| Autor |
Zpráva |
Dáška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 20:41
- Nahlásit
Janik
No, já nevím, jaké jsou tam poměry teď, ale když jsme tam chodili, psi nevypadali zrovna vábně, na výstavu už vůbec ne. Zablešení, špinaví, smradlaví. Když jsem si od nich brala feňuli, lovila jsem doma blechy z ponožek Jinak venčit nám nebránili, nechali všecko na nás, ale je pravda, že za tu dobu nás stačili poznat...a možná okolo teď bydlí jiní lidi. Jo a chodili jsme venčit v monérkách a po cestě domů kanálama, pač jsme smrděli ho.nama...
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 20:58
- Nahlásit
Dáška
Aha tak to jo ......No jako už jsem tam taky dlouho nebyla, protože už chodíme k jinému vetovi ale někdy o prázdninách se tam zkusím jít na ty hafany podívat.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 21:04
- Nahlásit
Janik
Hele jestli tam chceš zajít jich pár vytáhnout ven, můžu jít s tebou, docela už mi ty obludy taky chybí...
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 21:07
- Nahlásit
Dáška
Musím říct, že jsme doma měli několik psů (momentálně jednoho) a nikdy jsme nepřinesli blechu ani nic, psi byli v pořádku a v pohodě.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 21:28
- Nahlásit
shiba
Nekolik psů? Jako od Marků? No vidíš, Molča si jich přinesla asi 50 a neváhala je rozdat po pokoji A co vím, tak ostatní na tom taky nebyli nejlíp. A byla jsem u přejímky, když policajti dovezli odchyceného psa. Byl strčen do kotce se slovy, ne že se mi tu porvete. To bylo všechno. Kde je nějaká karanténa? Hele, moje ideály ohledně tohohle jsou dávno v háji..a že bych mohla vyprávět. Hygiena, přístup, výchova, čistota, zajímavé rozhánění rvaček...já jim nechci ubližovat, ale tohle jsou holá fakta...jako veterináři super, ale útulek- docela peklo.
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 21:33
- Nahlásit
Dáška
Aha, vypadlo mi "odtud" - samozřejmě jsi to pochopila správně. S tím, co píšeš, souhlasit nemůžu, ale to je tak všechno, co s tím můžu dělat...
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 21:35
- Nahlásit
shiba
No, záleží na tom, jak moc tě to zajímá...
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 22:37
- Nahlásit
Dáška
Tak jako zašla bych tam nějaké vyvenčit a pokud by jsi šla taky, tak bych byla jenom ráda.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 22:40
- Nahlásit
Janik
Máš icq? Nebo mi napiš na Sam.Baily@seznam.cz a domluvíme se. Ať to tady nezahlcujem.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2006 22:43
- Nahlásit
Dáška
Už jsem ti napsala mail.
|