Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Hračka, která vydrží
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Steph
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 20:02
- Nahlásit

Nasla jsem tema o bommer ballu ted, kdyz jsme jeden poridili, puvodne to byl darek pro naseho balonkovyho psychare k vanocum, ale mladoska se mi do nej naprosto zblaznila a ona je zrovna z tech co kopacak zdemoluje behem par minut a balonek z tvrdy gumy jako jsou kongy ji vubec nebere, ale s tim bommerem je schopna se zabavit sama i na nekolik hodin. Mame taky 20cm, ale ma na pita malou tlamu, takze je spis podrapanej packama, jak ho doluje kdyz ji nekam zapadne, ale jinak bych rekla, ze jsem konecne nasla neznicitelnou hracku, ktera ji opravdu bavi.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 20:25
- Nahlásit

Steph
Už jsem taky koupila, psa bavil dva dny, než zjistil že je moc tvrdý a nezničí ho, tak se na to vybod.

dusivka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 15:29
- Nahlásit

Nemate nekdo tip na nejaky meky neznicitelny balon - kdyby to bylo treba z materialu jak ten Kong nbo jak se to jmenuje a ve velikosti kopacaku tak to by byl sen, ale to je asi utopie co?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 15:31
- Nahlásit

dusivka
leží mi na zahradě bommer ball který žádného psa nebaví...ale je tvrdý.

dusivka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 15:46
- Nahlásit

Nasel jsem toto ale nevim jestli by se ji to libilo stejne jako normalni mic, ale muzu to zkusit. Nevite maji to i u nas?

http://cgi.ebay.com/JW-Dog-Toy-Hol-ee-Roller-8-X-L arge-Rubber-Fetch-Ball-/120535994005?pt=LH_Default Domain_0&hash=item1c10814e95

dusivka
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:37
- Nahlásit

Mam ted cerstvou zkusenost s micem interball - na prvni pohled to vypada hodne zajimave a i slibne, ale bohuzel se nekde stala chyby a vyrobce (alespon u tech dvou kusu ktere jsem mel) zvolil material ktery je naprosto neodolny, nepruzny - do ktereho psi zuby delaji zarezy jak do masla. Kdyz jsem tento balon nabidl nasi labradorce byla nadsenim bez sebe, ale balon nevydrzel bez poskozeni ani aport ke mne. Tak jsem ji ho musel hned zabavit. Skoda kdyby to udelali z matrose jak je kong tak by to byla jina. Jinak jsem zakoupil i nejaky rugbyovy mic s otvory na pamlsky je to superodolne ale moc ji to nebavi - pac jsem koupil velikost L a je to hodne velke - nemuze se do toho poradne oprit - ale mozna diky tomu to preziva bez uhony. Dnes jdu testovat zogoflex micek.

dusivka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 07:37
- Nahlásit

Tak zogoflex - uspech, sice to neni takovy odvaz jako kopacak ale jako horsi tenisak (z pohledu psa dobry. Sranda videt jak na to zkousi svoje nejlepsi finty a triky, kterym podlehlo uz hodne hracek - ale tahle po pulhodine intenzivni destrukce ani skrabanec. Takze si myslim ze zkonci jinym zpusobem - nekde ju zakope

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 17:27
- Nahlásit

Nám nevydrží žádná hračka. Byla mi doporučena hračka z kravských kopyt a už je rozkousaná (koupila jsem ji vcera) a pes bleje

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 17:28
- Nahlásit

dusivka
Co je zogoflex?

dusivka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:37
- Nahlásit

je to nejaka hmota vyrobena v usa - jsou z toho ruzne hracky, pretahovadlo, litaci talir a micky - ten jsem koupil ja 8cm prum.

Ale spatna zprava - uz je tam dira No nic no tak hledat dal...

miisha
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:59
- Nahlásit

dusivka
ten talir neni delanej na kousani, ten ani nema zaruku. Na to je ta kost, kterou sice ovcak rozkousal po roce upenliveho kousani, ale dostali jsme novou tak jak slibujou a hodlam koupit dalsi vecicku od nich. Takhle si predstavuju kvalitni vyrobek.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 09:57
- Nahlásit

miisha
prosím, můžu poprosit o nějaký link, kde objednáváte?
Děkuji předem

PeKrato
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 10:19
- Nahlásit

už jsem si to našla sama díky

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 11:55
- Nahlásit

Podobně velkej pes, nejlépe opačného pohlaví, ten vydrží nejdýl

PeKrato
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 12:10
- Nahlásit

Eldoguero
to jo, jen si občas taky potřebuje odpočinout ))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 12:36
- Nahlásit

PeKrato
v tom případě je třeba jich mít dostatečnou zásobu

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání