| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 21:33
- Nahlásit
blanulinka1
bože k tobě už nejedu
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 09:53
- Nahlásit
blanulinka1
Přidala jsem jim tam ještě dvě kolena a jednu stejnou trubku, mají "účko"
Tak už máte hotovou kanalizaci ještě dovnitř nastrkat pár plyšových potkánků, ať mají prckové taky úlovek
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 22:55 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Koko
woe...jak to víš? Sem je nakupovala v Ikea je to tak dva měsíce fakt!!! na holej pupek!!! Aby měli něco "do světa"
Jen mám problém, Karel, kterou si chci nechat, je nějaká divná!!! Včera měli 4 týdny...a vona normálně měří cca metr a půl!!!
Jo a Buřt už nechodí pozadu...už se to naučil i normálně!!! Takže dnes všechny šikanoval...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 23:14
- Nahlásit
younglady
cccc... dokuď neměli žuby tak to joooo co
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 23:20
- Nahlásit
blanulinka1
Paní, normálně musím říct, Vy se máte! Ale co pak budete dělat, až je pošlete v svět? Vy se unudíte...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 23:26 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Garfield
Zůstane mi doma Karel Asi teď odhlásím poplatky za televizi...
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 11:25
- Nahlásit
blanulinka1
Jo tak vy už jste úlovkama vybavený, tak to maj prckové se vším všudy
a vona normálně měří cca metr a půl!!!
a jak smutně kouká, proč za ní dovnitř nevlezly i zadní nožičky Jo, je to úžasná televize, ty prckové
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 21:04 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Proč Sosáci, resp. dvě až tři, stále stejné Sosačky - Azalka, Eliška a Káča "norují" v trubkách pravidelně mezi třetí a čtvrtou ráno? Ovšem jejich norování spočívá v tom, že vlezou do trubky a tam si cvičí štěkání, vytlemený všechny jako paka jak jsou pěkně slyšet Dneska jsem Azalu vytáhla za ocas a Kačenu jsem musela vyklepat ven, jelikož zalezla za zatáčku No nejsou to trubky???
|