Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Hračka, která vydrží
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Zuuza
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:07
- Nahlásit

Ahoj lidičky, máte někdo hračku pro psa, která vydrží? Já vždycky koupím něco, co si myslím, že by ten náš trouba mohl mít aspoň týden, ale v poslední době je každá hračka během deseti minut K.O....

Poradíte, která hračka vydrží?

Budu ráda i za foto a adresu, kde jste ji sehnali Díky...

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:08
- Nahlásit

Černý Kong pro pitbuly, největší kost Rogz a Zogoflex

younglady
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:10
- Nahlásit

Zuuza
OT: máš kráááásnýho psa! Odkud ho máš????

Hele já mám teriéra a fak niiiiic nevydrželo kromě hraček od Kong, Rogz a Zogoflex, jak píše jana33.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:14
- Nahlásit

younglady
Jj taky odzkoušenou držkou teriéří Né všechny psy to ovšem baví.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:16
- Nahlásit

Zuuza
Kong. A poleno tvrdyho dreva.

younglady
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:17
- Nahlásit

jana33
no asi tak, Abby baví hlavně to, co může zničit ještě nám docela drží uzly. Ale občas neodolám a koupím nějakýho plyšáka nebo něco gumovýho, aby si mohla užít

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:32 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

younglady
Jj vidět ty očička, když může kuchat vnitřnosti plyšáku, to stojí za to Uzly u nás nevydrží ani den a potom,co kamarádky ohař skončil na operaci,protože mu ty nitě z toho ucpali střeva, se uzlů dost bojím

Zuuza
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:45
- Nahlásit

No tak Bart naštěstí co rozdrbe, pečlivě vyplivává Měli jsme létací talíř Kong, ten vydržel pár měsíců, ale museli jsme Barta hlídat, aby ho moc nežužlal a hned ho přinesl jako aport. Zkusím mrknout na ty značky, co píšete, díky.

No nejdýl se nám tu válí petky, ty hafan zbožňuje, ale dělá to děsnej randál...

younglady
Díky Mám ho z Brna z CHS Honey Hooligan.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:47
- Nahlásit

Zuuza
Nojo tak lítací talíře nejsou na žužlání Ten černej pitbulí kong je fakt tutovka,ale prostě to nemusí pséka bavit,právě proto,že je to odolný

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:33
- Nahlásit

A poleno tvrdyho dreva.
bonus navíc je že pes si pohraje a ještě nadělá třísky na zatápění
U nás teď kupodivu dlouho drží i obyčejnej tvrdej gumovej balonek na šňůrce, o kterej se dva LR v trysku tahají a navzájem si ho rvou z huby ... šňůrky sice pomalu ubývá, ale jde to

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:47
- Nahlásit

Tak polena, tlustý klacky a kořeny to je klasika. To jsem nechávala terošovi doma,aby se zabavil, když byl malej. Sice nadělal binec, ale nezlikvidoval byt

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 16:48
- Nahlásit

Zuuza
máte někdo hračku pro psa, která vydrží
Taková neexistuje. Kongy vydrží o něco dýl, i ty talíře, ale hračka napořád neexistuje.

Zuuza
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 19:08
- Nahlásit

Mucholabka
No já ani nedoufám, že by mýmu dobroušovi vydržela hračka až do důchodu, ale spíš něco, co vydrží třeba aspoň půl roku... chci toho moc, já vim

hally001
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 22:47
- Nahlásit

ten kocour, co ho nabízej, ten "mývalák", ten mu vydrží dlouho....jedna známá ho má a naši bastardi k němu nejdou na krok, ale baví je

horalkaz
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 04:24
- Nahlásit

Tuhý nestlačitelný a nezničitelný míč Bommer Ball,vyzkoušeno pitbulem a akita inu.Je trochu dražší,ale100% vydrží. Také je dobrá vanilková kost od Karlie.Ta je vyzkoušena na pitbulovi a vydržela přes půl roku.Take jsou dobré hračky s kaučuku,už zminovaný Kong.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 12:31
- Nahlásit

horalkaz
Nad tím bommer ballem zrovna uvažuju...
Fakt je to nezničitelný?

horalkaz
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 16:48
- Nahlásit

2 akita inu ho maji už půl roku nonstop k dispozici.Nějaký škrábanec tam je,ale zatím vydržel.Pozor ale na napodobeniny,musí to být opravdu bommer ball.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 17:30
- Nahlásit

horalkaz
Já mám jednu pitbullku, která se nadchne pro máloco, ale jak vidí kopačák, tak je unešená. Kopačák má ovšem výdrž 10 vteřin (změřeno ), tak si s ním může hrát jen s náhubkem. A tak jsem právě o bommer ballu uvažovala.
Tak počkám jestli uděláme canisterapeutický zkoušky a když jo, tak ho dostane za odměnu

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 17:42
- Nahlásit

pawLINka
Tak jí ho kup, a když je neudělá,tak jí dáš bommer ballem po hlavě

horalkaz
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 18:00
- Nahlásit

pawLINka
Určitě nebudeš litovat.A co taky zkusit ty kosti,jak jsem psala vanilková a je i čokoládová od Karlie-má to jen tadle značka.Není to klasická kost,vypadá to tak,ale je z plastické hmoty.Když to pes olizuje a kouše tak se uvolňuje aroma.Není to na žraní,pes stejnak nemá šanci to sežrat,jen na kousání.Taky vydrží dlouho.Měla jsem pitbula a tomu to opravdu vydrželo hodně dlouho.

staropramen
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 16:51
- Nahlásit

co takhle kost z kaleny oceli

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 10:40
- Nahlásit

Tak jsem zainvestovala a Bommer ball jsem koupila. Sehnala jsem ho na Propetu v Brně.
Feňulku, pro kterou jsem ho koupila, vůbec netankuje, protože asi není měkký. No zabít málo tu potvoru

Včera jsem ho dala na hraní Aaronovi (taky pitbull) - za 5 minut ho stihl poničit, i když nemá skoro žuby (nemá přední spodní zuby a jeden špičák má ulomený ). Po těch 5 minutách jsem mu ho sebrala, ať aspoň chvilku vydrží.

Ten hajzlík si ho chvílu kotoulel, ale pak ho to přestalo bavit, chytl si ho packou a začal do něj dělat hluboký rýhy zubama. Nakonec to přivedl k dokonalosti, protože si balón zapřel o kotec.
No jen jsem hleděla co to mám za piraňu, že dokáže zničit i nezničitelnou hračku

A je to "pravý" Bommer Ball - průměr 20 cm (větší tam neměli, ale myslím, že se dělá ještě větší..).

Pro příště na ty čokly už kašlu bo nejsem milionář

horalkaz
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2009 12:25
- Nahlásit

Velikost míče Bommer Ball volíme vždy raději větší, aby jej pes opravdu nemohl uchopit.Jako že pro pitbula si myslím že 20cm je málo.Já ho koupila v Brně ve Vaňkovce.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2009 13:27
- Nahlásit

horalkaz
No mně 20 cm nepřijde zrovna málo - v kohoutku má cca 52 cm, takže je to relativně malý pes. Navíc on ho neuchopí do tlamy v žádném případě (není kouzelník), ale jen ho cupuje těma zubama, což by se mu povedlo i u větší velikosti. Jak jsem psala - zapře si ho a už jede .Takže tou velikostí to nebude.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2009 14:13
- Nahlásit

Jsem ho vyfotila.

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2009 15:24
- Nahlásit

Nejde ani tak o velikost v kohoutku jako tvar tlamy. Já tomu svému sem tento balónek brával tak po ¼ hodině kdy už měl od krve hubu i balón. Snad jen pozor na kopání balónu přes psa, jednou mi vyskočil a podařila se mu hlavička. Ve dvou metrech vysoko a po 10 metrech letu balónu to byla docela rána.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2009 15:52
- Nahlásit

jako jde mi o to, že si nemyslím, že by pomohl větší balón. Zničil by i ten.
Ale baví ho to moc...
Hrát ho nechávám s tím jen pár minut, hlavně proto, aby mu chvilku vydržel. Takže jen za odměnu.
Ale třeba mě to překvapí a vydrží dlouho, i když vypadá už strašně...
S tím kopáním jsem na to už taky přišla. Když ho odkopávám, tak psa držím, protože stačila ta rána, když do něj narazil čumákem.

Jak dlouho ti bommer ball vydržel?

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2009 16:16 - Změnil/a: ZdeNek_K
- Nahlásit

Hrával si sním cca 3 roky, pak jsme se odstěhovali a už jsme neměli plácek kde by si mohl hrát v klidu a beze strachu že se tam objeví cizí pes. Balón snad stále je v nějaké krabici a až na hluboké rýhy je v pořádku. Ty rýhy vadí v tom že se potom špatně myje balón.Ovšem balón byl ten největší, menší nevím jak dlouho by vydržel.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2009 20:34
- Nahlásit

ZdeNek_K
A jakého máš psa?

Třeba nám taky vydrží dlouho i přes ty rýhy co do něj dělá...

impact
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2009 21:26
- Nahlásit

pawLINka
Tuším, že má tosu.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání