| Autor |
Zpráva |
Evča
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 06:49
- Nahlásit
JaninkaaW
Tak to vypadá, že asi první ukázku výcviku vzhledem k dovolené, společně s Váma nestihnem. Nevadí, spolehnu se na Vaše doporučení
Aillín je šikulka. Nás taky snad ze všeho nejvíc zajímalo plávání a musím říct, že její nadšení z vody je čím dál tím větší, dokonce se včera ráchala v plechové vaně, kterou jsme ji napustili
|
modrypes
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 07:00
- Nahlásit
JaninkaW
Ahoj Jani, tak jak, asi se Ti pan Kamrád neozval, že? Co říkáš tomu, že bychom aspoň seznámili Tvou malou s Neráškem? Mám dnes odpoledne volno, tak se ozvi, kdyby jsi měla zájem, ano? Eli
|
JaninkaaW
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 08:49
- Nahlásit
modrypes
Ahojky Eli, jasně, musím dneska oblítat dopoledne nějaké instituce a pak jsem k dispozici, takže tak kolem 16ti hodin, ale kde?
Pan Kamrád, je podle mne ještě na dovolené ...
Jinak neodepíšu asi hned, musím tak za půl hodinky vyletět a oblítat doktory .. ale do jedenácti se ozvu.
|
modrypes
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 08:54
- Nahlásit
Co říkáš na ty Komenského sady, že bychom si daly sraz u radnice? Tedy pokud náhodou nebude pršet.Končíme dnes ve 12h. takže pak jsem na mobilu 737 83 16 69.E.
|
JaninkaaW
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 08:55
- Nahlásit
Holky tady mám kontakt na pana Kamráda, zkusme se kdyžtak spiknout a kontaktovat ho všechny ;) To číslo ale asi není platné, pamatuji si, že mi dával jiné, ale to mám úspěšně v počítači, který je v opravně ..
Opava
Ostrava - Chuchelná
Josef Kamrád
728674315
josef.kamrad@seznam.cz
|
JaninkaaW
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 09:00
- Nahlásit
modrypes
neude tam moc psů? Já teda nevím, jak nero, ale Aillín nemá komplet očkování, takže musíme hlídat infekci a frekventovaným místům se vyhýbat, nebo jimi procházet ... Kousek jsou Petřkovice, podél řeky .. ale to je fuk, uvidíme, jak to tam vypadá, já to tam vůbec neznám, šla jsem komenského sady jen jednou a to nad ránem na kole z Antošovic
Kde se tam srazíme? je tam nějaký poznávací bod?
|
JaninkaaW
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 09:55
- Nahlásit
modrypes
takže to vypadá tak, že už to mám vyřízené, takže se můžeme sejít i dříve s hafíky .. Kolem jedné dvou? Záleží na Tobě, já budu mít čas tak od půl dvanácté. Dej vědět
|
JaninkaaW
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 09:57
- Nahlásit
modrypes
joo a styčný bod je radnice to jsem nějak zazdila ;) takže už jenom upřesnit ten čas a jsme domluveny.
|
modrypes
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 07:31
- Nahlásit
JaninkaaW
Ahoj Jani, tak jak to vypadá s malou a jejím zdravím? Kdy zas něco společně podnikneme?
|
Evča
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 12:15
- Nahlásit
Ahoj holky,
tak jak to vypadá se cvičením? Koukám tady, že Aileen je asi nemocná, snad to není nic vážného....?
|
modrypes
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 07:50
- Nahlásit
Evča
Ahoj Evi, tak jak bylo, jak jste si to užili? Včera jsme zas daly Áji a Neráškovi prostor na vyblbnutí, Ájka má průjem, jinak je dobrá. Zatím není další domluva na cvičení, zkusila jsem volat na číslo p. Kamráda, ale nebral mi to...
|
Evča
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 10:57
- Nahlásit
Měli jsme se výborně. Byli jsme i s Feebee v Alpách a ta si užívala totální anarchie - stávalo se nám, že jsme za den potkali jen dva lidi, pohoda... Běhala si spokojeně po horských potocích, mezi kravičkama, koněma. Vedro bylo sice i na horách úmorné, ale naštěstí vody bylo všude kolem dost, takže neustále ležela v potůčku. Máme spoustu krásných fotek...
Včera jsme byli po 14-ti dnech na cvičáku, to bylo rodeo, Feebee byla myšlenkama snad ještě na horách, ale snad se to za chvilku spraví
|
modrypes
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 10:20
- Nahlásit
Evča
Ahoj Evi, je fajn, že jste si to tak užili. Nevím, kdy tohle budeš číst, ale pan Kamrád má čas zítra. Jenže se musíme dopravit do Chuchelné. Janino auto má muž na Slovensku, my máme naše v servise. Autobusy tam jezdí skoro hodinu. Tak nevím, co s tím...Eli Tel.na mně 737 83 16 69
|
Evča
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 12:19
- Nahlásit
Ahoj Eli, snad si ještě v práci.
A jste s ním domluveni na konkrétní hodinu? My sice auto máme, ale dopoledne jedeme na Ostravici, odpoledne oslava, ale jsme schopni program relativně přizpůsobit. Tak jak to teda vypadá?
|
modrypes
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 11:10
- Nahlásit
Ahoj Evi, omlouvám se, ale v pátek jsme už byli v práci bez PC, takže jsem to musela odvolat, Neráš byl po 3 očkování takový ne ve vlastní kůži. Panu Kamrádovi jsem to mailovala, ale už se mi neozval...tak teď nevím...
|
Evča
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 12:52
- Nahlásit
To je v pohodě, my bysme to stejně v sobotu nestihli. A jak se daří Janince? Nějak dlouho se tady neobjevila...
|
modrypes
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2006 15:03
- Nahlásit
Evča
Ahojky, dnes jsem Janě psala, prý je nemocná, tak nevím, co přesně ji trápí. My s Neráškem jedeme od pátku na týden na Slovensko, takže se tu měj pěkně. e.
|