Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Mleté kosti
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 20:31
- Nahlásit

Smečka
V úvodní ne, ale pak jsem to specifikovala....já totiž ze začátku pochopila, že jde o kuřecí s kostma, ale pak mi bylo vysvětleno chovatelem, že se jedná o kostřičky.

No, podle vyprávění "chovatele",tak je mají každý den, protože kostřičky jsou nejlevnější.... odpovídala jsem Alexe

Sylva
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 20:59
- Nahlásit

Smečka
No zkušenost se žraním ulovených zajíců a podobné drobotiny nemám. Teda jako moji psi Já jsem skoro vegoš. Takže dík za vysvětlení. Shodujem se že "pes krmený přirozeně měl dostat od všeho trochu v přirozeném poměru". Psala jsem, že nejsem zásadním odpůrcem kostí. Určitě ale nesmí nahrazovat maso! Ten darebák co ty štěnda krmí je přesně ten množitel, jemuž jde především o prachy, ne chovatel. Odhadla jsem, že jde o šetření na nesprávném místě, ne o snahu dobře krmit. Nechci tím začít opět téma už tolik probírané. Znovu a znovu mě štve, co jsou lidi za darebáky. Haf

Smečka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 00:10
- Nahlásit

brut
Souhlasím,že krmit jen rozemletými skelety není úplně ideální ,to určitě nee.

Smečka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 00:12
- Nahlásit

SylvaNo zkušenost se žraním ulovených zajíců a podobné drobotiny nemám. Teda jako moji psi
Ale ta zvěř není ulovená,je přejetá...bez mého přičinění,pochopitelně :-D.

Sylva
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 00:51
- Nahlásit

Smečka
Joo, to je jedno, Napsala jsem ulovenou, protože to tak většinou mezi šelmou a obětí je. Podstatnější přece bylo slovo žraním. Jestli s, nebo bez kostí. A v tom jsem se mýlila. Haf

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání