| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 23:22
- Nahlásit
Před chvílí mi pes snědl tkanici od pyžama. Asi 1/2cm tustou a asi 30cm dlouhou, mám panikařit??
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 23:24
- Nahlásit
zuzanarosakova
když má rád dlouhý, uvař mu špagety )))
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 23:25
- Nahlásit
zuzanarosakova
mám panikařit??
...to je myslím předčasné..... mě ovčák sežral jednou podkolenku a za dva dny z něj vyšla sama... teda kousek, zbytek jsem mu z pérdele musela vytáhnout já....
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 23:28
- Nahlásit
Pokud nemáš čivavu tak buď zatím v klidu : -)))
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 23:29
- Nahlásit
Spíš se příprav že mu ji při venčení budeš tahat z prdele
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 23:32
- Nahlásit
staropramen
nee, je to zlaťák. A z prdele už jsem tahala několikrát, takže v poho. jinak dik za rady
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 06:56
- Nahlásit
zuzanarosakova ty mas veci chii panikarit nevim asi ani neee to vykakaa .. me jednou sezraly gumoveho hamburgra a taky vysel cele skoro nepozkozeny
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:25
- Nahlásit
ketty
tak to máš dobrý, stačilo ho umejt a jede se dál...
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:30
- Nahlásit
vlk
zbytek jsem mu z pérdele musela vytáhnout já....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:38
- Nahlásit
miisha
...se směješ, víš jak chudák kvičel......
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:41
- Nahlásit
zuzanarosakovabudete mit hnedy koralky!to se sikne!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:48
- Nahlásit
zuzanarosakova
Tomu říkáš vyvážená strava, jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:39
- Nahlásit
zuzanarosakova
mělo by to vyjít - takže hlídat. Můj první pesan sežral pěkně dlouhej kus pásku od županu. Byli jsme na tom jako u vlků taky jsme pak museli vytahovat. V tom případě opravdu hodně opatrně, ať se něco nepoškodí.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:48
- Nahlásit
Všem diky za rady ....jinak furt nic, ještě jsem netahala
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:53
- Nahlásit
zuzanarosakova
No a zatím si tam dej gumu
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:55
- Nahlásit
S tim tahanim fakt opatrne, zvlast kdyz je to takhle dlouha snura... Muj mrnous je v tomhle desna hysterka, takze kdyz sezral parkrat treba silonku podkolenku a nemohl to se zebe dostat, tak pri pokusu na nej sahnout zacne hned desne jecet. Osvedcilo se donutit ho k pohybu, sice to je dost divny, kdyz ho nutim behat a jemu to visi ze zadku, ale po par minutach to vzdycky zabralo a dostal ze sebe dalsi kus, zatim jsme se diky tomu vzdycky obesli bez tahani, kdy bych se bala, ze mu ublizim.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:02
- Nahlásit
Kaccka
on mi už jednou sežral celej gázovej obvaz smotanej. Tehdy jsem o tom nevěděla a najednou při venčení to z něj viselo. Bylo to určitě metr a pul dlouhy, tak jsem to musela pomalu tahat, to by ze sebe sám asi nedostal. Byl ale v klidu, normálně si běhal s pulmetrovou šnurou u zadku. A i při tom tahání byl uplně v klídku. Akorát já jsem byla vyděšená, protože to bylo strašně dlouhý a furt to nekončilo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:04
- Nahlásit
Kaccka
U Ešusa je zase specialitka narvat si pupek dlouhou pevnou trávou. Efekt je v podstatě stejnej, jako s tou šňůrkou. KDyž to bylo poprvní byla obří panika, páč panáček je na sebe háklivej. Rejdil v panice prostorem a nechápal A ve finále udělal to stejný, jako v ordinaci u doktora, když mu tehdá píchnul ATB do svalu. Tzn udělal dřevěnýho pejska a omdlel na bok. Tady pod Tolštejnem taky. Zcepeněl a zcela zcepenělej přepadnul na bok . Na efekt jako dobrý to je fakt. No. takže jsme operovali: našli lupen a pomaličku opravdu pomaličku vytahovali tu posratou travinu ven. Dneska už je mazák, takže příde nastaví řiť s čouhající trávou a s výrazem - Dělej, nezdržuj, mám ešče moc práce v terénu se dožaduje zákroku
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:07
- Nahlásit
zuzanarosakova
PetraK
ale ze si s tema coklikama uzivame radosti
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:10
- Nahlásit
PetraKno mam ty same zkusenosti s hajanem a s tou travou taky,akorat u toho jen kvikne.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:15
- Nahlásit
nemethova5
no Ešus už tetkon taky ví která bije a že u toho nezemře potupnou smrtí , takže drží kušnu, ale ten první výstup ten byl! Tolštejn takovejdle lunapark myslim ešče nezažil
Kaccka
uzivame radosti
tak Ti nevim, esli by se zrovna tahání trávy z řiti dalo nazvat radostí , ale asi jo, ty lidi vokolo radostný byli dost
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:21
- Nahlásit
PetraK
ježišmarja! To bych nedala, kdyby mi najednou pes takhle zcepeněl. jako naši dělaj různý věci, ale todle naštěstí neee teda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:25
- Nahlásit
zuzanarosakova
To bych nedala,
já skorem taky ne- málem jsem se smíchem počůrala
už jsem zvyknutá - viz injekce ATB, nebo třeba píchnutí od vosy, které pro změnu zase způsobilo lunapark v Jeseníkách , tehdejší spolubydlící v penzionu říkali, že tak veselou dovolenou ještě nezažili .
Tkanici hlídej a hlídej chování psa, jak žere a tak podobně.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:53
- Nahlásit
PetraK
ok, dik. Ráno normálně žral i kadil.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 13:41
- Nahlásit
Pumpa jojo to teeda zuzanarosakovano tyy voee to je mazeec
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 13:44
- Nahlásit
PetraK
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 15:07
- Nahlásit
zuzanarosakova
ještě - ono to chce sledovat delší dobu -hlavně teda v případě, že třeba neuhlídáš, jestli tkanice je fuč nebo ne. Před časem tu byl odkaz na článek, kdy pes relativně v poho, pak začal haprovat a pak po delší době skončil na operaci - příčina - tenisáku kus v břiše. Takže pokud nebude jistota, že tkanice vyšla, pozorovat
ketty
no to se to směje, co? když nemáme takovýdle pako doma
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 15:15
- Nahlásit
PetraK
jojo, furt ho sleduju, ted na procházce zase kadil normálně. Ještě ho podezírám, jestli ji někam neschoval. Tahali se o ní s Rockym, Rambík mu jí sebral, já se otočila ke kompu a najednou byla pryč. Buď jí šíleně rychle zhltnul nebo šíleně rychle schoval . Ale nikde jsem jí nenašla
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 17:47
- Nahlásit
zuzanarosakova
Apollo mel v sobe jednou podkolenku 14 dni, nez ji vykadil, takze to hlidani se fakt muze protahnout.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:21
- Nahlásit
A může mu v těle zůstat navěky?
|