Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Majitelé retrieverů Ostravsko
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
JaninkaW
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2006 00:05
- Nahlásit

Ahojky,

přicházím s pošetilým návrhem dát dohromady majitele retrieverů na ostravsku, hlavně za účelem skládání zkoušek, předávání si zkušeností ohl. výcviku, výstav atd.

Sama mám doma 9ti týdenní mimi golden retrievera z CHS vetcare bohemia a rády bychom se věnovaly lovu, zkouškám, výstavám .. už máme do party stejně starého LR od modrypes z této diskuze + ochotného pana cvičitele z retriever sportu pana Kamráda ..

Myslím, že bude fain se nějak dát dohromady, přeci jen podmínky pro výchovu retrieverů na ostravsku nejsou nějak moc dobré, všechny cvičáky jsou na agility či pro ovčáky atd.

Těším se ;o) !

Janinka

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2006 09:47
- Nahlásit

JaninkaW
Do Ostravy na Svinov chodí labrouši, na ZOPce se mnou byli tamní dva černí. Možná zkus obejít cvičáky osobně, podívat se na trénink a pak se s majiteli zkontaktovat, jestli budou mít zájem...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2006 09:59
- Nahlásit

JaninkaW
Naše jedna čubička (LR) z jarního vrhu je v Havířově. Kdyby se vám povedlo dát nějakou retrívří partu dohromady, dám echo majitelům.

JaninkaW
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2006 12:45
- Nahlásit

Ketrin:

to je fain, jestli můžeš (te?) dej(te?) vědět už teď ať vím, jestli o to lidi mají zájem a nebo ne, protože myslím, že na Ostravsku má retrívra tak každý 4tý a přece je všichni nemají doma jako gaučáky? nebo ano?

JaninkaW
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2006 12:47
- Nahlásit

Lidi to tady fakt nechodí nikdo, kdo by se se svým retrieverem chtěl aktivně věnovat práci pro ně vlastní? myslím, že by to bylo fain, jednak pro pejsky a jednak pro majitele
tak pokud znáte někoho kdo má R na ostravsku, dejte mu vědět, budeme rádi, když nás bude víc ..

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2006 14:51
- Nahlásit

Se mnou na cvičák chodí zlaťák a labro, ale asi to nebudou až takoví nadšenci.

Evča
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2006 17:26
- Nahlásit

Ahojky Jani,
tvůj pošetilý nápad se mi moc líbí
Mám doma 15-měsíční fenečku labradora a určitě bysme se rády k tobě a ostatním přidaly. Základní výcvik máme, ale např. s OVVR určitě rády přivítáme pomoc zkušenějších. Pár kamarádů LR máme, takže jim dám určitě echo.

V pondělí se určitě někdo tady ozve, teď bylo dlouhé volno a málokdo asi trávil tyhle pěkné dny u počítače...l

JaninkaW
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 08:40
- Nahlásit

Evča

No konečně

To je fain, že můj nápad líbí a naši hafíci budou mít více kamarádů a něco se přiučí
Jsi přímo z Ostravy? Odkud, já z Mar. Hor bydlím kousek od Futura ..
Určitě dej vědět všem retrieverům co znáš, byť jen třeba za účelem vyměnění chov. zkušeností a skupinových třeba víkendových venčení ..
Ohl. toho výcviku, když se nás dá dohromady tak 5 - zatím jsme tři - tak nechám vyrobit stránky přímo pro výcvik retrieverů v Ostravě, už mám koncept, jen se mi to nechce dělat nějak pěkně, když se zatím nikdo nenahlásil ..
Bude fain se někde sejít v průběhu týdne a na víkend můžeme domluvit tu ukázku výcviku od pana Kamráda, co ty na to? Modrypes už dostala instrukce, tak dneska napíše, doufám
zkus se ozvat, ať vím
Jo dlouhé volno, to já musela sedět doma a pracovat takže tento týden věnujeme lítání po luzích a hájích v Ostravě

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 09:12
- Nahlásit

JaninkaW
jestli můžeš (te?) dej(te?) Tady si všude tykáme, ne? Tak já jim napíšu hned, dáš sem kontakt na sebe? - email apod.? Fence je (přesně dnes!) 4 měsíce, tak to už je tak akorát čas začít něco dělat.

Evča
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 12:31
- Nahlásit

JaninkaW

Jsme z Poruby. Bohužel tenhle a příští týden to s náma bude složitější, protože v sobotu odjíždíme na dovolenou. Takže ukázka výcviku by nás asi prozatím minula. A ten pan Kamrád je z Ostravy? Když jsem se dívala na stránky Retriever Sportu, tak jsem nabyla dojmu, že cvičí pouze v Třebíči...

modrypes
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 14:31
- Nahlásit

JaninkaW
Ahoj Jani, tady Eli (modrypes), stávkuje mi mobil, takže tudy cesta nevede, mailík jsem Ti poslala, dnes jsem našla tuhle sekci, vidím, že jsi holka podnikavá a nemarníš čas
Dám Ti kontakt na pevnou do práce, tady jsem skoro pořád.. 59 94 59 263. Jinak, pokud bys měla čas, máme polední pauzu od 11. 30 do 12. 30, takže se v Mariánkách můžeme sejít a probrat to. Zatím ahojky a zdravím všechny, kdo reagovali

Evča
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 14:43
- Nahlásit

JaninkaW, Eli

Holky, pokud bude nějaká schůzka v Mariánkách přes polední pauzu, tak bych se přidala. Pracuju tady totiž taky

JaninkaW
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 15:10
- Nahlásit

modrypes

zítra Ti brnku a můžu se stavit i s malou ;) tak jestli můžeš navrhni místo srazu tady i pro Evču, ju?

Ketrin

Panm Kamrád je z Chuchelné což je mezi Ostravou a Opavou a má auto, ale i tak je to kousek ... to se ještě domluví .. takže tak

JaninkaW
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 15:11
- Nahlásit

modrypes

joöo a mail mi od Tebe dneska nepřišel asi stávkuje i mail ..

JaninkaW
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 15:12
- Nahlásit

Ketrin
jsem skleroza takže mail na mne je janinkaw@centrum.cz na mailu jsem každý den, takže se ozvu ;)

modrypes
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 06:51
- Nahlásit

Evča
Super, tak co třeba sraz u kostela na Stojanově náměstí, myslím, že je to dost velký orientační bod, ne? Pauzu máme od 11.30, tak napište, jak to vyhovuje vám a který den.

modrypes
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 06:52
- Nahlásit

JaninkaW
To je ale děs, asi to vedro leze i na PC..

JaninkaaW
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 08:56
- Nahlásit

modrypes

ahojky, píšu z jiného nicku, páč heslo na ten původní mám na jiném kompu a ten je u pana doktora

Takže já můžu prakticky i dnes, klidně tam dojdu, mám to za rohem téměř, aspoň zanesu po cestě panu veterináři, bobky k přezkoumání .. Takže v 11:30 u kostela, mě poznáš tak, že kolem mě bude poletovat chlupatá bílá koule

modrypes
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 09:02
- Nahlásit

JaninkaaW
Jani, dnes máme od 11h. školení, takže to nestíhám, ale jsem volná od zítřka do pátku, ju?

JaninkaaW
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 09:05
- Nahlásit

modrypes

v pohodě, jak říkám, mám to zarohem, takže mi je to jedno takže já bych byla pro zítra, kdyby se něco změnilo dám vědět .. zatím se měj

Evča
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 09:14
- Nahlásit

Ahojky, mě je to taky relativně jedno. Jen radši ten den ještě písněte sem, ať mám jistotu. Kolem mě žádná koule běhat nebude, hafinu jsem vozila do práce jen první měsíc....ale určitě se poznáme

JaninkaaW
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:30
- Nahlásit

Evča

jednoduše obě najdete mě s koulí takže předběžně jsme domluveny na zítra..

modrypes
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 11:34
- Nahlásit

JaninkaaW
Jasně, zítra budu hledat kouli s pěknou holkou a Evča se přihlásí určitě sama Asi z vás budu nejstarší, tak čekejte stařenku s holí..))

modrypes
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 11:37
- Nahlásit

Evča
Evi, takže zítra v 11. 35 (nestíhám 11.30, to nám pauza teprv začíná, ale z úřadu to stíhám do pěti minutek), u kostela na Stoj. náměstí.
Já Neráška do práce brát nemůžu...je to nemyslitelné..dneska na něj hodně myslím, včera jsem ještě naposledy jela domů přes polední pauzu, ale nestíhám to do Michálkovic a zpět s vyvenčením a podáním jídla za hodinu. Takže je dnes prvně doma sám od šesti do třičtvrtě na tři, bohužel, ani nemyslím na to, jak to bude doma vypadat (louže, bobky),ale na to, že je tam tak dlouho sám....

JaninkaaW
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:13
- Nahlásit

modrypes

já nechala Aillín první týden doma samotnou 6 hodin a když jsem přišla do pokoje, kde jsem jí nechala nemohla jsem jí najít ... spala schovaná pod postelí a totální nezájem o moje - ty jsi tááák hodná holkáá a podávala jsem jí pamlsek .. tak se teda líně zvedla a jako že jo .. jinak to moc neřeší
akorát když se dostane k papírům tak z nich zbydou jen cucky .. třeba včera mi rozcupovala smlouvu

Evča
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:05
- Nahlásit

janinka, modrypes
Ok, zítra tam budu. Max. můžu mít trošku zpoždění, kdybych neodhadla časovou náročnost z Daliborovy.

modrypes
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 06:56
- Nahlásit

JaninkaaW
Tak to je super holka, Neráš, i kdyby spal, okamžitě reaguje na klíč v zámku, přiletí a vrtí, točí se, lehá, učůrává radostí,kouše...Jak to je u vás s loužičkama za 6 hodin? Včera jsem se hrozila, ale za těch 8 a něco h. byly v koupelně na zemi dvě velké louže, sice pak rozťapkané do předsíně, ale šlo to..Jinak by kousal a škrábal a jedl,na co by přišel...

modrypes
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 06:57
- Nahlásit

Evča
Fajn, máš to z Daliborky o něco dál, než já od radnice, takže s těším

JaninkaaW
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:20
- Nahlásit

Evča
modrypes

Tak jsem panu Kamrádovi napsala mail, jelikož číslo na něj mám v tom počítači, co je u pana doktora na operaci (tedy v opravě Teď už jen doufejme, že se ozve, když tak Vám na něj dám mail a můžete ho pak zavalit maily Tak držte palce, snad to výjde v ten pátek!
Jinak Evčo, ty jsi někde tady z Mariánek? jestli jo, můžeme se někde potkávat s hafíky na večerním venčení ..

Zdraví Aillín (p.s. už umí plavat

JaninkaaW
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 10:21
- Nahlásit

Evča

aa jsem skleroóza, jsi z Poruby .. tak to nic

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání