| Autor |
Zpráva |
Orry
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 20:26
- Nahlásit
Prosim, je mozne, aby se tyden a neco po ockovani na boku psa objevila tvrda bulka? Na pohled je ihned videt...velikost tak 2cm....napohmat nebolestiva. Rano to jeste nemel...a odpoledne uz to bylo videt. Diky za odpoved.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 20:28
- Nahlásit
Orry
nevím, jestli po týdnu, ale jako reakce po očkování to být může...bych to chvíli sledovala, hlavně jestli to neroste a mělo by se to vstřebat.
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 20:41
- Nahlásit
Orry
Mojí fence se ta boule taky udělala... asi dva dny po očkování, přesně tam kde jí píchal. Vet nám řekl, že je to normální a že to samo zmizí... Mojí čubu to ale bolelo když jsem jí na to víc šáhla.. ale do 14ti dnů to měla pryč a už se to nezvěčovalo.. jen pořád zmenšovalo...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 20:43
- Nahlásit
Orry
My to meli po injekci s antibiotikama a taky az nejakou chvili po, takze jsem se strašnē vydēsila, ale pak jsem si uplnē vybavila, že vlastnē tam presnē dostal tu injekci, pak to zmizelo.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 20:47 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Orry
je mozne, aby se tyden a neco po ockovani na boku psa objevila tvrda bulka?
Je to mozne, je to i celkem bezne. Stejne jako kdyz cloveka boli po tetanovce pulka zadele vic jak mesic a dle svy imunity se i boule vyskytne. Jestli vic pesan neotyka a nema zadny dalsi problemy, bud v klidu.
Jinak zde starsi diskuse: http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_4327_0.html
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 20:48
- Nahlásit
dekuji za odpovedi, patrala jsem i tady ve starsich diskuzi URL a jinde na netu....a opravdu maji lidi zkusenosti ze se muze objevit i nekolik tydnu po ockovani....tak snad to bude dobry, budem to sledovat!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 20:48
- Nahlásit
Orry
my máme taky zkušenost, udělalo se nám to na boku,
pro víc informací mrkni sem:
URL
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:17
- Nahlásit
Vet,je to tak obtížné napsat veterinář? Vet je hrozný,vet skoro jako fet..
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:49
- Nahlásit
staropramen
příště nooo
|