Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Jak na štěně...? :-)
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 20:12
- Nahlásit

Už jsem to všechno pozapomínala skoro.

Můžete mi připomenout očkovací schéma štěňat? Prckovi je 8 týdnů a zítra to bude 14 dní, co byla očkovaná a odčervená poprvý. A jak dál?

Ať vím, jestli volat vetku hned zítra nebo neplašit zbytečně.

pollies
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 20:17
- Nahlásit

u nás očkovali třikrát po měsíci (po druhým už jsme mohli ven) a odčervení taky tak.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 20:18
- Nahlásit

To byla odčervená jen jednou? To naši budou odčervení 3x při odběru...

pollies
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 20:18
- Nahlásit

ikdyž to odčervení se dá asi častěji

reneeska
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 20:21
- Nahlásit

Pokud byla očkovaná poprvý v 6 týdnech tak druhý je asi v 8 týdnech a to psinka + hepatitis ... aspoň podle knížky o pitbulech
A to v 6. bylo parvovirus + leptospiróza + parainfluenza a ta se přeočkovává až v 10 týdnech prý. A to co je teď v 8. se opakuje ve 12.
Ale přijde mi to divný, moc častý tak nevím

A jaká je, bikolorka nebo tri?

reneeska
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 20:23
- Nahlásit

koukni třeba sem

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 20:31
- Nahlásit

to pav:
Já to houno poznám.
Ae na uších má světlý fleky a na ocásku tmavej. A mele s ním jak chřestýš, tže jméno Mamba nebude tak od věci.

TO ALL
Tže stejně budu volat vetce.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 20:37 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Mar
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 08:08
- Nahlásit

bullvnouzi
ty máš štěně? a jáákýýýý?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 08:13
- Nahlásit

Fenečku jack russela bez PP. Vcera jsem si ji dovezla ze Slovenska. Jak budu u PC, hodim vic info a fotecky.

Mar
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 08:23
- Nahlásit

bullvnouzi
jéééé tak to se těšííím!

Smečka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 08:31
- Nahlásit

bullvnouziPrckovi je 8 týdnů a zítra to bude 14 dní, co byla očkovaná a odčervená poprvý. A jak dál?
Očkování se provádí v intervalu 2 - 3 týdnů. Takže můžeš klidně zajít na druhé.

suri
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 09:14
- Nahlásit

bullvnouzi
sákra to byla rychlost......jsem tě nalákala co? a štěně máš dřív než já , hele ale páč já se zrovna taky chystám, tak to mám docela nastudovaný. Očkování 7,9,12 týden, odčervení cca každých 14 dní do věku tří měsíců, pak už 1xza tři měsíce, ale k vetovi bych asi stejně zašla, ať ti ji zkontoluje jestli je v pořádku

Mar
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 09:34
- Nahlásit

suri
a ty budeš mít taky štěně? to sou mi novinky

suri
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 10:55
- Nahlásit

Mar
njn, už je to tak.....ale tentokrát papíráka, aby to nedopadlo jak se Suri

Mar
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:19
- Nahlásit

suri

týjo a jakýhoooo?
hele my te´d tejden měli doma 2 psy ( 1 byl na hlídání) - a sem uplně nemocná že chcu 2 napořád

suri
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 12:18
- Nahlásit

Tak mrkni semka do diskuze URL
já taky doufám, že malá tu naši hyperaktivku řádně zabavý a unavý

Mar
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 14:20
- Nahlásit

suri
áá takže SBT! týjo znám osobně 3 - se 2 z nich sem byla v létě na táboře a úžasný úžasný úžasný psi!!! zrovna ta jedna fenka má te´dko miminka narodily se 31.12.!
nejlepčejší fenečka,jakou znám

Mel
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 14:23
- Nahlásit

bullvnouzi
U většiny druhů vakcín se štěňata očkují poprvé v 6.týdnu, pak v 9. a nakonec ve 12.týdnu. Vynechá-li se první očkování v šesti týdnech věku, pak tedy první v 8. až 9.týdnu a pak ve 12.týdnu. Při vakcinaci ve 12.týdnů se již štěně očkuje proti vzteklině.

suri
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 15:16
- Nahlásit

Mar
jé ty myslíš od Lady? to jsem chtěla, ale bohužel nejsem milionář, tak jsem musela zalovit v levnějších soudcích

Mar
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 15:24
- Nahlásit

suri
jo,myslím ladynku....nevim teda , kolik stojí, ale v tomto případě bych já asi dala šecko za štěně právě od ní než od kohokoliv jinýho

ale to je asik tím,že znám její povahu a vzhled a mužu fakt říct,že druhou takovou jsem vživotě neviděla

suri
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 15:39
- Nahlásit

Mar
no já jsem taky zatím neuvažovala o druhým psovi a jen právě proto, že mi Lady připomíná tu mou trubku jsem jí chtěla pořídit povahově podobnou kamošku, ale já fakt nejsem ochotná věnovat za psa svoje dvě celý výplaty, to je na mě moc velkej luxus a nejde mi ani moc o chov a o výstavy jako o psa, takže asi tak....

Mar
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 15:59
- Nahlásit

suri
hele,vubec nevim kolik chce peťa za štěnda ,ale jenom tak pro info - třá takovýho buldočka dneska pod 20 skoroneseženeš.....krásný kusance tak za 35 (možná už aj ještě vejš, nevím...)

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 16:50
- Nahlásit

suri a Mar
No se mnou asi hlavně hnula ta víkendová návštěva chovky piťásků. To slunečný počasí a ta banda psů... No a nečekaně se v pátek naskytla příležitost si pro čubinu jet. Je upa lukcucní.

Akorát Máfo se pekelně urazil.

Jinak jak už jsem psala nahoře, je bez PP. Matku jsem viděla a otec by měl být z Holandska. Vím, že u psů bez PP je to sázka do loterie a vůbec to nemusí být pravda, ale pán na mě působil dostatečně důvěryhodně a pochybuju, že mi lhal. A ač byla pekelně levná, bylo to zřejmě jen a jen tím, že pán vůbec netušil, za kolik se prodávají v ČR. Tže jsem měla kliku jako blázen.

Fotečky zatím nejsou. Snad ve středu.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 16:54
- Nahlásit

Mel
Nakonec jsem volala odpo vetce. Ta mě nejdřív totálně šokovala tím, že už po psech nejezdí, páč před týdnem porodila. A pak mi sdělila, že se mám ve 12tým týdnu dostavit já k ní, alébrž teď ordinuje doma. Čímž mě naštěstí uklidnila, páč je to jedinej normální veterinář široko daleko.

Mar3
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 20:30
- Nahlásit

bullvnouzi
hele, máfo bude OK,uvidiš
berry byl tedko uraženej na pánečka, páč sme hlídali inýho psa eště a ten si pánečka získal tím,že za ním furt lez,takže se mu i víc věnoval a Berry prej na něj byl jeden den strašně nasranej m iříkal ale za další 2 dny na to zase zabudl a došel se mazlit aj za ním

a na fotky se strášně těšííím piditorpédko

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 12:52 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Tak dneska to Máfo nedal a přines Mambě pískací hračku na hraní.

Celá galerie zde.

Mar
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 12:56
- Nahlásit

bullvnouzi
vidiš to já to říkala

jé, je suprovní hele, a jak to budete dělat až bude hárat? budeš jí kastrovat?

já totiž přemejšlela,že estli budu mít durhýho psa,bude to taky fenka,ale nevim,ja kby se to uhlídalo.......

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 13:02
- Nahlásit

bullvnouzi
Ahoja, ta je nááádherná!

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 13:22
- Nahlásit

Mar
Budu hlídat jak vzteklá, no... Buď přestěhuju Máfa ke spolubydlovi a nebo bude pod neustálým dohledem a na noc v přepravce... Jako doufám, že to bude v klidu. To nebude jen tak, páč bude mrňavá.

pawLINka
Že??

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání