Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / sháním štěně křížence
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
irenaa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 11:32
- Nahlásit

Ahoj všem,sháním pro dědu,kterému teď umřela 13 fenečka,štěňátko křížence.Chtěl by podobného pejska jako měl předtím a ten vypadal a velikostí i odpovídal pinčovi,i když to byl jezevčík se špicem nebo něco takového.Takže pokud máte někdo doma štěňátka z nechtěného krytí nebo víte o nějakém takovém pejskovi v útulku,ozvěte se.Podmínka je malá velikost,aby to bylo štěně a hlavně to musí být fenka.Takže předem všem díky moc!

wami
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 11:35
- Nahlásit

irenaa
jak daleko jste pro nej ochotni jet?
utulek Komarno:

wami
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 11:37
- Nahlásit

Utulek Zlin (neni to stene, melo by ji ale byt asi rok..? )

fromeli
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 11:40
- Nahlásit

Utulek Zlin (neni to stene, melo by ji ale byt asi rok..? )
ta je roztomilá, trochu mi připomíná naši špagetu.

irenaa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 11:44
- Nahlásit

Omlovám se,zapomněla jsem napsat,že nejlépe ze SM kraje nebo okolí Zlína.Ta fenečku je krásná,ale on chce bohužel jenom štěně.Snažila jsem se mu to rozmluvit,myslím,že klidnější starší pejsek z útulku by byl mnohem lepší,ale jestli jste se někdy pokoušeli něco rozmluvit důchodci,víte,že moje snaha vyšla naprázdno.Jinak zatím díky všem.

Mar3
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 11:49
- Nahlásit

jééé to štěně z komárna je krááásný! hned bych si ho vzala (kdybyc htím neriskovala smrt,protože někteří členové rodiny už jnoho psa těžce nesou.... )

wami
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 11:49
- Nahlásit

irenaa
rocni fenecka je taky jeste porad stenatko (a koneckoncu u voriska z utulku mu prece muzete namluvit, ze je ji par mesicu! )
- a kdyz je ze Zlina, ta fenecka...

Jinak - tohle sice neni pincovka, ale je ji teprve 8 mesicu, je to jeste stenatko...
utulek mestske policie Ostrava

shiba
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 12:20
- Nahlásit

Přimlouvám se za tu čubinku ze Zlína Přesně, jak radí wami - nikde není napsáno, že jí není půl roku, že jo

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 12:23
- Nahlásit

irenaa
hele se ještě zeptám kolik je dědovi let???ono je někdy lepší když si starší lidé vezmou pesu staršího...neb dalších 13-15 let nevědí,zda mu zajistí péči....a ta fenečka je fakt moc krásná.....

Kamca
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 12:37
- Nahlásit

Útulek Ostrava-Heřmanice: http://pejsci.czechian.net/nabidka.php:

Cherry
kříženec
fena

Fenečku přivedl nálezce. Byla krátce před porodem. 2.4. se jí narodila tři štěňátka. Fenečka je malého vzrůstu, hladkosrstá, hnědá, vypadá pěkná. Štěňata si chrání, proto jsme ji zatím nefotili. U štěňat předpoklad malého vzrůstu. K odběru je již pouze černá fenečka.

Ostrava-Třebovice: http://www.mpostrava.cz/ - stačí si kliknout na Útulek pro psy a do formuláře pro výběr zadat věk: štěně. Jsou tam hned 3 štěňata kříženci.

Anebo si zkus taky projít inzertní servery, třeba na Bazoš.cz bývá hodně štěňátek: http://zvirata.bazos.cz/prodam/pes/ nahoru do Hledej zadej slovo daruji nebo daruji křížence, apod.
Pokud ostatní inzertní servery moc neznáš, zadej přímo do vyhledávače slova daruji křížence nebo něco podobného. Anebo když budeš chtít, můžu ti sem dát seznam serverů, kde by se dalo něco najít.

irenaa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 12:38
- Nahlásit

sarax

Dědovi je 70,ale jeho manželka je o döst mladší,takže v pohodě.A kromě toho celá rodina psy miluje a nějaké místo na pejska by se vždycky našlo,na ulici by ho nikdo nevyhodl,kdyby se náhodou něco stalo.I přesto všechno s tebou souhlasím a mylím,že starší pejsek je o mnoho lepší,v takovémto případě.Ale jak už jsem psala nahoře,moje argumenty nepadly u dědy na úrodnou půdu,bohužel,mohlo být o jednoho smutného útulkáře míň.Já sama mám teď 11 měsíčního rapla a dává mi zabrat,i když mám skoro o 50 let méněProto jsem se taky u nich přikláněla k staršímu pejskovi,ale bohužel...

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 12:43
- Nahlásit

irenaa
ok..já jen aby se pesa měla dobře
ale u tý fenečky mu řekni že je fakt štěndo..je jí velká škoda já kdybych neměla doma 2 psy

irenaa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 12:50
- Nahlásit

sarax
Pesa by se tam měl jako v ráji,aspoň tak se měl ten bývalý.Jeho fenečka s ním byla 24 hodin,všude s ním chodila a jezdila nebo jenom tak čučeli spolu na zahrádce.Sice byla celkem vykrmená,což jsem celkem těžko nesla,ale to bylo asi tak jediné,co by se dalo vytknout.Já to s tou fenečkou určitě zkusím,ale vzhledem k tomu,že je děda ze Zlína a v útulku se dívat byl a viděl ji tam,tak mám pocit,že určitě ví,jak je stará a nic mu nenakecám.A to že roční pejsek je mlaďošek,to vím já,víte to i vy,ale dědu o tom stejně nepřesvědčím...

irenaa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 12:52
- Nahlásit

duchodci jsou totiž mnohem horší než malé děti!!!

aren
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 13:36 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

irenaa
Mezi psy zachráněnými z Dětmarovic a Červené vody bylo několik březích fen. Z toho důvodu je dnes v útulku ve Vrbátkách asi třicet štěnátek. Nechcete si zajet vybrat? Zde jsou stránky:
http://efas.zachrana.sweb.cz/
nabídka je vlevo někde v 1/3 délky stránky anebo tady:
http://efas.zachrana.sweb.cz/nabídka.htm

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:00
- Nahlásit

Hele, v útulku v Heřmanicích máme jednu fenečku, štěně, matka je k vidění. Má černou barvu, uši jí visí dolů, a má široký čumáček, jakoby z kokra. Je hladkosrstá, a jako každé štěně moc milá. V útulku se už narodila, někdo vhodil březí fenu. Fotka bude až příští týden, už je k odběru. Bráchové už jsou pryč. Nebo tahle fenečka, není štěně, ale k důchodci je ideální, veliký mazel.
http://pejsci.czechian.net/nabidka/peggy.htm

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:02
- Nahlásit

Je to to štěně, o kterém píše Kamča. Až doroste, nebude veliká.

shiba
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 16:59
- Nahlásit

Škoda, že to má být fenka, protože tenhle půlroční pesan z Hranic je naprosto dokonalý!

irenaa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 17:39
- Nahlásit

Díky moc všem za snahu!!!Nabídky prostuduju,fotky vytisknu a všechno to dědovi zanesu a není možné,že by si nevybral.

shiba
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 18:38
- Nahlásit

irenaa
Zapoměla jsem dát link, takže TADY

Dáška
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2006 10:39
- Nahlásit

shiba
No konečně někoho napadlo dát fotky na net, my jsme s tímhle návrhem neuspěli a už to jde. Dík že jsi to sem dala, snad to pomůže.

shiba
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2006 11:03
- Nahlásit

Dáška
Myslíš jako v Hranicích? Ani nevím, od kdy to na webu je, ale dlouho to asi nebude...

Dáška
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2006 11:13
- Nahlásit

shiba
Jo, myslím v Hranicích. Až mě to udivuje, protože oni Markovi nějak nemají zájem o prezentaci. My jsme dávali fotky do novin, na výlohy do obchodů (možná si to pamatuješ, ale je to už dlouho) a pak to padlo, protože pan doktor se vyjádřil, že se tam chodí dívat lidi a je to otravuje, nebo stresuje psy nebo tak něco...

shiba
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2006 12:21
- Nahlásit

Dáška
No ono je fakt, že tam chodilo hodně hlavně děcek - prostě se jen tak podívat na pejsky... Tak to docela chápu, že se jim to nelíbilo, když měli plno pacientů a museli vodit děti "na čumendu" na psy. To je samozřejmě něco jiného než dospělí lidi, kteří přišli opravdu se zájmem o psa.
Uvidíme, nakolik bude internetová nabídka úspěšná.

Pupy
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2006 13:21
- Nahlásit

shiba
Ju ty jsou krásní dva pesjci mi připadají zkoro stejní Daxi a Zory

Dáška
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2006 15:16
- Nahlásit

shiba
Jo, a taky jde udělat nabídka fotografií s popisem, aby ty psy nemuseli stresovat vytahováním z kotců. A kdyby mě příšli decka samotné, pošlu je domů pro rodiče.

Kamca
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2006 17:27
- Nahlásit

Chtěla bych všechny poprosit, aby jakmile se objeví nějaké nové stránky útulku, které ještě nejsou tady: http://pavliskop.blogspot.com/ (na těchto stránkách najdete seznam útulků v ČR a v SR), aby mi buď dali vědět na mail: kamca.ko@seznam.cz nebo to napsali přímo na ty výše uvedené stránky na "nástěnku". Pomůžete tím rychlejšímu hledání nových páníčků pro útulkové pejsky.

Děkuju moc!

P.S.O tom útulku v Hranicích, o kterém se zde zmiňujete a který na pavliskopu taktéž chyběl, jsem už na tu jejich nástěnku napsala, tak snad jej do seznamu útulků taky brzo přidají.

Janik
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2006 18:03
- Nahlásit

Dáška
No já jsem taky čekala kdy pejsky dají na net.
Chtěla jsem tam jít a zeptat se, jestli by třeba nechtěli udělat stránku a tam dát fotky s popisem pejsků ale nějak jsem to potom zazdila..no a už je to konečně napadlo.
Je to tam asi nové, protože to bylo teprve teď poprvé v Hranickém týdnu.

Dáška
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 08:40
- Nahlásit

Janik
No, my jsme tam chodili 3 roky venčit a tak, snažili jsme se taky, ale že by nám v tom veti nějak pomohli... Fotky do novin jsme fotili normálním foťákem, za naše peníze, to jsme byli chvilu ze základky...dovedeš si představit, kde brát prachy. Pak nám mistr Pjentak z Hr. týdne slíbil, že nám je přijede nafotit, ale už se neozval. Fotky na internet dát nechtěli. No tak jsme to nakonec vzdali

Janik
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 12:41
- Nahlásit

Dáška
Aha tak to jo.
No já když jsem tam chtěla chodit venčit pejsky, tak mi Markovi řekli, že ne, protože potom psi hodně štěkají a lidi si ztěžují. moc mě to mrzelo, protože jsem jim chtěla pomoct.A jestli bude příští rok zase výstava voříšků, tak bych se s nimi chtěla domluvit, jestli bych si nějakého pejska nemohla půjčit, protože mám doma pejska s PP a s ním tam nemůžu.Musím si půjčovat pejska od kámoše.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání