Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / skákání a mazlení s kolemjdoucími
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Barus
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:55
- Nahlásit

To nevím, je to spíš o vztahu pán x pes. I ta naše by si určitě radši hrála s pejskem a na nás by zvysoka kašlala, ale už je to asi i o tý autoritě. že na prvním místě jsme my, pak ostatní i když možná pro ní příjemnější věci. Ale jak jsme psala, učili jsme jí to hrou, takže snad žádné trauma. Ale hlavně pesana nehonit, stejně nemáš šanci, fakt zkusit běžet na druhou stranu než on, ta naše vždy přiběhla.

Zany
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:10
- Nahlásit

To neni , ale mozne v kazde situaci. Proto jsem myslela , ze na to je nejaka metoda, na kterou jsem sama neprisla.

Klára Maráková
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 15:12
- Nahlásit

Tak všechny tyto metody taky zkouším - útěk, schovávání, odměny a vztah si myslím taky nějaký máme. Bohužel, jakmile spatří nějakého psa či dítě, tak je nezadržitelná ( foxtlík 7.měsíční). Veškeré rady i moje osobní zkušenosti na ni neplatí! Prý to možná přejde kolem 2.roku ale to už z ní taky můžu zkončit na psychiatrii!!! Ještě před pár dny na ni platilo, když štěkla starší fenka, ale ta teď pro změnu odmítá štěkat. Tak teď raďte!!

Klára Maráková
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 17:19
- Nahlásit

Tak to snad ani ne. Zase mám rozum a pouštím jí jen na místech, kde se toto stát nemůže! Jinak na přivolání, když jinde, nevidí nic zajímavého, přiběhne a drží se nás. Já měla vždy psi, kteří nereagovali na ostatní psi ani lidi a teď to střevo mě zlobí, co se do mě vejde!

Zuuza
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2008 10:14
- Nahlásit

To znám moc dobře. Máme 9-měsíčního dobrmana a ten má bohužel enormní zájem o malé děti a absolutně všechny psy. Velice rád skáče na lidi a na to nám nepomáhá nic. Zahlédne někoho na horizontu a hned tam pádí, a že pádí rychle. Takže teď chodíme na 30metrové šnůře, ale brzo mě asi odvezou do blázince Jinak schovávání se nám osvědčilo taky! Tedy až na jeden debakl, kdy jsme se schovali a pes nám zatím sežral hovno...)

sasulka17
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2008 16:58
- Nahlásit

nastavit koleno ... to štěně se tak trochu narazí ... bude to pro něj nepříjemné ... a příště si dá pozor

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání