Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Skoro nic nežere
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:37
- Nahlásit

zuzanarosakova
tak to je jasný, on si to jídlo chce lovit sám, když mu to naservíruješ, tak to ho nebaví, to je nuda - šmarjá takže příště můžu čekat, že přitáhne krávu z místního BIO chovu

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:40
- Nahlásit

worick
že přitáhne krávu z místního BIO chovu

no jasný, to je ten pravej BARF!

Strejda
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 12:30
- Nahlásit

worick
takže příště můžu čekat, že přitáhne krávu z místního BIO chovu
To už nebude originální. Sally už si krávu domů vedla. Ale měla ji na chov.

worick
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 15:30
- Nahlásit

Strejda
Sally už si krávu domů vedla. - a já koukám ,,hele, píše sem i Strejda....ty brďo že on sem jde pro mně, co tady opruzuju na cizích fórech" Víš tak, jako když si někdo jde pro ,,blbečka":,,nezlobte se, ona nám utekla, to dělá pořád " -

Strejda
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 16:19
- Nahlásit

worick
ty brďo že on sem jde pro mně,
Doufám, že mně nechceš obvinit ze stalkingu.

Evey
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 16:26
- Nahlásit

Monika102
Ten pocit, že existují i jiní nežraví psi mě docela potěšil. Myslela jsem, že jsme jediní. No jéje a kolik. Taktéž vlastním jeden exemplář. Nejvíc mě dokáže naštvat tím, že když náhodou dojdou játrové řezy, které používáme jako pamlsky, tak si naberu piškoty. Jdu, odměním. Elza piškot s radostí přijme, nenápadně si ho drží v tlamě jako odpustek a až si myslí, že ji nevidím, tak ho vyplivne.
Strejda
Sally už si krávu domů vedla. Ale měla ji na chov.
Salinka je velmi chytrá, ví totiž , že mladý býček bude lépe stravitelný než stará kráva...
worickVíš tak, jako když si někdo jde pro ,,blbečka":,,nezlobte se, ona nám utekla, to dělá pořád No a teď už jsme tu dvě. To bude mít Strejda ztížené shánění blbečků.

worick
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 07:54
- Nahlásit

Strejda
Doufám, že mně nechceš obvinit ze stalkingu. - no dyť to říkám - pro blbečka! Já přeci vím, co je stalking

Evey
To bude mít Strejda ztížené shánění blbečků. - na to by se mu nejvíc teď hodil Woriček

Strejda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 09:42
- Nahlásit

worick
no dyť to říkám - pro blbečka! Já přeci vím, co je stalking

Promiň.

AlexxAla
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2016 18:55
- Nahlásit

Dobrý den,
vím že je tento příspěvek starý, ale pokud má někdo další stejný problém a hledá odpovědi mohu vřele doporučit krmení masem. Náš malý zlatý retrivr také nechtěl vůbec jíst, hubnul a ztrácel energii. Krmení masem bych už za nic nevymenila. Podívejte se na tutani věřím že tam najdete hodně odpovědi. A pokud ne, rádi vám se vším poradi.

Neumi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2016 13:32 - Změnil/a: Neumi
- Nahlásit

Alex, a co se psem, co ani to maso nechce.....co na to tutani?!

a ta reklama snad stačila jenom v jednom tématu, ten zkopírovaný text ve všech možných tématech působí ale opravdu velmi neseriózně....

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2016 13:45
- Nahlásit

Neumi
.co na to tutani?!

se psem vegetariánem tukani rozhodně nepočítaj

ale opravdu velmi neseriózně....

no kdyby jen neseriózně. Hlavně velmi tupě.

Neumi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2016 07:51
- Nahlásit

Ale zcela vážně a seriózně - nějaký tip na psí amarouny (jako půl kila bílkovin a dalšího nutného v 1 gramové tabletce) - koncentrovanou výživu....pro nemocného psa trpícího nechutenstvím - by nebyl?

corgi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2016 10:34
- Nahlásit

Neumi
psí amarouny
Calopet nestačí?

Neumi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2016 11:45
- Nahlásit

tlačíme ale nestačí, ono na 35 kg (ze zdravých 50kg) a při dlouhodobém nežraní to není ani finančně únosné

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2016 12:07
- Nahlásit

Neumi
psí škvarky? jsou voňavý, tučný, málo objemu hodně energie a vycházej vcelku levně...já když potřebuju přikrmit sportovce když mu lezou žebra tak škvarkamy dycky přibude a obalí kosti...
kupovala jsem 5 kilo za pár korun...ale to bylo ve stánku na treku...kurňa jek se jmenuje ta paní co tam jezdí v vodítkama ??? .. a má i škvarky.....mám hosipa!

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2016 12:09
- Nahlásit

ha už vim..Levíčková

http://eshop.mushgo.cz/

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2016 12:13
- Nahlásit

v shopu je nemá ale kupovala jem je u ní tak kdyžtak asi poslat dotaz na mail...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2016 14:17
- Nahlásit

Fajka

otázka je, jakým směrem je pesa nemocnej, jestli zrovna tuto může?

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2016 14:24
- Nahlásit

PetraK
jasný, to musí Neumi posoudit sám jestli ano nebo nee, já to sem házím jen jako typ amarounů po kterých se dá pes ztloustnou celkem snadno a rychle

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2016 21:05
- Nahlásit

Hela má i energy "mejdlíčka" - prý tuk v kombinaci s minerálama. Používá se při sportu na rychlé doplnění energie (tedy jak kdo používá, já můžu jen trošičku na vícedenních akcích, protože "jen" na longu mi pak celou noc nespal, jak ho kousek mejdlíčka nakopnul )

Neumi
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 06:22
- Nahlásit

No, on neztloustne díky poblbanému metabolizmu po ničem, tučíky místo aby se jak se patří usazovaly na žebírkách prosakují střevem do hrudníku a to není ani to pravé ani to ořechové...
Ono nejde o to ztloustnout, ale udržet při životě..takže kvalitní koncentrovaná bílkovina atd.

Ale klidně mu můžu zkusit škvarky nabídnout (ty psí se nějak liší od "lidských"?), ale když si to tak přeberu, tak tučnému se vyhýbá (slaninka nula bodů)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 06:30
- Nahlásit

Milan Štourač ve své knížce zmiňoval "kouzelnou kaši" - zkusila jsem googlit - http://www.cz-pes.cz/diskuse/2_8192_135.html - Denyk jí tam opisoval...

Neumi
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2016 07:27
- Nahlásit

Díky, zkusím!

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání