). Obyčejnej kefír je stokrát lepší. Nebo ta Hollandia.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 21:26
- Nahlásit
už sem nakoupila holandii, čokli si na ní dneska smlsli oba
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 21:50
- Nahlásit
danajasa
nebo ho nech zkysnout ten jogurt trochu, pak se neposere, mám to vyzkoušený
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 22:06
- Nahlásit
kejtlin
nebo ho nech zkysnout ten jogurt trochu
problém u tědlech umělejch jogůrtu je, že nezkysnou, páč tam není nic živýho co by mohlo kysnout
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2012 07:53
- Nahlásit
Alexa
problém u tědlech umělejch jogůrtu je, že nezkysnou, páč tam není nic živýho co by mohlo kysnout
to je fakt, umělý žeru já, čoklům koupím jihočeskej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 18:21
- Nahlásit
Eire
díky za ten olejovej odkaz!!!! Už si tam frčim objednávku
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 16:27
- Nahlásit
Grin
Já mám dobré zkušenosti s přípravky od Phytovetu. Jsou to 100% bylinné směsi a u koní mi vždy pomohly
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 10:22
- Nahlásit
Taky dávám |Holandii a nízkotučnej kefír, páč ten pijeme i my. PAk sem objevila kupodivu v Lidlu taky jeden druh jogurtů, co je jako Holandie : kvasí v kelímku a ten je taky dobrej. Nevím, jak se jmenuje, ale je to ten, co má přes alobalový víčko ještě plastovej poklop a ten je levnější než holandie.
JInak dle veta je Probikan jen tahání peněz za veter. přípravek, stačí jakákoliv lidská probiotika
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 10:30 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Už nic. Vyřešeno.
|