Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / jak na jezdicí schody
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
LucieS
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 17:03
- Nahlásit

Úplně nejlepší by bylo velké letiště, kde mají takové ty pojízdné "chodníky", na kterých nebývá ani noha . Ale obávám se, že je to trochu z ruky, a na Ruzyni asi nic takovýho není, páč je prťavá.

Altcha
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 19:44 - Změnil/a: Altcha
- Nahlásit

LucieS
Na Ruzyni pojízdný chodník je - zas tak malé letiště to už není - jenže bohužel je až v zóně, kam se dostane člověk jen s palubenkou, takže cestující.

venda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 19:57
- Nahlásit

hlásím hlásím!!! došly jsme s Heklou dneska zase k novým schodům (chodím pokaždé jinam aby nic netušila) už venku jsem jí strkala masíčko, vešly jsme dovnitř, koukala na sáček v ruce, sežere kousek masa, otočí hlavu a uvidí SCHODY, uskočila, přikrčila se, ale nelehla si!!! hurá! když viděla, že to skutečně myslím vážně, zhluboka se nadechla, zavřela oči a honem vyrazila na schody, aby je měla rychle za sebou ani jsem jí nestačila, táhla mě za sebou zkoušela jsem jí zastavit a dát jí něco dobrého - ani nápad, mazala dolů po schodech, seskočila z nich a mazala dál, pak se mi ji podařilo zastavit, odměnit, pohrála jsem si s ní a otočila ji zpátky a opět - nezájem o maso a lichotky, s rozběhem vlítla na schody, uši sklopené, přikrčená, schody vysprintovala nahoru, tam jsem jí zastavila, odměnila a šly jsme! měla jsem takovou radost, že jsem jí dovolila i řádění v její oblíbené louži na Kampě, k radosti kolemjdoucích dětí, čertů a mikulášů

AOZ
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 20:19
- Nahlásit

venda
Tak gratuluji

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 21:04
- Nahlásit

venda
ani jsem to nečetl, jen to přeskákal, ale všechny tyto složitosti pramení z důvěry či nedůvěry psa v psovoda, čím více poes důvěřuje, tím ochotněji na ty schody vleze (většinou tedy) ..... takže nejlepší je první popracovat na zvýšení té důvěry a tyto štrapáce se pak odbourají takřka samy....

Fík
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2006 12:44
- Nahlásit

Čauky pokud máš zájem, můžeme se sejít někde kde ti to bude vyhovovat, mám psa, který schody v pohodě zvládá a můžeme to zkusit v tandemu.Pohybujeme se v metru denně, takže s tím nemáme problém.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání