| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Zář 2005 19:28
- Nahlásit
Dobrý den všem přátelům psů,
máme psa boxera a chodíme s ním do jedné veterinární ordinace v Praze 5. Přátelé nám tvrdí, že tato ordinace je známá tím, že z lidí pumpuje peníze - něco na způsob: injekce vitaminů psovi neuškodí, páníček rád ty čtyři stovky zaplatí. Mohl by mi někdo doporučit kvalitního veterináře, nejlépe v Praze 5 nebo 6? Nejsem zrovna škudlil, ale nerad bych někomu dělal troubu a platil velké peníze pro nic za nic.
Díky, Andre
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2005 22:07
- Nahlásit
Anonymní
Kamarádka chodí na Arbesovo náměstí a je spokojená. Jsou tam prý mladí a příjemní doktoři.
|
sarula
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2005 00:47
- Nahlásit
Ahojky,já chodim s pejsánkem do Jinonic.Nejsou zrovna nejlevnější ale myslím že neděklají nic navíc aby z nás tahali prachy.Můžeš to tam zkusit hodně štěstí najít dnes kvalitní veterinu není legrace
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2005 14:35
- Nahlásit
FiSt
Asi se budeš divit, ale s takovým člověkem už jsem do kontaktu přišla. Ví, že je jeho veterinářka nic moc, ví že je drahá jak nikdo tady, ale stejně k ní chodí, páč ji má nejblíž
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2005 14:56
- Nahlásit
Anonymní
Ja leta chodil na veterinu ve Fetrovske ulici. (P-6, Hanspaulka) a byl jsem naprosto spokojenej. Ted uz tam ale skoro ctyri roky nebydlim takze nevim zda se neco nezmenilo.
|
sara03
|
# Zasláno: 5 Zář 2005 09:58
- Nahlásit
Ahojky.
My chodíme na Kobyliské náměstí ke Svobodníkovi.Je super,má zkušenosti a neteahá z lidí peníze.Vždy dá na výběr.Když chce někdo někde slyšel o nějakém léku,který není zrovna levný a ptá se veta,jestli by byl zrovna pro jeho pesu vhodný,dostane odpověď:ano vhodný je,ale je zbytečně drahý.Tady ten má stejné složení a stejné účinky,ale je levnější" a pak už záleží jen na majiteli,pro jaký se rozhodne.A hlavně se s Vámi baví a věnuje se Vám.Všechno vysvětlí.Má tam klienty i z Berouna a odjinud.My jsme ze 14 a máme veta kousek,ale to jen,když má tén náš dovču.
A vet Hřebík je taky super.I když nevím,jak je drahý.Už jdme tam nebyli asi 7 let.To jsme měli pudlici.
|
Bora
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2005 11:46
- Nahlásit
Jsem z Prahy 5. Na veterinu na očkování chodím do Stodůlek do Paprsku (Hábova ul.), 2x se mi povedlo tam vzít psa po rvačce. Při první měl porvaný ocas a sestra ho celkem necitlivě ošetřovala, psa to hodně bolelo a vrčel i když se tak normálně na vet. nechová. Sestra to bohužel brala jako běžnou praxi a nijak se psu nesnažila ošetření zpříjemnit ani ho uklidnit, prostě to udělat co nejrychleji a vzít dalšího pacienta. Podruhé mu tam šili a čistili prokousnutou packu, to bylo ošetření v pohodě ale pes tam chodí nerad. Jinak s vážnějšímy problémy a léčbou jsem jezdila na doporučení kamarádky do Horoměřic k MVDr. Herčíkovi. Operoval psovi oba lokty a pes je v pohodě. Chování lékařů v Horoměřicích bylo naprosto úžasné vůči psovi i vůči mně, pes se tam nikdy nebál a do ordinace i z ordinaci chodil v klidu a to přesto, že tam zažil i bolestivé zákroky, 2 operace a hodně kontrol. Co se ceny týče, nevím zda jsou levní či drazí (veterinu naštěstí moc nenavštěvujeme), nicméně za to, že pes tam byl vždy v pohodě mi to stojí.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Zář 2005 12:03
- Nahlásit
Fist
AAvet? ANI OMYLEM!!!
|
Lenny
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2005 13:46
- Nahlásit
Anonymní
Jaké máš zkušenosti s AAvet? Hoď to do placu!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Zář 2005 14:33
- Nahlásit
už jsem to tu jednou psala, tak ve zkratce ceník:
překročení prahu - 300kč
nedejbože v noci - 600kč (aniž by se na zvíře sáhlo)
uspání a kouknutí se do krku - 2500
odčervovací tableta - 280...atd..
vyhodila jsem nekolik tisíc a psovi nic nezjistili, musela jsem změnit veterináře, abych zaplatila 25korun za vyšetření a přišly na opravdu problém, který jsme měli....
nehledě na přístup, pes strávil 4hodiny na jejich krásné voňavé klinice, od té doby panická hrůza z veterinářů, u příští návštěvy, prý mám nevychovanýho psa (poté co se k němu nejmenovaný pan doktor odmítal sehnout, prý za ním ke dveřím nepůjde a díval se jak 40kg zvíře násilým taháme doprostřed místnosti a velice se bavil) - za ty prachy co tam chtěj????
by měli zklapnout hubu a skákat kolem mě a ne já kolem nich.
Tam už mě nikdo nedostane....
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2005 15:07
- Nahlásit
Anonymní
mám bohužel velice podobnou zkušenost, při holení feny na sono jí několikrát stříhli, byla to fena NO, naprosto v pohodě, která se vůbec nebránila, takže vše bylo pouze nešikovností sestřičky, která se při vlastním vyšetřením lepila na doktora (z kterého jsme měl aposit, že se vlastně zvířat docela štítí)takovým způsobem, no nemám slov, div že se před námi nesvlíkli a její komentář typu, hele tamhle je nádor, na který doktor odpověděl, ne to je ledvina, svědčí o její hluboké znalosti práce, kterou vykonává, takže za sebe můžu říct, ještě že jsme tam byli pouze na vyšetření, protože náš doktor měl rozbité sono, po této zkušenosti mohu říct, že AA vetu bych nepůjčila ani vodítko od svého psa. Mě to stačilo jednou, podobnou situaci z vlastní vůle již opakovat nehodlám, do AAvetu nikdy.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2005 15:28
- Nahlásit
Fist
jsem stálý klient handula to za a) jen jsem se nepřihlásila
za b) říkám svoje zážitky, které jsem zažila na vlastní kůži
za c) z prstu jsem si nic nevycucala, neplácej něco o čem nic nevíš, psala jsem v noci ne v neděli, za noc mají noční příplatky, vím co jsem platila, takže mi tady nepiš, že si něco cucám z prstu
za d) byl tam bohužel sám, proto ta panická hrůza
za e) si tam klidně choď, nevnucuju nikomu svůj názor, radši dojíždím 20km za veterinářem, i když mám AAvet sto metrů za barákem....když jsem potřebovala nepomohli nám, takže nevím, proč bych měla psát něco jinýho
|
handula
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2005 15:52
- Nahlásit
Fist
souhlasím s tebou že mají špičkové přístroje, právě proto jsem tam taky začala chodit, ale prostě jsem neměla štěstí. Zpětně musím říct, že mi víc sedí vesnickej veterinář, kterej špičkové přístroje nemá, za to má správnej přístup a letité zkušenosti.
S tou cenou přísahám, dostal anestezii, koukli se mu do krku, řekli, že tam nic nemá, nechali si ho na pozorování ty osudné 4 hodiny, navíc si naúčtovali i pobyt na klinice a 2500 fakt za nic.
No to je jedno...stalo se...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2005 16:41
- Nahlásit
Sice na aavet běžně nechodím, ale musela jsem tam s fenkou v neděli odpoledne, měla silnou alergickou reakci na včelu, takže pohotovostní příplatek, léky - kalciovka, antihistaminika nějaká infuze, a několikahodinová hospitalizace a to vše za 800 Kč mi přijde přijatelné.
Na řadu nás vzali ihned, technička byla k dispozici hned, vetka během několika minut.
Pokud vím, dá se tam i objednat na běžné a plánované zákroky a vyšetření, takže se může člověk vyhnout čekání.
Toť moje zkušenost.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2005 17:32
- Nahlásit
já chodím v Praze 5 na veterinární kliniku "Na Hůrce" a mám s nimi dobrou zkušenost...nejsou sice levní, ale psům se věnují s odbornou péčí a většina psů odtud ochání s pozitivním dojmem, že "za odměnu dostali pamlsek, že byli hodní" . Dokonce i náš pejsa "nelidumil" se zamiloval do paní doktorky
|
poorcelain
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2005 18:18
- Nahlásit
Ahoj. My chodíme na veterinu, kde nám vždycky pomohli a myslím, že jsme ani tolik neplatili. Je to možná sice trochu z ruky, ale je to na Praze 9, v Kolmé ulici. Je tam spousta veterinářů s různou specializací a navíc jsou tam nonstop.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 13 Říj 2005 11:36
- Nahlásit
Ahoj, můžu "odbočit" do Brna? Máte někdo zkušenosti s doktorem Grymem z Mokré Hory? díky
|
Anonymní
|
# Zasláno: 14 Říj 2005 13:43
- Nahlásit
Ahoj, máte někdo zkušenosti s klinikou Anděl ve Staropramenné ulici v Praze 5?
Moc děkuju
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Říj 2005 19:42
- Nahlásit
S veterináři ve Staropramenné ulici máme výborné zkušenosti.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Říj 2005 22:34
- Nahlásit
Anonymní
mno, jesti se ti zdá se za běžnou kastraci fenky zaplatit 7000 Kč, tak v tom případě je Staropramenná OK. Moje chyba, měla jsem se předem zeptat na cenu...škudlik nejsem, ale co je moc, to je moc...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 17 Říj 2005 07:49
- Nahlásit
Ano drazí jsou, ale zajímá mě, jestli tomu aspoň odpovídá kvalita péče? Máte zkušenosti dobré? Já zatím ano, ale ty ceny (
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2005 10:05
- Nahlásit
my jsme ze Staropramenné odešli poté, co nám jiný vet přelouskal účty, kde injekce, u kterých nám bylo řečeno, že urychlí průběh léčení a moc pomůžou, jsou vlastně vitamínové injekce a stály nemálo. To jsme zjistlili náhodou, nezdál se mi další postup léčby, tak jsem zkusila, co na to bude řikat jiný vet. Můj osobní dojem z nich byl, že mají moc rádi penízky než ty zvířátka. Já se taky ráda ptám ohledně zdraví pejsků, ale vždy jsem se setkala s arogancí a neochotou cokoli vysvětlovat. Ale jinak tam byli perfektní ochotný milý sestřičky.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 17 Říj 2005 13:45
- Nahlásit
Ahoj Jindřiško, máš pravdu, právě, že se mi také zdá, že jim jde hlavně o ty peníze, i když celkem příjemí jsou i doktoři, ale sestřičky jsou fakt moc fajn
Ráda bych šla jinam a chci si říct o lékařskou zprávu o zdraví mojí holčičky, aby jinde věděli jak ji tady léčili, ale už teď vidím, že i za tu zprávu budu platit...
Dáda
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2005 13:55
- Nahlásit
Tak my máme na trpělivost moc dobrého veta, vztah k pejskům má výborný, nikdy se nezapomene pomazlit.
Chodíme na Spořilov do Well vet kliniky. Snažíme se jít vždy v době, kdy ordinuje Dr. Kubát, ale i jeho dvě kolegyně jsou dobré a ochotné.
Ceny jsou tam přiměřené.
|
Margaret
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2005 14:16
- Nahlásit
A co Vaše zkušenosti s pány doktory Müllerovými? Ordinují nad hotelem Pyramida v P-6. Chodím k nim docela dlouho, ale musím říct, že pan doktor M.mladší není moc milý a ta nová sestra mi připadá, že se zvířat bojí.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 17 Říj 2005 14:32
- Nahlásit
Se Staropramennou mám celkem dobré zkušenosti, ale přijde mi, že jsou větší "machři" na kočky než psy.
S pejskem na Praze 5 jezdíme na kliniku Paprsek u metra STodůlky k MVDr. Duchkovi a jsme moc spokojení a moc rádi, že jsme ho našli!!
Pro kamarádku - máte prosím nějakou zkušenost s MVDr.Naxerou či jinými na Praze 10 (okolo Strašnic, Štěrbohol, Dubče,D. Počernic či D.Měcholup)? Díky Iva
|
Anonymní
|
# Zasláno: 17 Říj 2005 18:31
- Nahlásit
Naxeru nebrat, kortikoidy jeho láska, peníze jeho láska a léčebné výsledky žádné.
Jarka
|
Anonymní
|
# Zasláno: 18 Říj 2005 10:41
- Nahlásit
Také by mě zajímalo, jestli někdo máte zkušenosti s doktorem Mülerem z Břevnova. Byl teď párkrát vidět v Blesku
|
Anonymní
|
# Zasláno: 19 Říj 2005 11:27
- Nahlásit
Aha, a když ne Naxeru, doporučíte někoho z tohoto okolí?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2005 11:31
- Nahlásit
Na P10 nevím, ale kamarád chodí na Vinohrady do Pandy, myslím, že je to Krkonošská ul.
|