Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / prosím o radu ohledně veterináře
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 2 Lis 2005 09:40
- Nahlásit

Anonymní
A jaké máš zkušenosti s dr. Müllerem Ty? Ten mladší je podle mě trochu namyšlený, ale ten starší (tuším jeho otec) je fajn.

Anonymní
# Zasláno: 2 Lis 2005 22:08
- Nahlásit

Ahoj.
Pokud si bude někdo číst tyto stránky z Brna,tak chci doporučit skvělou doktorku Zekuciovou na Martínkove ulici 5.Nemá extra vybavení,ale velký zájem a dobře operuje.
Měla jsem též dobré zkušenosti dlouho s dr.Kyllarem na Lesné,mnohokrát pomohl,ale pak už toho měl moc,kvantita přesáhla kvalitu a jeho zanedbání mé fenky ji stálo život.
Takže jsem na něj zanevřela,ale jako odborník byl předtím OK.
Na veterině fence řekli,že boule na břichu je jen kosmetická záležitost a on to odoperoval jako kýlu a bylo to vyřešeno.
Hana

Anonymní
# Zasláno: 2 Lis 2005 22:09
- Nahlásit

Myslela jsem veterinu,takovou tu co byla za komunistu /a je tam stále -ve stejném stavu/na Vysoke škole veterinární v Brně.Hana

Anonymní
# Zasláno: 4 Lis 2005 13:49
- Nahlásit

Bydlím na Praze 5,mám štěně labradora a chodíme na veterinu do Hábovky do Paprsku.Jsme strašně moc spokojení,doktoři jsou milí a příjemní!A hlavně si neůčtujou peníze za "podívání"!Víc takových!!!Vřele doporučujeme!!!
Markéta a Max

Anonymní
# Zasláno: 7 Lis 2005 21:19
- Nahlásit

Já doporučuji MVDr.Skácela z ulice Sdružení 16,Praha-Nusle.Opravdový profesionál se skvělým přístupem ke zvířatům.
Martin

Klára
# Zasláno: 8 Lis 2005 10:36
- Nahlásit

Jo jo,MVDr Naxera.Kortikoidy dává hodně.U něho mi vadí,že okamžitě po vyšetření psa,jde do ordinace další pacient.Takže to vypadá následovně.Vet mi říká,co mám dávat v jakém množství a kdy a na co co je /píše a je ke mě zády/ já si hlídám psa,aby nevyjel po dalším pacientovi a do toho mluví sestřička i nově příchozí.Je to něco příšerného.Po odchodu z ordinace jsem dost vybzukaná.Haf chodí většinou jen na očkování,ale i to je hrůza.

Lea
# Zasláno: 8 Lis 2005 16:33
- Nahlásit

Na Dr. Mulera dost špatné reference. Příklad: známá šla s briardkou, která po hře s jiným psem kulhala. Stanovil diagnózu přetržený zkřížený kolenní vaz, ať si připraví asi 10 000 na operaci a hned ji chtěl objednat. Jí se to nezdálo, tak se ještě zeptala jednoho doktora na venkově vedle z chalupy a ten řekl, že má nataženou achilovku a čuba do týdne běhala jak čamrda. A podobných případů bylo víc, jinýmu člověku zmrvil operaci a milostivě mu jako náhradu nabídl utracení psa zdarma.
Naxera-profláklej doktor mezi celebritama, k ničemu, kdysi nedokázal naší feně stanovit tuším něco jako rozklad dělohy (bylo mi asi 6, omlouvám se, vím od rodičů) a léčil ji na ledviny a chudák v bolestech umřela.
Jinak já jsem taky pátrala po solidním vetovi z P5,6 a okolí a na doporučení jsem zašla k MVDr. Doškářovi (přímo pod motolskou nemocnicí, Podhorská ul.) a velká spokojenost.

Anonymní
# Zasláno: 8 Lis 2005 22:02
- Nahlásit

Na Praze 5 máme jedinečného doktora - dr. Duchek z kliniky Paprsek! Mít takového i pro sebe a rodinu, tak si pískám

nika00
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 11:26
- Nahlásit

kam chodite vy ostatni?prazaci?

Ardi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 09:21
- Nahlásit

Hradec Králové

u nás vede jednoznačně klinika HK VET!!!Zachránili nám tam feňulku.Byl to fofr a přijeli jsme na poslední chvíli.Sice to "něco" stálo, ale feňule už zase vesele skotačí po zahradě.

žanda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 09:27
- Nahlásit

k AA vet- vždy nám tam pomohli, a byli ochotní,leč ceny nejsou lidové.
Jen maličký příklad- ano bylo to v noci, umíralo mi morče-vezla jsem ho na poslední injekci,proože představa,že se bude celou noc trápit,byla děsná- i k morčeti se chovali opravdu hezky, zacházeli s ním jemně a jeho trápení ulehčili. Já šla domů o 600 lehčí. Vím,že to nelze přepočítávat na peníze,šla bych v podobném případě na veterinu znovu,jen cena mi přišla vážně vysoká.

nika00
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 09:44
- Nahlásit

ty brdo to je docela dost, za uspani...to ja byla na tom paprsku u Duchka s kotatkem..uplne malilinkatym...a taky mu museli dat injekci protoze zjistili ze ma rozstep patra a umrelo by hlady...a nic si nerekli...

fromeli
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 09:50
- Nahlásit

nika00
na aavetu se v noční dobu platí hlavně cena za noční pohotovost.

nika00
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 09:52
- Nahlásit

no to chapu...ale uctovat si za to ze ti usmrti zviratko to by mohli taky trochu nak prizpusobit...

fromeli
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 09:55
- Nahlásit

nika00
no bohužel je to velká klinika a jedou podle ceníku.
Ale s tím prostě člověk musí počítat

nika00
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 10:02
- Nahlásit

hmmm je to stejne desny, ze lidi si uctujou aby nekomu pomohli...ale jinak to nejde..ja vim

žanda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 10:08
- Nahlásit

jenže jako noční klinika je nejblíž,nechtělo se mijezdit po všech čertech........navíc jsem tu cenu nečekala. že to nebude zdarma jsem věděla, ale že tolik,to ne.....stát to o 50 víc, už jsem je sebou ani neměla.

fromeli
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 10:19
- Nahlásit

žanda
on je tam noční příplatek 550 Kč
já tam byla jen v nouzi nejvyšší, jinak chodím ke svému lidovému vetu.

nika00
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 10:20
- Nahlásit

aha...takze injekce stala 50korun a to ostatni je jen to, ze pan doktor v noci nespi.. :-/

Markét
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 10:41
- Nahlásit

isdpch
A kdo byl te hodný v Rybalkově ulici - paní doktorka? Ta je moje "obílená".

S AA vetem mám ty nejlepší zkušenosti. Jako jední nám kromě diagnostiky byli schopni namedikovat fenu se srdeční vadou. A jejich přístup je mi velmi příjemný.

žanda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 10:57
- Nahlásit

fromeli- já tam normálně jezdím uplně minimálně a vždy mi tam pomohli, to nemohu říct ,že ne. Jinak máme svou paní báječnou veterinářku,který jsme věrní už pár let,jenže ta má klasické ordinační hodiny a navíc ani nebydlí v Praze, tak že jí zavolat o pomoc nemůžu.

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 11:08
- Nahlásit

Třeba na Příbrami si za nedělní pohotovost naúčtují 400 Kč, a to není Praha... takže...

nika00
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 11:10
- Nahlásit

to je sila..ja nastesti pohotovost nikdy nepotrebovala a doufam ze to tak i zustane...me staci ze za 2 ockovaci injekce jen pro psa tam necham 1000,-

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání