| Autor |
Zpráva |
Barus
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:55
- Nahlásit
To nevím, je to spíš o vztahu pán x pes. I ta naše by si určitě radši hrála s pejskem a na nás by zvysoka kašlala, ale už je to asi i o tý autoritě. že na prvním místě jsme my, pak ostatní i když možná pro ní příjemnější věci . Ale jak jsme psala, učili jsme jí to hrou, takže snad žádné trauma . Ale hlavně pesana nehonit, stejně nemáš šanci, fakt zkusit běžet na druhou stranu než on, ta naše vždy přiběhla.
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:10
- Nahlásit
To neni , ale mozne v kazde situaci. Proto jsem myslela , ze na to je nejaka metoda, na kterou jsem sama neprisla.
|
Klára Maráková
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2008 15:12
- Nahlásit
Tak všechny tyto metody taky zkouším - útěk, schovávání, odměny a vztah si myslím taky nějaký máme. Bohužel, jakmile spatří nějakého psa či dítě, tak je nezadržitelná ( foxtlík 7.měsíční). Veškeré rady i moje osobní zkušenosti na ni neplatí! Prý to možná přejde kolem 2.roku ale to už z ní taky můžu zkončit na psychiatrii!!! Ještě před pár dny na ni platilo, když štěkla starší fenka, ale ta teď pro změnu odmítá štěkat. Tak teď raďte!!
|
Klára Maráková
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2008 17:19
- Nahlásit
Tak to snad ani ne. Zase mám rozum a pouštím jí jen na místech, kde se toto stát nemůže! Jinak na přivolání, když jinde, nevidí nic zajímavého, přiběhne a drží se nás. Já měla vždy psi, kteří nereagovali na ostatní psi ani lidi a teď to střevo mě zlobí, co se do mě vejde!
|
Zuuza
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 10:14
- Nahlásit
To znám moc dobře. Máme 9-měsíčního dobrmana a ten má bohužel enormní zájem o malé děti a absolutně všechny psy. Velice rád skáče na lidi a na to nám nepomáhá nic. Zahlédne někoho na horizontu a hned tam pádí, a že pádí rychle. Takže teď chodíme na 30metrové šnůře, ale brzo mě asi odvezou do blázince Jinak schovávání se nám osvědčilo taky! Tedy až na jeden debakl, kdy jsme se schovali a pes nám zatím sežral hovno... )
|
sasulka17
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2008 16:58
- Nahlásit
nastavit koleno ... to štěně se tak trochu narazí ... bude to pro něj nepříjemné ... a příště si dá pozor
|