Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Dokrmování
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
blanulinka1
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 17:29
- Nahlásit

Sosani už pomalu, všichni dohromady, váží to co mamina. Začala jsem dneska přikrmovat, ať ji úplně nestrhají. Dostali "psí sunar" s rozmixovanýma piškotama, takovou řidší kaši. Někteří si dali s chutí z prstu, někteří nechtěli vůbec a někteří se z prstu pustili do oblizování misky a lžičky. Nemáte někdo nějaké rady, zkušenosti jak a čím ještě dokrmovat? Tvaroh, piškoty, jogurty, pribiňáčky... Kdy začít máčet granule, přidávat mleté vařené maso...? Díky

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 17:36
- Nahlásit

blanulinka1
Začala jsem cca ve 14 dnech dokrmovat syrovým mletým maskem, protože už jeli po jídle, co měla mamina, a kousali mě do prstů, když jsme měla ruce od krmení. Lila říkala-sotva co otevřou oči Předtím jsem dávala psí mlíčko, abych mamině ulevila, ale to jim tolik nejelo. Plus to co píšeš, tvaroh jogurt apod, ale maso jim jelo nejvíc. Jen bacha ať nemají zbytečně moc svaloviny.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 17:37
- Nahlásit

Mucholabka
No, už se právě taky začali zajímat co to má mamina dobrého Navíc jsou to fakt "obříci"...

StaHi
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 17:44
- Nahlásit

blanulinka1
jeee, Bedrich vrhla! ..gratulujem!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 17:46
- Nahlásit

blanulinka1
Jestli si sami říkají, tak jim dávej, ale nejdřív jenom na slízání, stejně nebudou vědět co s tím...snědli jednu nudli, trochu masa a upadli :-D

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 17:48 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Mucholabka
ten "modrej" už si dobře dával do frkosu... Dokonce i z misky se pak už chytl...
StaHi
no jo pani, už je to dva týdny :
www.bedulka.vesele.info

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 17:57
- Nahlásit

blanulinka1
Už víš které si necháváš?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 18:00
- Nahlásit

Mucholabka
mám dvě favoritky, ale ještě je brzo... Chci vidět, jak se budou projevovat...

Smecka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 20:04
- Nahlásit

blanulinka1
Dostali "psí sunar" s rozmixovanýma piškotama, takovou řidší kaši
Nedělej z nich bábovky a dej jim jak radí Mucholabka maso. Psí sunar + mleté. My začínali na kuřecím a krůtím.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 21:20
- Nahlásit

Smecka
hele nevím, krůtí melté tu sice mám, ale nechce se mi do syrového masa i když je přemražený...

Smecka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 21:25
- Nahlásit

blanulinka1
No já tě nenutím ale maso určené pro lidskou spotřebu jim rozhodně neublíží. Já maso přidávala od 17tého dne. Maso kupované v masně. Na psí jsem přecházela později.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 21:27
- Nahlásit

Smecka
No...vyspím se na to ;D Díky!

Kachnicek
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 23:14
- Nahlásit

Ahoj,já jsem ted taky ve fázi příkrmu.Holkám už jsou teda 4týdny a přes kašičky typu jak si psala-mlíčko,jogurty,piškoty atd. jsme přešli na mletý maso s rýží nebo nudlema.Taky se mi nechtělo krmit syrový,tak jsme vybrali libovoučký kuřecí prsíčka nebo hovězí uvařili a namleli a holky se po tom můžou potrhat.Ted už jim začínám dávat kašičku z granulí,ale masíko je prej lepčejší

Koko
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 08:38
- Nahlásit

blanulinka1
Já začala od 18-tého dne rozmixovaným syrovým zadním hovězím, taky z lidské masny. Nekupuj ale mleté, kup kusové a pomel si ho doma. Já ho teda nemlela, ale namixovala. Začínala jsem tak na 2 malých kuličkách každému štěněti, dávala jsem to do tlamičky a počkala až polknou.
A ještě mám dotaz - použila jsi tenkrát ten lidský těhotenský test, jak jsi psala v jiném tématu?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:43
- Nahlásit

Koko
Jo jo, použila, ale nefungoval... Já začala 16tý den, přeci jen jich má fakt dost, hodně nad průměr... aby ji to nepoložilo, musí teď krmit vlastně 2x sebe... A bude hůř...děsně rostou

Koko
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:56
- Nahlásit

blanulinka1
Já ten test totiž zkoušela dnes ráno - a nic, tak jsem napnutá na příští týden na ultrazvuk
A Beďulky miminka jsou fakt mackové, je to statečná šikovná matka

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 14:04
- Nahlásit

Koko
Tak nezoufej, vidíš, jak dopadla moje "zasloužilá matka"... zkoušela jsem to asi dva dny před sonem, ale pozorovala jsem dost změn v chování, bylo poznat, že je něco jinak a že to není faleška. Doktor to jen potvrdil. Ale v počtu se trochu netrefil...viděl 4 maximálně 5 - už tehdy jsem se děsila co bude s 5ti dělat... A když se jich narodilo 6, byla jsem na infarkt Ale zvládá to fakt dobře...
Tak hodně štěstí a dej vědět!

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 14:41 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Váha dnes:
šedivka: 420g, t.růžovka: 600g, žluťásková: 480g, modrák:700g (!!!), s.růžovka: 620g, zeleňák: 600g
Dohromady cca 3,5kg...máma má teď tak 5kg...

při narození 20.4., ve stejném pořadí:
š:170g, t.r.:190g, ž.:170g, m.:195g, s.r.:180g, z,:195g

Mar
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 14:46 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit

blanulinka1
no ty vole
moja mela v tym veku 1160 a to ma KV 48!!!

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 15:08
- Nahlásit

Mar
Neboj, oni to mají trošku jinak, můžu tě ujistit, že jsou normální, ty dvě malenky budou pravděpodobně králičí, ten kluk je prostě buřťajs, narodil se první... , ale jakmile začnou běhat, bude to zase jiné...pokud on teda vůbec bude moct běhat a ne se jen kulit Do dvou měsíců se dostanou na cca 2,5kg, ale pak ta váha už nijak rychle nahoru nejde, prodlužují se, natahují...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 16:57
- Nahlásit

Tak dneska úplně samotní, poprvé z misky

Jak potom vypadali oni a vše kolem nemusím asi popisovat

Koko
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2009 22:28
- Nahlásit

blanulinka1
Dnes jsme byli na sonu a byla vidět 2 mimina Takže ten těhotenský test u nás taky nefungoval, nebyl ani náznak druhé čárky.
Co Beďulka, ještě je vidět když se na ní štěňata sesypou, nebo je zcela zavalena

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 18:42 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Koko
no prosím, tak veliká gratulace!!!! Hlavně ať je vše v pořádku a ať je ta drobotina i maminka v pořádku!!! Tak aby to nebylo jako u nás, na sonu 4-5, spíše jen ty 4...na a pak...6
Beďulka je statečnice statečná, všechno je v pohodě, mimina rostou, maminka také nestrádá ;) Jídlo už zvládají aniž by zaflákali půlku bytu a sebe...;)
Dneska poprvé "norovali", koupila jsem jim v Obi trubku na odpady...

taky už našli mamčinu skrýš ve skříni...a začali ji okupovat i tam

Dines
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 18:46
- Nahlásit

blanulinka1
Ježíííšm ty jsou žížatý
A takhle zhurta na ně s výcvikem už od mala, joo?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 18:56
- Nahlásit

blanulinka1
ty jsou krášný )
nu nunu tututu )

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 19:32 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Dines
Ať si zvykají ;) Aspoň to pak jednou budou mít třeba jednodušší Znáš to, stromek se musí ohýbat dokud je mladej ;) ještě jim tu "noru" rozšířím o nějké to kolínko a další rovný díl, baví je to, tak ať se pěkně pobaví
brezen2008
ještě nemají žuby a neumějí běhat, tak ještě jsou nu nunu tututu
hele je, bitkaře:

máma dozoruje...

mámu už si s nima taky hraje

Koko
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 08:27
- Nahlásit

blanulinka1
malinkatý trubky v trubce to je parádní!
Beďulka by se měla rychle naučit se v té skříni zavírat, jinak se jich ani na chvilku nezbaví

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 08:50
- Nahlásit

blanulinka1
máte doma veselo ))

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 18:11
- Nahlásit

Koko
Jo trubky to sou to teda jo dneska si tam jedna (moje Karla...) zacouvala... Přidala jsem jim tam ještě dvě kolena a jednu stejnou trubku, mají "účko" Kačaba zase vlezla do půlky, pak to otočila a seděla u vchodu a řvala Matka teď leze v případě potřeby na postel, tam se ještě nedostanou a ona má parádní přehled ;)
brezen2008
Toník má žuby...už šou škoro velký a žahnutý nahoru! Navíc dneska došel přes celou chodbu až k záchodu... Sakra! Eliška se dostala do obýváku...sakra... Zítra budou mít žuby asi všici! Buřt už taky umí běhat! SAKRA! Oni nás brzo sežerou

Mar3
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 20:48
- Nahlásit

blanulinka1

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání