| Autor |
Zpráva |
LenikS125
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:42
- Nahlásit
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo prosím zkušenost s přípravkem Platinium Oral clean + care. V letáčku slibují odstranění již existujícího zubního kamene, páchnoucího dechu,zabránění infekce dásní. Ve formě gelu, spreje a mělo by to být založeno na citrusových a bylinných esencí.
Mám totiž téměř 12letou fenečku křížence jezevčíka a i když se snažíme čistit zoubky, není to úplně nejlepší, dát uspat kvůli čištění u veta už nechci, tak by mě zajímalo, jestli to alespon částečně nezabírá...nemusí mít zoubky jako perličky, ale kdyby to alespon trošičku pomohlo, bylo by to super
|
hana
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 07:51
- Nahlásit
v podobném případě - u staré feny - při denním poctivém užívání se zlepšil zápach, na zubní kámen žádný vliv ani po cca 2 měsících nepozoruji. Pokud jde o zánět dásní, nemohu říct, používám i Dog a dent. Vzhledem k ceně jsem čekala podstatně větší efekt.
|
LenikS125
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 13:31
- Nahlásit
hana Právě, cena není zanedbatelná, ale pouvažuju jestli to přece jenom nezkusit, protože s čistícíma kostičkama u ní nepochodíme
Psíček A nevíš, co by to mohlo být?
Nebo pokud máte jiný nápad, zkušenosti, jak s tím hnusem zatočit, budu ráda
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 14:25
- Nahlásit
Psíček
jestli nemáte někdo prosím zkušenost s přípravkem Platinium Oral
Nevím, jestli to bylo Platinum, ale bylo to fajn.
LenikS125
Psíček A nevíš, co by to mohlo být?
Zkus si to znovu přečíst.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 14:30 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
LenikS125
http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_10783_0.html Někde to tu už popisovali,normálně se to oškrábe desetníkem nebo dvacetníkem je to ozkoušený teda když pes drží žejo
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 14:40
- Nahlásit
LenikS125
Oral
jsi zaregistrovaná od včerejška, neznáš vtipkaře Psíčka
myslel to na tohle slovo co jsem ti vypíchla, to jen abys věděla...
|
LenikS125
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 17:41
- Nahlásit
Eninka Díky, připadala jsem si jako blbec po přečtení zprávy od pawLINka , je hezké že se tím baví, ale tohle mi vážně nedošlo, díky za vysvětlení
danajasa No tak to nevím, bojuje už při čištění kartáčkem, ale moc děkuju alespon za příspěvek k tématu ;) každá rada se hodí
|
LenikS125
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 17:48
- Nahlásit
danajasa děkuju za odkaz na diskuzi - alespoň pochytím nějaké dobré rady! ;) Zkusím mrknout na net na škrabku a další doporučené přípravky ...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 17:54
- Nahlásit
LenikS125
zkoušela jsi jí dát na kousání hovězí kost? nejlíp velkou kloubovou, z té moc neužere, zabaví ji to a zuby si očistí
|