Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Štěńátko ridgebacka
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Bublinka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 11:39
- Nahlásit

Ahoooj,
tak konečně nadešel čas,kdy se budu stěhovat do baráčku a tím se mi i splní můj sen, koupit si štěňátko ridgebacka.
Chtěla bych se všech zkušenějších zeptat,jestli neví o nějaké chov.stanici poblíž Brna.Hledala jsem všemožně na internetu a všechny jsem našla hrozně daleko a nevím,jestli by třeba 4 hod převoz štěňátko příliš "nezatížil".
Děkujiiii.

monika
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:16
- Nahlásit

Frýdek-Místek CHS Sedmý vršek má ted krásné štěnda.Jinak 4 hod. v autě v klidu vydrží. My jeli skoro 400 km a prcek spala.

monika
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:17
- Nahlásit

Frýdek-Místek CHS Sedmý vršek má ted krásné štěnda.Jinak 4 hod. v autě v klidu vydrží. My jeli skoro 400 km a prcek spala.

monika
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:18
- Nahlásit

sorry se mi to poslalo 2x

Bublinka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:22
- Nahlásit

V pohode! Diky moc. Ja jsem prave nasla vsechny v okoli Prahy a rikala jsem si,jestli by to to moje maly mimco ustalo....

monika
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:24
- Nahlásit

Bublinka
hodně štěstí při výběru

Bublinka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:27
- Nahlásit

Dekujiiiii, ani nevíš, jak se šííííleně těším !!! Měj se krasně!

monika
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:46
- Nahlásit

Bublinka
to ti věřím, já se taky načekala hodně dlouho a ted si to užívám.

nels
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:27
- Nahlásit

Bublinka

Tisnov u Brna, chovat. stanice African Sun. DOPORUCUJI!!

Janik
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:42
- Nahlásit

Bublinka
Ahojky!
Chovná stanice RR je i u nás v Hranicích na Moravě.je to asi autem 2hodinky do Brna.
Myslím, že tam mají momentálně štěňátka.
Koukni se na jejich stránky. www.darma.cz

Bublinka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2006 11:00
- Nahlásit

Ahoooj, dekuju mockrat za vsechny napady. Nakonec se to bohuzel vyvrbilo tak,ze si mazlicka budu moct vzit az na jare,ale ten pul rok cekani uz nejak vydrzim.Budu muset.Ale i tak moc dekuju,budu i nadale vstrebavat vsechny informace! Mejte se krasne!

Misery
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 11:32
- Nahlásit

To ti zavidim, me pritel psa dovolit nechce

Bublinka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 13:17
- Nahlásit

Misery

No teda :( A co proti nim konkretne ma???!!! To muj pritel se jenom boji,ze jak bude pesan,tak ze bude mit po ptakach :D a budu litat jenom kolem bafiho. V sobotu jsme se byli mrknout na vystave,protoze to je moje jedina sance,jak videt "milion" ridgu pohromade a uz tam "fnukal", ze se mu nevenuju :D

Misery
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 18:38
- Nahlásit

Bublinka: Ja ani nevim, ja uz jsem to tu resila, ale zrejme proste se boji ty odpovednosti, ze i kdybych se o nej starala ja, muze se stat cokoliv od toho, ze budu mit rymu az po to, ze budu muset bejt treba v nemocnici a ze se asi o nej bude muset starat on nebo ja nevim....a pak si taky mysli, ze je pes v byte chudak (a jeho kamaradi "odbornici", co mela jejich babicka psa na venkove ho v tom dokonale utvrzuji) a ze TADY v Holesovicich se pes nikde poradne vencit neda, ze tu nejsou zadny parky, lesy, pole, lany nic (az na tu Stromovku, jednu stanici tramvaji nebo 10 minut pesky slepy rameno Vltavy se zahradkarskou kolonii a dalsich x parku v dosahu +/- 5 zastavek tramvaji)....ach jo...

Bublinka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 18:49
- Nahlásit

Misery

Jeee,tak to je mi moc lito no jo-zodpovednosti,ale co az treba bude mimco??? To bude prece taky zodpovednost... by mel aspon dobrou pripravku... Nojo,to ja dobre znam - ty "moudrosti" o psovi v byte. Achjo. V sobotu,jak jsem byla na te vystave,mi pani od jednoho ridgika rikala,ze pro neho byt neni zadny vezeni,ze lidi,co maji psa na zahrade na to casto hresi,ze si reknou-vsak cooo,kdyt on se vylita na zahrade... kdezto lidi z panelaku s nim pak travi cely odpo venku,aby mu to "vynahradili". Neni to samozrejme pravidlo,ale podle me neplati rovnice-pes v byte rovna se totalni chudak.... Treba to jeste nekdy klapne Budu moc drzet palecky!

Misery
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 18:56
- Nahlásit

Jj presne to rikam taky, ze nekdy se ma i pes v byte lip, protoze ho majitel proste vzit ven musi, zatimco ti co maj zahradu....no vime jak to kolikrat chodiva u nekterych lidi. Navic IMHO RR nemuze travit cely rok venku, preci jen je to African, nase klimaticky podminky v zime pro nej nebudou to pravy orechovy. Jinak jediny co jako pritel rika, ze az budeme bydlet v rodinnym domku se zahradkou...no jenze to bude buhvi kdy a este jestli....ja moznost bydlet v domku mam, protoze jsem ho zdedila po babicce, ale je to na Suchdole a to je pro nej do centra moc daleko, precijen tady v Holesovicich mame 2 zastavky od baraku Cecko i Becko, zatimco ze Suchdola jezdi autobus na Dejvickou 15 minut....strasne daleko teda vime

Bublinka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 19:04
- Nahlásit

Misery

No koukam,ze to nemas jednoduchy... nojo,chlapi... A nezabral by ani na ty maly steniky? Kdyby je videl... treba by se nejaka starost o zodpovednost rozplynula.... Ale predpokladam,ze to uz jsi zkousela,vid... To je teda na prd. Ale treba se to v nem casem zlomi... Budeme tomu verit a taky doufat....

Misery
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 19:08
- Nahlásit

No, zkousela jsem uz vsechno...jediny co jsem este nezkusila, je prinest psa domu. No, ale vzhledem k tomu, ze jenom samotnej pes stoji 20 tisic + minimalne dalsich 10 tisic vybaveni s jidlem na 1. mesic....hmmm.....ale no nakonec i kdyby to bylo zadarmo, co kdyz by me s nim vyhodil a ja ho musela vracet...chudak stendo....a chudak ja!

Bublinka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 19:16
- Nahlásit

Misery

No to jsem se chtela taky zeptat,jestli jsi premyslela o tom,postavit ho pred hotovou vec... jenze ono se to lehko rekne a hur dela... ja treba touzim po pesovi co sem se naucila mluvit a myslet (to druhy radsi vekove neupresnuji :wink a kazdy mi taky rikal:tak ho proste prines domu a bude. Jenze ve me byla takova ta "ucta" a respekt k nasim,ze proste rekli NE,tak ne... A to je podle me stejny jako s pritelem... ze je to takova podpasovka... i kdyz od nej to taky neni hezky,ze ti to maly mimisko nechce dovolit,ale nevim,no,podle me by vam to mohlo dost narusit vztah... ze by si mohl rict,ze k nemu asi nemas zadnej respekt... ale je to tezky,nooo... ja vim,co to je-touzit a nemit

Misery
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 19:23
- Nahlásit

No, prave A este ke vsemu, kdyz vis jaky to je....a ten pes ti chybi...a ze mi chybi fakt desne

Bublinka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 19:32
- Nahlásit

Misery

To ti verim... ja mam takovej "psi deficit" ze si chodim temer denne pujcovat pesana k mymu strejdovi Aspon nejaka naplast... A jak mam potom dusicku v peri,kdyz s nim litam 3 hodky venku... Ale pak ho vracet Navic on je muj strasnej mazel (pesan) a vzdycky desne rve,ze uz jdu pryc,tak to pak rvu i ja no radost...

Misery
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 19:38
- Nahlásit

No, ja si takhle obcas pucuju toho kamoscinyho Mastina, on me desne miluje. Jenze ona bydli az v Uhrinevsi a to mam dost z ruky, navic obe chodime do prace zejo no...proste peklo...

Bublinka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 19:45
- Nahlásit

Misery

Hmm,tak to je blbyyyyy... to ja to mam jen asi 2 min od baraku,takze to je pohodaa.. ale i tak-moje bude proste moje... achjoooo

Misery
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 19:51
- Nahlásit

Nj rikam, zavidim...ale preju ti to ;)

Bublinka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 19:55
- Nahlásit

Misery

ja to chapu,uuuplne... tak vis co? Az si na jare toho malyho bobana poridim,tak ho dotahnu pod nos tvymu pritelovi a to by v tom byl cert,aby nevymeknul a vsadim se,ze za par tydnu budes mit mazla doma

Misery
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 19:56
- Nahlásit

Hehe tak dobre, muzeme to zkusit

Bublinka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 20:00
- Nahlásit

Misery

No jasne,vsak my baby si s tema nasima chlapama musime nejak poradit Tak joo,tak se opatruj a ja uz tady pro dnesek koncim a valim ten psi smutek splachnout mojitem Mej se krasne,zatim papa!

StaHi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 20:01
- Nahlásit

Misery
coz takhle navrhnout chlapikovi lidske miminko? treba by byl pak za stendo jeste rad ...jinak vsechny stenda jsou krasny, ale zrovna jsem nedavno u veta videla malyho rr (ted teda nevim jestli ty chces taky rr) a v cekarne se nad nim totalne rozplyvali i "drsni" chlapi ..takze bych nasla chovku se stendama a vzala pritula na "vylet"..hromada mikrejch pumlicku musi rozsekat i ty nejtvrdsi orisky (ehm, ja teda vzdycky vsechny -jak rodice, tak pritula, stavela pred hotovou vec )

Misery
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 20:12
- Nahlásit

StaHi Taky chci RR. Jako pritelovi se RR libej to jo, on jako psy ma rad vsechno, ale...no nevim, proc mu to tak strasne moc vadi, nikdy mi to poradne nerekl a nechce rict....alergickej neni urcite, kdyby byl, tak na nej nenaleham, holt by se nedalo nic delat. Ja bych ho tam i vzala, mam vyhlidnutyho i jednoho pejska dokonce a nebydlej ty lidi daleko, vlastne hned v sousedni vesnici co priteluv bratr, ale jak ho znam, tak by mi to nedovolil a jak bych se s tema uzlickama musela rozloucit, tak by mi snad puklo srdce zalem.

radek
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 20:24
- Nahlásit

StaHi

Zdravime pres ulici

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání