Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Bauceron X Ridgeback
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
younglady
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:22
- Nahlásit

Mám doma Parsonku a chci si k ní pořídit velkýho pesana (fenku) tak se rozhoduji mezi těmito dvěmi plemeny. Ridgebacky mam ráda už dlouho, ale teď sem viděla beucerona a strašně se mi líbil, takže mam dilema Poradíte mi někdo? Zajímali by mě klady i zápory obou plemen. Díky

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:24
- Nahlásit

RR určitě znáš líp než BC, pojď s náma někdy na procházku do Prokopáku

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:24
- Nahlásit

beaucerona. RR má každý blbec.

younglady
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:27
- Nahlásit

WhiteWolf
no to určitě vyrazím stačí napsat kdy, od příštího týdne máme hodně času

Mucholabka
jo v tom máš pravdu, ale já se moc neřídím podle oblíbenosti plemene u lidí, spíš podle povahových vlastností a taky podle vzhledu (i když vim, že za to by mě pár pejskařů ukamenovalo), ale i ten je pro mě důležitej

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:29
- Nahlásit

younglady
Kdykoliv, mně začíná škola až v říjnu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:30
- Nahlásit

younglady
Beauceron je pracovní pes, tudíž je mi sympatičtější
Taky se mi zdá být hezčí. Ale to záleží samozřejmě na tobě. RR mi přijde takový obyč.

younglady
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:32
- Nahlásit

WhiteWolf
jo napodobne hodi se ti to vic dopoledne, odpoledne nebo navecer? My mame v pondeli od ctyr agility, v utery od ctyr dogdancing, oboje na hodku, ve stredu jdu od peti vecer do prace, ve ctvrtek od sesti cvicak a pak celej vikend volnej

younglady
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:33
- Nahlásit

Mucholabka
me se taky lidi ze se da s BC pracovat. Chci pracovat se svoji Parsonkou tak bych chtela mit i druhyho psa pracovne vedenyho

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:38
- Nahlásit

younglady
Znám lidi co s BC běhali a běhají agi, pasou, my cvičíme, máme 6 zkoušek z výkonu, rekreačně děláme dogfrisbee a začnu běhat, už máme výbavičku na canicross.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:39
- Nahlásit

WhiteWolf
Ty máš beaucerona?

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:41
- Nahlásit

Mucholabka
jasně URL

younglady
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:48
- Nahlásit

WhiteWolf
tak to je super, já bych toho chtěla dělat co nejvíc. S Abby děláme agility, dogdancich, zkusíme flyball, už plánuju první zkoušku z výkonu a jelikož je lovecká budeme dělat i různý lovecký zkoušky a pak třeba i chodit s myslivcema, to ještě uvidim, jak to využijeme Prostě chci s psama pracovat, aby se využili jejich schopnosti
Tak kdy máte čas?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:48
- Nahlásit

WhiteWolf
Pěkný. Je jich v Praze hodně? V létě jsem tam nějakého viděla, stáli jsme s autem v koloně.

younglady
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:49
- Nahlásit

Mucholabka
Je moc pěknej viď? Vlastně díky Brixovi od WhiteWolf jsem na baucerony prisla a zacali se mi moc libit

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:50
- Nahlásit

Mucholabka
Moc jich není.

younglady
Viděla jsi beaucerona harlekýna?

younglady
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:51 - Změnil/a: younglady
- Nahlásit

Když nad tim tak premejslim, tak pokud si poridim BC tak to bude docela komedie Budu mit dve malo znama plemena, uz o Abbyne mi kazdej rika, jestli je to krizenec, pak taky padlo bigl, foxterier a strakac a pocitam (z vlastni zkusenosti - taky sem baucerona nazvala krizencem) ze mi kazdej bude rikat, ze mam dva pekny krizence

younglady
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:53
- Nahlásit

WhiteWolf
videla jsem ho na netu, je taky hezkej, libi se mi oba, ale ten cernej s palenim o neco vic

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:55
- Nahlásit

těch je ještě míň

duli
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 13:21
- Nahlásit

ja jsem fsema 20 pro bosika.......mam RR a na pristi leto je v planu maly beauceron, pac s RR a hlavne s tim mym se neda moc pracovat...

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 13:27
- Nahlásit

younglady
Já můžu fakt kdykoliv

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 13:29
- Nahlásit

duli
Jé a už víš od koho si ho budeš brát?

duli
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 13:30
- Nahlásit

WhiteWolf
warrior soul??? myslim ze je to tak

duli
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 13:32
- Nahlásit

WhiteWolf
nebo mi muzes doporucit neco jineho???.....musi to byt fenka a v barve harlekyn....(jedina podminka od pritele pro prijeti druheho psa)

Anu
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 13:33
- Nahlásit

WhiteWolf
mě se taky moc líbí BC. ale musím přiznat že ještě víc se mi líbí kupírovaný.....může být v bytě? Nebo vyžaduje zahradu?

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 13:34
- Nahlásit

Anu
Kupírovaní jsou nádherní
Já ho mám v bytě s ještě jedním velkým psem

duli
Jo Lailu - chovatelku znám, myslím, že jste vybrali dobře

Anu
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 13:57
- Nahlásit

WhiteWolf
mě přijdou takový majestátnější...no ostatně jak u dobrmanů.Jenže to je napyte s tím kupírováním....tak to je super,chtěla bych nějakého normálního psa.....

Evik
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 14:01
- Nahlásit

WhiteWolf

Adél, písla jsem Ti na Tvé stránky do knihy návštěv, teď už tam máš na mě i kontakt i na mé stránky Brix je pašák. Kdybych si já měla vybírat mezi RR a BC, tak si zaručeně vyberu "bosíka" (kdybych už nebyla tak beznadějně zamilovaná do choďáků )

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 14:07
- Nahlásit

Evik
Dám si tě do odkazů a maila na tebe už jsem si uložila do adresáře, děkuji Když jsem ještě neměla Bobana, přemýšlela jsem nad choďákem, pak ale z ničeho nic nějak najednou přišel Boban

monika
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 14:14 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

Evik
já se jedu podívat na chodáčky. Máme v okolí CHS http://chodsky-pes.daraskar.cz/ a ani jsem to nevěděla. Dneska jsem naháněla kontakt na cvičák a narazila jsem na ně. vidím je i v akci. Moc se mi líbí i když sama mám dogy.

younglady
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 15:19
- Nahlásit

WhiteWolf
tak treba ve stredu odpoledne? Kolem poledne?

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání