| Autor |
Zpráva |
handula
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2005 13:35
- Nahlásit
už jsem to našla.....je to pěknej voříšek
|
Anonymní
|
# Zasláno: 14 Čec 2005 14:14
- Nahlásit
Evik
no tak proč se tady ptáš na takovou pitomost a pak se rozčiluješ?nejdřív si myslíš že máš doma vzácnou rasu co někdo vyhodil pak když ti někdo řekne že ne tak se čílíš... navíc sem tim chtěla naznačit že i kdyby to bylo "vzácný" plemeno tak co s tim jako jakmile nemáš PP? tvůj dotaz je uplně mimo mísu
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2005 14:36 - Změnil/a: Evik
- Nahlásit
Anonymní
dále už se nehodlám hádat, TEN PES VŮBEC NENÍ MŮJ a já jsem nikdy nenapsala, že ho považuji za "vzácnou rasu",moje slova tu neustále "někdo" překrucuje; úplně původně jsem jen chtěla znát názor několika známých z internetu, jestli si myslí to co já...tedy že jde o KŘÍŽENCE...(já chtěla tomu svému známému, kterému pes patří, dokázat, že nemá pravdu, když si ON myslí, že je to "čistokrevný pes").Takže jakákoli debata dále je NAPROTO ZBYTEČNÁ
Opravdu prosím moc administrátora, jestli si toto přečte, aby toto celé fórum smazal - je to fakt o ničem
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2005 14:45
- Nahlásit
Anonymní si dnes asi těžce sedí na vedení, nebo někde odložil brýle s 10 dioptriema a nebo je totálně zkalenej...
|
handula
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2005 14:55
- Nahlásit
Evik
už Anonyma neřeš, přečetl si každý desátý slovo, možná ani to ne a jen se urputně snaží upoutat na sebe pozornost v týhle diskusi - evidentně neví vo co go...
|
Hannah
|
# Zasláno: 6 Srp 2005 16:07
- Nahlásit
Táák, vy "odborníci" anglický jezevčík samozřejmě existuje, není moc rozšířený a v ČR možná vůbec není.
|