| Autor |
Zpráva |
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 08:59
- Nahlásit
corgi
mě to lino přijde asi nejlepší, je to praktický na údržbu a teď už se dají sehnat různé typy včetně protiskluzových. já bych to asi řešila linem
jinak k tomu dřevu. máme vyjma chodby a kuchyně v bytě parkety zalakované a to jí teda klouže taky míň teda než ta dlažba ale.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 09:04
- Nahlásit
my mame taky mramor, kvuli psum jsem mela behouny, ale jak se pustili do akce, protiskluzka co byla pod nima nestihala, oboustana paska drzela jen chvilku, tak jsem koupila 2,5m obyc. koberce oblepila jsem ho po vsech stranach kobercovkou a drzi to i pri jejich naletech. Jinak jak ses ptala na boticky - kdyz maji psi urvany drapky nebo jiny packovy zalezitosti, obvaz jim klouzal po schodisti, tak jsem v Tescu koupila obyc. fusky na mimina, ktery meli na slapaku ty protiskluzovy gumovy potisky - dokonce psi tlapky .o) a bylo po problemu.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 09:15
- Nahlásit
kejtlin
Aj my mame makke lino a neklze. Ovsem po nasom obrovi v nom zostavaju dubky, kde sa zaprie Mame aj druhe, so strukturou, ale pevnejsie a to klze teda viac, hoci je drsnejsie, ale nie makke, takze pes tam tie drapy nezaprie...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 22:06
- Nahlásit
Steph
Dik! a ty ponožky si pejsci nechali? Nekousali si je a nesundavali?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 08:39
- Nahlásit
My s tymi ponozkami detskymi nemame dobru skusenost. Nam sa to klzalo este viac
|