Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Bauceron X Ridgeback
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Klarav
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 15:22
- Nahlásit

younglady
A doma už to vědí? Aby přítele neklepla pepka, až přineseš domů štěňátko. I s Abby si ho ukecávala

younglady
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 15:24
- Nahlásit

Klarav
ja vim, ale pritel uz o tom vi, ted uz jen to spravne nacasovat Ale s Abby sem ho neukecavala, tu sem si proste poridila, na tu nemohl nic rict a i kdyby rekl tak by mel chudak docela smulu

rendik
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 15:44
- Nahlásit

younglady
Já bych byla spíš pro baeucerona, jsou krásní, učenliví, ti co znám jsou i dost akční a dá se s ním dělat opravdu cokoliv. Myslím, že víc než s RR, u těch se moc nedoporučuje obrana - nevím proč, ale slyšela jsem to od více lidí, tak na tom asi něco bude...

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:16
- Nahlásit

younglady
tak ve středu

younglady
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 17:52
- Nahlásit

WhiteWolf
v pul sedmy mam sraz s kamaradkou na venceni na poli jak jsme se my dve potkali, pujdeme smerem od reporyj od tech novych baraku co sou na kraji pole tak kdybyste se chteli pridat Kdyztak pod clenem mam webovky a tam mam v kontaktech telefon, tak muzes pisnout.

younglady
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 17:53
- Nahlásit

rendik
jj to mas pravdu musim si to jeste poradne rozmyslet ale ten BC zatim vyhrava

rendik
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 18:01
- Nahlásit

younglady
jasně, rozmýšlej, času na to máš dost ne? Já znám RR i BC (když nad tím tak přemýšlím, tak znám víc BC než RR, což je vzhledem k populárnosti ridgebacků docela divný) a kdybych si měla vybrat, tak rozhodně beaucerona

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 18:02
- Nahlásit

younglady
Dnes v půl sedmé nebo v tu středu? Jo a co to bude za pejska? Aby se s nim Brix snesl.

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 18:03
- Nahlásit

rendik
Jaké znáš bosíky?

rendik
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 18:08 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit

WhiteWolf
Ty jo, nevím celá jejich papírová jména... Jeden je Enrico z Husovy tvrze, jeho majitelé mají ještě štěně - fenku, nevím z jaké je chovatelské stanice, říkají jí "Brug" (nevím jak to to píše ) a pak znám ještě Brenu (taky nevím ch.s., ale byla na klubovce bosíků, takže bych ti to mohla najít v Planetě zvířat). Všichni tihle chodí k nám na cvičák, jsou to fakt super hafíci!

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 18:11
- Nahlásit

rendik
A na jaký cvičák chodíš? Enrico je ze stejné CHS jako můj pejsánek

Pavliii
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 18:26
- Nahlásit

Ja jsem taky pro BC, je to muj vysneny pesan

rendik
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 19:05
- Nahlásit

WhiteWolf
A na jaký cvičák chodíš? Enrico je ze stejné CHS jako můj pejsánek
Chodím na cvičák v Písku. Fakt? No vidíš, to jsem si ani nevšimla a to jsem koukala na tvoje stránky... Rico je ale hodně tmavý, jako štěník byl pěkně pálený,ale pak mu to pálení ztmavlo a je skoro celý černý. Je hrozně šikovný, je mu asi rok (nevím to jistě, ale je mladší než půl pesan a tomu bude rok a půl),má už složenou zkoušku (ZZO nebo ZOP), nedávno začal s obranou a jde mu to.

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 19:10
- Nahlásit

rendik
Písek, to je dálka! Ale máte tam pěkný most, byla jsem tam ovšem před těmi povodněmi.
Má tmavého tátu... na klubovce jsem si teď prohlížela jeho bráchu a byl také tmavý. To je dobře, že je šikovný, že ho pozdravuje Brix

rendik
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 19:16
- Nahlásit

WhiteWolf
Ty jsi z Prahy, že jo? No, zas taková dálka to není, "jen" 100 kiláků. Most po povodních opravili, dokonce lovili z řeky původní kameny, takže je pořád pěkný (ale těch Japonců co se tam v létě producíruje, to by jeden nevěřil, že není v Japonsku!). Brix je taky šikula, takových zkoušek co už máte... Pozdrav určitě vyřídím!

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 19:34
- Nahlásit

rendik
jojo z Prahy a dík za pozdrav

edita
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 20:12
- Nahlásit

younglady
tak koukam, ze pokracujes ve svym snu navzdory pritelovi .) moc ti fandim! taky bych byla pro beaucerona, vypada moc hezky a v tyhle preridgebackovany dobe to bude dobra volba .) snad si i my nekdy splnime nas sen a poridime k welsspringrovi jeste anglickyho springra (napad pritele .))) hehe

younglady
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 23:44
- Nahlásit

rendik
jj mam casu dost, ale jen me zajimaly nazory ostatnich BC sou proste super, nemuzu si pomoct

WhiteWolf
v pul sedmy dneska, ale to uz je jedno V tu stredu to vidim na pul jednou, ale to se tu jeste stejne sejdeme Ale zejtra pujdu zase vencit na pole, kolem paty, jen sama s malejma pesanama, tak kdybyste se chteli pridat

edita
jj stejne mu nic jinyho nezbyde nez toho psa prijmout, protoze proste mych snu se nevzdam

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 06:58
- Nahlásit

younglady
dnes v 5 nebudu doma, jinak bych šla... tak v tu středu

Evik
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:13
- Nahlásit

WhiteWolf a Younglady
děvčata, jestli půjdete venčit někdy v příštím týdnu společně nějaké odpoledně po 16 hodině, pak bych se k Vám ráda připojila

younglady
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:30
- Nahlásit

Evik
hele nebyly my sme na dnesek nejak dohodly???

Evik
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:33
- Nahlásit

younglady

no právěže jsme se ještě pořádně nedomluvily. Písnu Ti mailík

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:09
- Nahlásit

younglady
Jak jsme chtěli jít v tu středu někdy o půl jedné nebo jak jsme se to domlouvali tak to nemůžu, protože jsem objednaná na 12 hodinu k zubařce, zapomněla jsem na to. Ale tak snad ve tři, čtyři už bych to mohla zvládnout. A nebo úplně jiný den.

younglady
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:42
- Nahlásit

WhiteWolf
ja musim bejt v pet v praci, tak co ve ctvrtek zase obdobne?

Ridge
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2006 13:55 - Změnil/a: Ridge
- Nahlásit

Jedine RR kamera na stenatka RR

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání