| Autor |
Zpráva |
Radecha
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2010 14:26
- Nahlásit
No hledá se to hodně blbě, to je pravda. Pamatuju si, že před pár rokama vypátral "zapomenutej" vaječník dr. Voldřich, povedlo se ho vytáhnout a fena je ok.
Jinak jak jsem pochopila, francesca fenu nechávala kastrovat na základě předchozí zkušenosti s rakovinou a tvoje známá kvůli brutálním faleškám...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2010 14:41
- Nahlásit
Radecha
no každopádně kámoška do žádný další operace prostě nejde,čuba je už 9letá a prej tam sou či určo budou nějaký srůsty bo co.
francesca fenu nechávala kastrovat na základě předchozí zkušenosti s rakovinou a tvoje známá kvůli brutálním faleškám
no to je můj názor na zbytečnost kastrací jen tak,reagovala jsem tak kvůli tomu co píšeš tady, bo mi vyznělo jako všeobecně
A to si představ, že tenhle způsob "kastrace", tedy ponechání jednoho či obou vaječníků někteří dokonce považují za "nejzdravější vůbec"...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2010 17:18
- Nahlásit
Neessi
to jo, dyť říkala, že tem zbylo trochu endometria tak nemůže mít pyometru, ne...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2010 17:24
- Nahlásit
Pumpa
to jo, dyť říkala, že tem zbylo trochu endometria tak nemůže mít pyometru, ne...
Ty to motáš I kdyby tam zbylo trochu endometria,tak za ten rok po odstranění dělohy a vaječníků nemůže růst !Chjo
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2010 17:30
- Nahlásit
Neessi
to nechci pardon, ale přece nemůže mít zánět něčeho co nemá.
Táta má umělý kouleno a taky mu neřeknou, že má vojetý chrupavky....tak to myslím...
ten vet mi přijde zvláštní...
|
Radecha
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2010 19:32
- Nahlásit
Pumpa
ale přece nemůže mít zánět něčeho co nemá
Ten název pahýlová pyometra je trošku zavádějící, nicméně stav se tak prostě označuje (i když máš pravdu v tom, že při doslovné interpretaci je to nesmyslné, o pyometru, tedy hnisavý zánět dělohy "jako takový" se nejedná, ale proto to není jen pyometra, ale právě pahýlová pyometra).
Nenapadá mě příhodná analogie z humánního lékařství... možná "fraktura penisu", to je také občas užívaný termín pro prasknutí topořivého tělesa (a nejedná se o frakturu v pravém slova smyslu, protože člověk nemá os penis)...
|