| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 20:31
- Nahlásit
Smečka
V úvodní ne, ale pak jsem to specifikovala....já totiž ze začátku pochopila, že jde o kuřecí s kostma, ale pak mi bylo vysvětleno chovatelem, že se jedná o kostřičky.
No, podle vyprávění "chovatele",tak je mají každý den, protože kostřičky jsou nejlevnější.... odpovídala jsem Alexe
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 20:59
- Nahlásit
Smečka
No zkušenost se žraním ulovených zajíců a podobné drobotiny nemám. Teda jako moji psi Já jsem skoro vegoš. Takže dík za vysvětlení. Shodujem se že "pes krmený přirozeně měl dostat od všeho trochu v přirozeném poměru". Psala jsem, že nejsem zásadním odpůrcem kostí. Určitě ale nesmí nahrazovat maso! Ten darebák co ty štěnda krmí je přesně ten množitel, jemuž jde především o prachy, ne chovatel. Odhadla jsem, že jde o šetření na nesprávném místě, ne o snahu dobře krmit. Nechci tím začít opět téma už tolik probírané. Znovu a znovu mě štve, co jsou lidi za darebáky. Haf
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 00:10
- Nahlásit
brut
Souhlasím,že krmit jen rozemletými skelety není úplně ideální ,to určitě nee.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 00:12
- Nahlásit
SylvaNo zkušenost se žraním ulovených zajíců a podobné drobotiny nemám. Teda jako moji psi
Ale ta zvěř není ulovená,je přejetá...bez mého přičinění,pochopitelně :-D.
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 00:51
- Nahlásit
Smečka
Joo, to je jedno, Napsala jsem ulovenou, protože to tak většinou mezi šelmou a obětí je. Podstatnější přece bylo slovo žraním. Jestli s, nebo bez kostí. A v tom jsem se mýlila. Haf
|