| Autor |
Zpráva |
smrdka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 17:39
- Nahlásit
ty jo, to jsem se zas dozvěděl novinky...
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 18:21
- Nahlásit
Mucholabka ja sem rada ze je vitalni chtela jsme temperamentiho psa , jen jsem se bala jestli spis nejde o nejakej znak treba pretazeni. Vis jak treba male deti, kdyz jsou hodne utahane tak jsou hodne protivne, tak neco podobneho. Ale snad je to opravdu jen radost ze zivota Doufam,ze ji to kousani prejde, pac procvaknute ucho a ret mi fakt docela stacily
benda2 bohuzel z prahy nejsem, no ja si rikam, ze kdyz delaj obrany i takovy prcci trebasa jako parson terieri tka ze treba najdu ochotnej cvicak, ony stejne jak furt ctu uz nejsou obrany o jakesi "zlobe a agresi", ale ma jit spis o hru takze proc by to nemohli zkusit i biglici
Jinak jakej sraz mas na mysli? bnejakej vas prazskej (i na ten sjem ochotna dojet nebo srazy biglich vyletniku?
janika pusu taky zkousim, no odnesla sem to prokouslym retem
palma1
Jj ruka je lepsi nez hracka, ale zas kdyz ji dam kousat hracku tak o me strati zajem....
Jo jak tu kdosi psal to pretahovani tak to zkousim,a le ona stejne bud o me ztrati zajem uplne a lita po pokoji, nebo me zacen kousat a na hracku dlabe...
|
barona
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 18:30
- Nahlásit
Kniga
A odkud jsi? Známá má teď taky malýho bíglíka, tak bych ji kdyžtak poslala sem, shání někoho na bíglí procházky.
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 18:43
- Nahlásit
Bydlim v Brne
|
barona
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 18:48
- Nahlásit
Kniga
Škoda, kámoška je od Olomouce.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 20:39
- Nahlásit
Kniga
bohuzel z prahy nejsem
njn to je smůla a škoda, výletníci jsou super ale nejsou jediní. V praze se nic neplánuje ale něco má být v Ostravě i když o tom moc nevím protože je to daleko tak mě to nezajímá a i tak je to asi daleko i pro tebe. Hele ale jinak si myslím, že pro tebe je lepší venčit s např. ovčákama co nikam nezdrhaj protože takovej bíglí sraz na volno musí být pěkně rozlítaná akce
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 18:26
- Nahlásit
baronajj skoda, ja mam teda stesti ze sme na jendoho bigla narazily a snad budeme chodit spoluv encit casteji. Toby si tu moji malou holku uz pekne hlidal pred ostatnima psama i pred lidmama!
benda2 no nevim nevim i ovcaci zdrhaj a co se tyce Spoty tak mi zdrhne i kdyz snama jde prave treba ovcacka Kelly... I kdyz na ni Spoty vyslovene visi, tak sotva co uvidela kroviska tak kaslala na kelly a vletela dovnit.
No prej se pravidelne ztraci tak jeden az dva psi, a udajne je nejlepsi kdyz tricet biglu honi psa nejakeho jineho plemene... Jak to tak vypada tak jou biglici pekni rasisti
|
baška
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 15:16
- Nahlásit
ja som ešte nevidela kľudného bígla. Myslím si, že všetci bígly sú trafený, pokiaľ nebehajú niekde v Anglicku v smečke za líškami na love a potom s jazykom na veste konečne spokojne zaspia niekde v kotci. V byte je bígl len pohroma.
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 18:01
- Nahlásit
baška
ale urco videla on existuje navod na to mit klidneho bigla... od mala ho nechat se prezirat, a jak ztloustne tak uz neutika!
V byte byt pohroma nemusi, kdyz mu das dost pohybu tak jsou bigli, kteri jsou v pohode, doufam ze i ma Spoty bude v pohode, je hodne temperamenti, jak to tak vypada tak mozna dokonce i na sve plemeno nadprumerne (chodime vencit s jednim velkym biglem, byli sme venku pres hodinu a pul a porad ti nasi pseci litali, druhy den sjme se potkaly a ta pani ze ta moje urco spala az do rana... No nespala, za hodinu byla vzhuru a plna energie...) Ma vydrz obrovksou a kdyby ted nebyla takova zima, byly bychom venku dyl... Mam strach ze ji prethanu, ale unavit ji fakt nejde, zatim. No a navic neni zrava jak vetsina biglu (teda venku to jo to zere na co prinde,ale doma mi uz druhej den stavkuje u granuli) tak fakt nevim z ceho tu energii bere...
Nemusi honit lisky, ale muze trebat behat coursing, agility, dogtreking... Doufam ze ji vyse zminovane aktivity budou bavit
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 19:09
- Nahlásit
baškaKniga
a som ešte nevidela kľudného bígla.
Taky jsem viděla. Byla to kastrovaná fena, která měla nejmíň padesát kilo a tahala břucho po zemi.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 19:54
- Nahlásit
Kniga
ahoj to je krásný přístup který máš k bíglům a třeba i bíglím portům. No je vidět že ty bíglouše máš zmapovaný a že hodně čteš to co píšou o bíglech řekněme ti co mají zkušenost s bíglí smečkou a bíglama obecně.
Kolik je tvému bíglouškovi
Ps: no snad nebude tlustej
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 18:00
- Nahlásit
Mucholabkajj takovy sou videt ted vsude, ted t apanipovidala jk ji kdosi chvalil Tobyho, jak je osvalenje a stihlej a ze ten jejich bigl je takova koule... no bodejd, kdyz vychatkY akorat u panelaku a na flexine....
benda2 Spty je 10 tydnnu, no nacteno mam hodne, hodne sem se rozmyslela, nez jsme sla do bigla, ale jiank sem lama a dost toho kazim, navic zjistuju ze teorie je vec jenda, ale prest to do praxe... zatim tak vselijak bbojuju a jsme hodne velekj zcatecnik, i kdyz jsme si rikala, ze ne a ze to bude brnkacka... jak vidim tak neni, ale bigl je super pes a ja bych to svoje ulitany trestidlo nevymenila za nic... ted se nervim, vletela dneska do vody, do takovy stoky... lokla... jen aby nic nechytla prte moje malinky...
|