| Autor |
Zpráva |
ketty
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:26
- Nahlásit
PetraKano anoo nemusim nastesti nic tahat ze zadkuuu DD uz se vidim treba u takoviho ralfa
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:29
- Nahlásit
staropramen asi jak u ktereho psa a zalezi co sezere kamoska musella na operaci se psem co ji jedl kaminky mel toho plny bricho nevyslo niic a nekteri hafi jedi a normal to vyjde ....
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:33 - Změnil/a: Kaccka
- Nahlásit
staropramen
To asi ne, ale kdyz je predmet v zaludku nebo strevech delsi dobu, muze zpusobit zanet zaludecni steny, ucpani strev a podobny hnusny veci. Navic treba tkaniny maji tendenci se lepit na steny a pokud se to stane, pak uz je k problemu jen krucek. Ale nechci nikoho desit, myslim, ze ta snura vyjde v pohode ven, pokud vim, tak tohle je zalezitost spis vetsich kusu latek nebo pak vetsich predmetu jako balonky a podobne.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:37
- Nahlásit
Kaccka
já myslim, že když mi vykadil ten obvaz, tak tu šnůru musí zvládnout, to je proti tomu nic.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:53
- Nahlásit
zuzanarosakova
No to rozhodne. Ten obvaz si fakt ani nedokazu predstavit
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 19:23
- Nahlásit
Kaccka
No to byl úlet. Vytáhli jsme to a hned vyhodili, ale pak mi to nedalo a šla jsem to vyhrabat do popelnice a v rukavicích umyla a teprve jsem zjistila, že to byl ten obvaz. Když jsem to řikala pak vetovi tak málem odpadl
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 19:30
- Nahlásit
no tak to se svama decka musim podelit,co udelal milacek hajan!matka mu kopala sutry a ilej hajan jeden obrovsky kremen spolkl,mel zanet zaludku,bylo mu hooodne ouvej,ale ja nevedela,ze to spolkl,dostal ATB a pak se zblil jak amina a takovy obrovsky kremen z neho vylitnul,jeste,ze ho vyzvratil,dostat se mu to tenkeho streva tak to by byl konec!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 19:49
- Nahlásit
nemethova5
no mně Rambík když sežral ten obvaz večer (nejdřív jsme to nevěděli) tak ráno vyblil granule a hrozně se nafoukl. Myslela jsem, že má torzi, tak jsme valili k vetovi. Udělal rentgen a nic nenašel. No a večer vylezl obvaz
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 19:55
- Nahlásit
zuzanarosakovano jeste,ze to vylezlo,hajan hodil teda poradnou savli,dostal nazrat,pak dostal ATB a pak hodil savly,no tak aspon,ze tak,ze ten obvaz z neho vysel,no nechci si ani predstavit ty nasledky.
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:24
- Nahlásit
Teda, jak to tady lidi popisujete, tak je to celkem k smíchu, ale nedokážu si představit ty následky, pokud by hafani ty věci nevykadili a nepřišlo se na to. Ale asi bych valila k vetíkovi, kdyby šňůrka po týdnu nevyšla. A já si říkala, jaké že to mám doma prasata, které sežerou snad všechno včetně dobře uzralého zahrabaného syrového kuřete pod stromkem, ale podobné situace jsem teda naštěstí zatím řešit nemusela . Já dneska tahala opačnou stranou - ovčounovi se šprajclo kus hovězího syrového žebra mezi zubama a málem jsem byla bez prstů. Asi to nenažrancovi nasekám na poživatelné kousky.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:32
- Nahlásit
LiVr
Ale asi bych valila k vetíkovi, kdyby šňůrka po týdnu nevyšla.
no to každopádně. Snad to vyleze no. Jinak mně Rambík žere furt něco, na procházce ho nesmim pustit z očí. A Rokánek je nežravec, ten se radši válí, v chcíplý rybě například
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:41
- Nahlásit
LiVr
zuzanarosakovahele hajan nesezere nic,ze zeme z venku,ze stolku nizkeho,nikde nic,ale jeho blba vasen jsou sutry!a uz dosutroval,matka taky malem ode me dostala jak se rika za ucho,od te doby,zadny sutry,on si s nima totiz hosicek hral radsi nez z balonkem,ja jak to videla jak to vyzvratil,tak me teda omyvalo,infarktovy stav hadra.
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:45
- Nahlásit
Tak u nás naopak: Rocky je nenažranec a feňule zase fšecko zahrabe na horší časy a vytahuje to ve značně změněném stavu . Mrňouskové jsou celkem v poho, až na kočičí hovínka - bleeeee. No a Dorka ta taky sežere i zpod sebe, ale u ní není divu - ta dostává furt 5x denně po troškách.
A jak jsem tak pročítala tohle téma, tak valím bulvu, co všechno jsou schopni spolykat, když já mám problém prckům nacpat tabletu .
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:46
- Nahlásit
nemethova5
jooo, připravovat nám infarktový stavy, to je podle mě jejich velký hoby!
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:50
- Nahlásit
No já měla málem infarkt asi po týdnu, když jsem si dovezla z útulku Eninku! Žádný ze psů nesmí na stůl a žádný si nic bez dovolení ze stolu nevezme. Tak jsem si nejapně myslela, že Eny nbude stejně hodná a nechala jsem blběna blbá na stole kosti z grilovaného kuřete! Vrátím se do kuchyně a Enina blažený výraz v tom malém ksichtíku a kosti fuč! No a Dora mi sežrala půl nevystadlé bábovky, než jsem došla od odpaďáku.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:55
- Nahlásit
LiVr
jééééé , vy máte taky Rockyho? A taky je nežravec Náš Rocky je nežravec jen na to, co by měl žrát. Ale ostatní mu chutná, i skleničky od vína by chtěl vylizovat.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:56
- Nahlásit
LiVr
jo nenažranec... a jo, jsem to blbě přečetla
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:58
- Nahlásit
Jo - Rocky - to je německý ovčák - 14 let - to je nenapapanec . A Váš Rocky?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:05
- Nahlásit
LiVr
náš Rocky je zlatý retrívr a je šíleně vybíravej. žral by všechno jiný než svoje granule. je mu rok a půl
to je on
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:09
- Nahlásit
Krááásný mlaďošek! Náš Rocky je čený s pálením. Fotky mi musí povkládat dcera - tak příště.
Já rok krmím syrovým, protože Rocky měl problémy s trávením. Vyšetření u vetíka nic neukázalo, tak jsme změnili stravu a je ok. Když dostane svoji porci, tak strčí hlavu do hrnce a nezvedne ji, dokud tam něco je .
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:14
- Nahlásit
LiVr
náš Rokánek měl taky problémy s trávením, měl průjmy, byl i na kapačkách. ted máme granule Royal Canine sensitivity control a od tý doby neměl průjem. Vim, že hodně lidí tady RC pomlouvá, ale mně se nechce je měnit, když ty průjmy tak krásně přestaly
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:29
- Nahlásit
zuzanarosakova
- to je jasné, když přijdete na to, co pejskovi vyhovuje, tak proč to měnit. Náš Rocky byl po granulích dost špatný ( i po superprémiovkách)- taky ubral na váze a každý den blinkal.
Každý majitel si vypozoruje sám, co psovi sedí. Nejsem striktní zastánce BARFu a neodmítám granule. Ostatním ze smečky třeba sedí ProPlanky a Acany. Máme to jako závodní jídelnu na 3 chody Takže tak.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:42
- Nahlásit
LiVr
joo, my tky máme pro každýho jiný (Rambík má mobility support na klouby) a každej by chtěl samozřejmě , to co má ten druhej
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 23:35
- Nahlásit
zuzanarosakova
tu šňůrku ještě pořád nemáš?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 23:37
- Nahlásit
worick
nemám a to už Rambík dnes dvakrát kakal
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 12:41
- Nahlásit
Treba to byla snurka stravitelna. :=)))
Ale taky sleduji tema a cekam na snurku.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 16:30
- Nahlásit
Tkanice furt nezvěstná a Rambík normálně kadí.....asi zavoláme v pondělí vetovi..
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 07:59
- Nahlásit
zuzanarosakova
Tkanice furt nezvěstná a Rambík normálně kadí.....asi zavoláme v pondělí vetovi - a nebyla bavlněná a nerozkousal ji na malé kousky? Třeba se to dá i ztrávit a nebo jsi si malých kousků v bobkách ani nevšimnula
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:50
- Nahlásit
worick
byla bavlněná, ale zmizela tak rychle, že mi přijde, žejí nemohl stihnout rozkousat. Vet řikal, že mám počkat do čtvrtka (to bude tejden, co jí sežral) a pak se uvidí.
|