Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Otlačené lokty
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
stetisek123
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:00
- Nahlásit

Bonoda doporučuje mazat mastmi s co největším obsahem lanolinu. Na ty prasklé bych dala betadinovou mast. Má široké desinfekční spektrum a zároveň nevysušuje

Tinta76
# Zasláno: 13 Čen 2011 13:43
- Nahlásit

Takže ... páč jsem Rexovi včéra při koupání v hypermanganu objevila bouli plnou hnisu, svištěli jsme dneska na veterinu. Dostali jsme antibiotika a šampon.
Bohužel to i dle veta bude jenom léčení příznaků čehosi, co by se muselo nejdřív vyšetřit ... nadledvinky nebo štítná žláza ...
No uvidíme, jestli se to po těch atb a šamponu zlepší ... Teď, po vykoupání, to vypadá hezky, jsem zvědavá, jak to bude vypadat za tejden ...

Tinta76
# Zasláno: 24 Čen 2011 09:37
- Nahlásit

Dobrali jsme antibiotika. Bebíčko mu mažu konopnou mastí, hojí se mu to krásně a hnis už tam není. Ale než se to vyhojí úplně, bude to ještě chvíli trvat, když na tom furt lehává. Srst taky vypadá stále hezky. Tak snad ...

LucieS
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2011 17:30 - Změnil/a: LucieS
- Nahlásit

Jako prevence ležení na betoně jsem psiskům vyrobila dvě poloboudy (viz obrázek), každou mají na jedné straně zahrady a protože z nich je dobrý výhled, dobrovolně si tam občas zalezou (v dešti a sněhu vždy). Co je mám, otlaky se výrazně zlepšily.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání