Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Mořská řasa - zkušenosti?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 20:47
- Nahlásit

Monty
Tj, četla jsem nahoře. Asi to bude pes od psa, jako se vším..

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 20:49 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

impact
http://www.rikyhamstery.com/czech/celek/zbarvenikr esbyatypysrsti.htm

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 20:50 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

impact
jeho máma měla hnědší čumák, takže genetika... ale jak byl štěně a tak asi do dvou, tří let, měl černý jak uhel

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 20:52
- Nahlásit

Monty
Canina Mořská řasa
U jedinců s nepigmentovanou pokožkou výrazně snižuje výskyt různých kožních potíží. Bílou srst nebarví.
Mořská řasa značky Canina, doplněk výživy pro psy a kočky k zvýraznění pigmentace kůže, srsti, okrajů očních víček, očí, nosu, drápů, nášlapných polštářků tlapek

Monty, ty tomu fakt veris? ze ti morska rasa nebo naka morska vila ovlivni pigmentaci kuze, vicek a tak u psa? To spis slunicko, az zase zacne svitit, po tech bilejch mrd.ach. A ze syndrom brown nose je vzhledem k nedostatku prave slunicka u pejsku dost znamy.

impact
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 20:53
- Nahlásit

danajasa
Šmárjá, co to je?

Monty
Tak rodiče maj.. A chovatelka věří tomu, že ho bude mít OK, když ho má teď. Jsem z toho asi jenom lehce nervní.

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 20:57
- Nahlásit

Fifi
je pravda, že mu v létě trochu více ztmavne, ale není to žádná sláva, a ikdyž řasa nepomáhá, tak je alespoň zdravá...
nám to zase až tak navadí Monty není s PP ale s černým čumáčkem byl o krapet hezčí

impact
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 20:58
- Nahlásit

Fifi
Fotky mladších rodičů zkusím vyštrachat. Bože, mám ještě větší nervy, než jsem měla.

Ad to chondro. Bojím se dysplazky. Bojím se, že ju nevykrmím dobře tím masem, bojím se prostě. Jsem blbá, já vím, ale to na tom nic nezmění.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 21:07
- Nahlásit

impact
Ad to chondro. Bojím se dysplazky. Bojím se, že ju nevykrmím dobře tím masem, bojím se prostě. Jsem blbá, já vím, ale to na tom nic nezmění.
No co ti k tomudle mam vic psat.

Falco
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 21:08
- Nahlásit

Používám mořskou řasu (Canina) prakticky trvale jako přídavek do krmení (půl kávové lžičky na 14kg psa). Pes (am. kokršpaněl - hnědý) měl za mlada hůř pigmentovanou srst (šedé chlupy), nyní (3 roky) je krásně hnědý. Ovšem, jestli to dělá řasa, nevím.
Kamarádka používala řasu na dopigmentování nosní houby (am. kokršpaněl - černobílý) a velmi úspěšně - během 2 měsíců se dobarvila.

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 21:10
- Nahlásit

impact
Šmárjá, co to je?
No ste chtěla vědět jak funguje barevnost srtí né?Jako né že přikřížíte křečka,ale základ jak funguje pigmentace tam je popsán hezky.

impact
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 21:15 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

danajasa
Neee, jak funguje na pigment mořská řasa.

Falco
Díky za zkušenost!

Fifi
No co ti k tomudle mam vic psat.
Že jsem blbá.

Edit: Ale jo, je fakt, že se teď tak nějak bojím víc o psy. Byl to těžkej půlrok a nechalo to následky.

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 21:19
- Nahlásit

impact
jak funguje na pigment mořská řasa
No to právě nikde nepíšou by to nebylo jak vedle s těma skleněnýma šutrama kde Pes poslouchá na slovo akorát nevíme na jaké

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání