| Autor |
Zpráva |
cypanka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:34
- Nahlásit
Ahoj všichni.
potrebovala bych poradit jak naucit skoro 3-mesicni stene aby spalo samo??
porad chce jenom kontakt se mnou a bez toho neusne.
nejhorsi je ze mu vadi asi i svetlo takze musim vzdy neco pres ni hodit aby usnula.
dekuji za jakekoliv rady.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:35
- Nahlásit
cypanka
Ty seš teda cypanka!
nejhorsi je ze mu vadi asi i svetlo takze musim vzdy neco pres ni hodit aby usnula.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:43
- Nahlásit
Netrap ho, vem si ho k sobě do postele.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:44
- Nahlásit
Psíčku, milýýýýý psííííčččkkkkuuuuu.....
|
cypanka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:56
- Nahlásit
tak dekuji za rady, moc mi to asi nepomohlo, presto diiiiky
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:57
- Nahlásit
Mucholabka
Psíčku, milýýýýý psííííčččkkkkuuuuu.....
no nevím jistě, ale nemělo by to být spíš: Ó velký Nadbůchu, ty Nejtlustší ze všech psů, oroduj za nás pošetilé ?
|
cypanka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:57 - Změnil/a: cypanka
- Nahlásit
je evidentni, ze mate vsichni hodne zkusenosti a prijde vam to smesne.
kazdy mel jednou stene poprve, nebo ne???
Psicek
dekuji
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:58
- Nahlásit
cypanka
promiň, za ty kecy od věci. Jak máš toho pejska dlouho?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:59
- Nahlásit
maixnerova
Mě spíš přijde, jestli tady někdo nemluví sám se sebou
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 21:02 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
mucholabka
jo, to sem si taky řekla, ledva jsem dopsala poslední příspěvek , jsem zvědavá, jestli přifrčí také Blanka Mladá a další Osobnosti
|
cypanka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 21:02
- Nahlásit
maixnerova
skoro 2 tydny
|
cypanka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 21:04
- Nahlásit
Psicek
ne nezda. a opravdu diky. Ja jsem z toho jenom trochu vedle a vsechno se teprve ucim.
Snad se vyvaruju velkych chyb.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 21:05
- Nahlásit
cypanka
Snad se vyvaruju velkych chyb.
Jestli se chceš vyvarovat velkých chyb, vem ho k sobě do lůžka, vždyť je to batole-miminko, sotva odstavené.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 21:09
- Nahlásit
cypanka
bylo tady podobné téma, třeba tam něco užitečného najdeš
http://www.cz-pes.cz/diskuse/1_8542_0.html#6
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 21:11
- Nahlásit
cypanka
jinak naši psi také spí v ložnici a směj do postele, ale chápu, že každý to má jinak...
|
cypanka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 21:13
- Nahlásit
Psicek
tak nejlip jdi s pesou za nekym, kdo ma zkusenosti
tak to budu asi tezko hledat, nikoho asi neznam, ale zkusim najit. Ono se tezko zvyka, kdyz jde clovek na rozlouceni se spolupracovniky a tam mu vrazi stene jako darek pro radost. Tak nevim kdy prijde ta radost, kdyz mam jenom strach, ze vsechno zkazim. No uvidime.
|
cypanka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 21:14
- Nahlásit
maixnerova
jo jo proctu a uvidime co se da jeste delat
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 21:21 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Psíček
Maixnerova, žádné orodování nebude, každý svého štěstí strůjcem.
já to tušila... tak to sem v hajzlu...
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 11:37
- Nahlásit
cypanka
Jestli máš možnost umístit štěně hned vedle postele, tak mě stačilo, že jsem na něj položila ruku. Pár nocí sice kňoural, ale celkem rychle to přešlo. V posteli nespí, i když to má povoleno. Takže když začne mimi kňučet, prostě svěsíš ruku, pohladíš ho a necháš ji tam, dokud zase neusne. Ono je zezačátku takový nesvý, to se poddá, když to bereš v klídku, tak normální pes z toho prostě časem "vyroste".
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 13:42
- Nahlásit
cypanka
pokud nejde o vtip křížený se samomluvou , tak nám se osvědčilo pár nocí bivakovat se štěnětem tam, kde byl jeho pelíšek. Měli jsme to taky nachystaný jak píše EngieB - tzn. košík u postele, ruka dolů... ale u nás to nezabralo, takže se vzala matrace, spacák a šlo se spát do předsíně, kde má hafan svůj domeček. Stačily tři noci, plus to, že přes den, když byl prcek na spaní, jsme ho vzali a se slovem Místečko! jsme ho tam položili, párkárt pohladili a když mrňous zabral, odešli jsme. On si takhle přirozeně zvyknul, že tam je jeho bydlík, že tam se chodí spát a čtvrtou noc už v pohodě bydlel sám. My jsme mu tedy i nechali svítit takovou tu baterku do zásuvky, jako se to dělá dětem , aby se nebály po tmě . Ale musel být pokaždý uspán, tzn. chviličku jsem si sedla u bydlíku, hladila ho a říkala mu ptákoviny až usnul Zásada je, že pokud nechci pesana v posteli, nesmím ho tam nikdy vzít, jinak má pak v hlavě buřtguláš.
|
cypanka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 17:40
- Nahlásit
PetraK
jako vtip mi to teda nepříjde, možná ze začátku spíš od kolegu a celkem špatný. Teď už si pomalu zvykám.
Díky za rady.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 19:34
- Nahlásit
Přesně tak, umístit pelíšek vedle postele a hladit. Nebo nech štěně v posteli, ještě je to mimino a potřebuje kontakt. Buduješ si vztah! Jak pomalu poroste, začne být samostatnější a začne spát ve svém pelíšku vedle postele a bude to. Nic tím nekazíš ani nerozmazluješ, neboj.
|
cypanka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:03
- Nahlásit
LucieS Psicek
diky vam moc, já mám z toho asi totiz hrozny strach, ale časem si zvyknu. Jsem se sem přihlásila v domnění, že jsou tady rady pro všechny, ale že z toho budou mít lidi legraci jsem nečekala.
Dnes jsme třeba přišli z venku a strašně běhala, jako smyslu zbavena a nevím proč?
Zdálo se mi jako kdyby si pořád vztekle drbala ouško. Normálně mám z ní někdy strach, tak si musím dávat pozor aby to na mně nepoznala.
Ale jak říkám prostě to chce se jenom vše učit jelikož jsou to začátky.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:17
- Nahlásit
cypanka
Přihoď nějakou fotku psíka. Co je to za rasu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:20
- Nahlásit
Psíček
uz me tu s tim trochu nekteri zlobi, asi budu muset prokazat, ze bych to vymyslel lepe , což
kdoo chce kam pomozme mu tam! Píp
cypanka
Jsem se sem přihlásila v domnění, že jsou tady rady pro všechny, ale že z toho budou mít lidi legraci jsem nečekala
to je těžký - páč to fakt nejde poznat, jestli to není to o čem tady ostatní mluví a někdo si z nás nedělá čurinu - a rozsekne to jen Psíček, jenže... mu zas nikdo nehuvěří
Já taky nevím jestli píšu Cypance, nebo Psíčkovi, už z toho mám schízu
Dnes jsme třeba přišli z venku a strašně běhala, jako smyslu zbavena a nevím proč
protože má energie za čtyři a potřebuje ji vypustit, jako páru, tak běhá. Jestli to fakt není Psíčkovina - tak jen podotknu, že ze štěněte mít strach nemusíš, stačí být důsledná a mít laskavou ruku. Co nechceš aby mrně dělalo to jí nikdy nedovol a v tomhle věku tomu jen zamez.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Psíček
paní Aušusová
čoveče pane, vy mluvíte jak ten můj fógl!! ten ale na rozdíl od vás mne jmenoval prezidentem - páč mi řekl: Seš prezident! Ajne štunde!
Brzy půjdu na Hrad!! Připravte si cedule! Má to sice časový omezení, ale co člověk ví, co se za hodinu může všechno stát, že?
Símtě, co Ti Blanka Mladá takovýho udělala, že po ni tak jedeš
Sem na starý kolena změnila orientaci - asi. Jiný vysvětlení pro to nemám
|
cypanka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:44
- Nahlásit
bych ráda vložila foto ale poraďte někdo jak?
Je to Italský chrtík.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:47
- Nahlásit
cypanka
Musíš mít tu fotku už někde na internetu-v nějaké galerii, třeba tady na cz-pes. Když fotku nahraješ, tak si zkopíruješ adresu fotky. Potom tady v diskusi stiskneš takové tlačítko s trojúhelníčkem, kolečkem, čtverečkem, a vložíš zkopírovanou adresu, odešleš a je to.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:47
- Nahlásit
Psíček
i doma
huž i doma, i doma! Páč jako tu knihu že dodělám a zatím... furt místo toho spíš trčím tady, páč je tady čurina
Tedy ten váš fógl je ale moc šikofnej..
To vy ani nevíte, jak von je šikovnej, naučil se vykopávat dvířka od své vily, takže ho musíme lígrovat
já si vždy myslel, že byl ten Brtník
no ale to jste si myslel naprosto správně!!! to že bych změnila orientaci to by bylo jediný vysvětlení toho, že jedu po Blance
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 07:28
- Nahlásit
cypanka
A už si s ní byla u veta? Ukázat se, na preventivní prohlídku? Tam ti taky můžou poradit. Další krok je se rozhlídnout a hledat kamarády na vyběhání - zkus, jestli kolem tebe někdo nemá podobně starý nebo velký štěně, nejlépe někdo, kdo už nějakýho psa měl, taky poradí. Jestli je to tvůj první pes, tak začni sbírat informace po netu i po parcích, jen to prosím tě pořádně filtruj. Mě se vyplácí klídek, nestresovat, nenadávat, chválit, hodně pouštět z vodítka a veškerý rady nejdřív promyslet, pak zkusit odhadnout výsledek a pak se rozhodnout. Odkud jsi?
|