Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / granule Ontario Puppy Large
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Kasia
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 08:15 - Změnil/a: Kasia
- Nahlásit

jééé, tak teď nevím kdo mě jak pochopil, ale my krmíme Ontariem

rogersova
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 13:16
- Nahlásit

Kasia
taky jsem to brala,jako že krmíš Eagle.

sarax,choco
paní v zoobutiku Eagle moc chválila.Díky nízkému dávkování to prý vyjde stejně jako levnější,kterého se dává víc.Pokud prý dostává štěně Bosch,asi by to neměnila,že je taky hodně dobrý.
Ontario si prý chválí zákazníci,ale pokud chci mít zdravého psa,který nemá problémy s kloubama, nesmrdí,má pěknou srst..,mám kupovat superpremiovky.

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 13:17
- Nahlásit

rogersova
,mám kupovat superpremiovky.
jako do toho jsem šla že minimálně do roka nám řekli superprémiovky...takže tím Eaglem krmíme zvesela dál a asi u něj zůstaneme

rogersova
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 13:32
- Nahlásit

sarax
přesně tak,chci mít zdravou fenku.Chci zkusit i nějakou výstavu,tak ať je holka v kondici.

Kasia
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 13:52
- Nahlásit

rogersova
no jo, ale tvůj původní dotaz zněl: granule Ontario Puppy Large...já reagovala rovnou na tohle bez ohledu na předchozí příspěvky tak se omlouvám a příště to raději napíšu

rogersova
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 16:38
- Nahlásit

Kasia
Nic se přece neděje

Kasia
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 17:03
- Nahlásit

rogersova
já vím, vždyť já si z toho taky nic nedělám...já jen upozorňovala hlavně, že jsme se nakonec shodli

cassiopeia
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 09:24
- Nahlásit

Ahojky,
pokud preferujete superpremium můžu jen doporučit BRIT CARE - jehněčina s rýží. Jedná se o české krmivo ale veškeré info najdete na www.krmivo-brit.cz. C*

petulda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2009 13:17
- Nahlásit

betakaroten opravdu zabarvuje srst do hnědozrzava,u psů s hnědým pálením,je to méně viditelné než u psů čistě černé barvy jako třeba knírač černý,navíc se betakaroten ukládá do tuků,takže následná náprava v barvě trvá i několik měsíců,mám s tím nepříjemnou zkušenos,která mě vyřadila z výstav na celou sezonu,stejný vliv má i hodně vysoký obsah vit. A,ze kterého si tělo betakaroten vyrobí samo.Krmím First Mate-jehněčí knírajdě a sem moc spokojená,Brit Care krmím dogince a taky velká spokojenost,jen to dávkování u Brita mě trochu zklamalo,na pytli je uváděné dosti malé,takže cenově by byly granulky vlastně celkem levné,ale ouha musím dávat jednou tolik,ale to hodně závisí na jedinci,kolik má pohybu a jaké spalování

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání