Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / proplan alebo arion?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
abby
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 09:49
- Nahlásit

baška

Doufám,že to s Pedigree byla sranda!

Hafina
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 09:54
- Nahlásit

baška
Tady v čechách ProPlanem krmí poměrně hodně lidí, třebas máte na slovensku zase jinou známou značku. To, že ty neznáš nikoho, kdo by jím krmil, neznamená, že to není dobré krmivo (i když nevím jak teď, už tím nekrmím). Určitě je ale lepší než to Pedigree...

abby
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 10:03
- Nahlásit

Hafina

Tak lepší než Pedigree je asi všechno

Hafina
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 10:07
- Nahlásit

abby
Fákt, takový pěkný barevný granulky a oni nejsou pro pejsky dobrý? Ale fšude to řikaj, hlavně v televíízii, tak to zaručeně musí být prauda, ne?

abby
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 10:09
- Nahlásit

Hafina

Walda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 10:11
- Nahlásit

Popularita Pro Planu je daná taky jejich chovatelským klubem a 25% slevama v něm. Takže fůra štěňat je už od chovatelů zvyklá na Pro Plan a většina lidí u značky zůstane.

abby
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 10:14
- Nahlásit

Walda

My těch granulí zkusili dost.A na PP jsme přešli vlastně náhodou.

Když jsem měla svýho prvního psa,tak mi chovatel doporučil Pedigree

Hafina
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 10:21
- Nahlásit

Walda
Je pravda, že Aris byl na PP zvyklej od chovatelů, ale zkusili jsme během granulovýho období hodně druhů a PP nám vyhovoval nejvíc...

Walda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 10:56
- Nahlásit

eva od jondy

no já sem našla na stránkách, když měnili recepturu

Hele a nepamatuješ si, kdy to zhruba bylo, a případně co se změnilo?

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 11:33
- Nahlásit

Walda
koupila jsem si totiž tak před rokem(přibližně) nový pytel a granule byly mnohem mastnější a takové jiné, sem se vyděsila, jestli třeba nejsou zkažený...no a tak jsem našla na netu, že to je normálka, že jsou teď nastříkaný takovou tou mastnou vrstvou kvůli zchutnění i zvenčí a že se můžou granule i tim lepit k sobě, ale neni to na závadu..a taky že změnili celkovou strukturu...mě to uklidnilo, pesan vpoho, tak sem už víc nepátrala...ale je možný, že to, že sou mastnější nemusí citlivějšim pesum sednout..když to srovnám s jinýma granulema, tak opravdu mastnější jsou, když jsem je pesovi občas zalila, bylo to jak slepičí polívka

wensday
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 11:38
- Nahlásit

eva od jondy
jo ??? a kerý máš, kuřecí ???? My máme lososa a ted nově light jehněčí......

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 11:42
- Nahlásit

wensday
jj, kuřecí, to je vlastně důležitý,u lososa nebo jehněčího to třeba vůbec neměnili.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 11:43
- Nahlásit

wensday
zaregistrovala si něco??

wensday
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 11:45
- Nahlásit

eva od jondy
hele, já nevím proč, ale obecně moc kuřecím příchutím nevěřím, mám takovou podvědomou představu, že jsou to samý hnusy ..... hihi, ale určitě to není tak, to krmivo musí splňopvat parametry jako každý jiný. já prostě radši beru jiný, i pamlsky vybírám radši jiný než s kuřetem......
losos berem několik let, neřekla bychm že se kvalita změnila.... nevim, no

Walda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 11:47
- Nahlásit

eva od jondy

Aha, dík.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 11:50
- Nahlásit

wensday
no já to budu jondovi střídat, já si nedělám ideály, byla jsem v drůbežárně i v kravínech, vepřínech na praxích..a řeknu ti, že to bych musela mít ze psa vegetariána...
ale já si zas říkám, že kdyby to byly humáče, tak by pes asi neprospíval bez zdravotních problémů a v dobré kondici....co vim,tak výživa je většinou vidět i zvenčí.
no ono to jondovi po změně chutnalo ještě víc a na něm se nic neprojevilo, takže asi to nešlo kvalitativně dolu, ale spíš, že nějakym psum to třeba sedlo líp a nějakym zas ne.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 11:52
- Nahlásit

Walda
neni zač, našla jsem starej pytel od štěněčího a když to srovnám s aktuálnim na netu, tak je to stejný, takže asi přímo ve složení to nebude...takže těžko říct..

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 11:54
- Nahlásit

no tu změnu jsem zaregistrovala vlastně až u dospěláckýho ale od toho pytel bohužel nemám-starší.

mata26
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 14:57
- Nahlásit

no zda sa, ze riesim to co nemusim, moja mala bojkotuje Proplan, nechce ho a pritom je "hladna ako pes". vzorku arionu zhltla akoby nejedla rok. skusim jej kupit mensie balenie ci jej to bude chutit aj po par dnoch.dakujem vam vsetkych za rady. dufam, ze Arion sa jej do tyzdna neznechuti. a to som pocula,ze Proplan chuti vsetkym psom, nasa je asi jedna z vynimiek.

AOZ
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 16:12
- Nahlásit

mata26
Prosím, ten arion, já to nikde nenašla, nebyl by nějaký odkaz??

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 16:18
- Nahlásit

AOZ
mno jestli to nebude Orijen jak psala Ebony

AOZ
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 18:47
- Nahlásit

Tak jsem dívala na ten Orijen, jestli je to tedy ono a fakt nevím. Popis obsahu na x řádků, obsah masa 70%, fakt maso tam jsou 2 věci, to ostatní se má vejít do 30% tak tam bude od každého minimum.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 19:34
- Nahlásit

AOZ
je to arion, tady jsem to našla, asi ho prodávají jen na slovensku
http://www.maxipes.sk/zobraz-tovara2.php?uroven=2& idmenu=5084491f28dbf2381afb0624f36458de&idmenunazo v=Arion

AOZ
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 19:40
- Nahlásit

eva od jondy
Díky, ten popis je takový ne moc podrobný,ale zase je tomu víc rozumět a ta cena, to je pálka

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání