| Autor |
Zpráva |
Dáša
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 08:35
- Nahlásit
Ebony
Jo - napiš prosím něco o holanďanech!!
Jaký jsou?
Jsou vhodný na agility, flyball, coursing, výcvik, scooter??
Taky moc díky
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:05
- Nahlásit
Mám holanďana, bohužel ho nemám od mala, a pochází z celkem otřesných podmínek. Myslím si, že holanďani, co je tak potkávám na výstavách a co mám možnost mluvit s ostatními majiteli, jsou trochu pevnější v nervech. Alespoň ti u nás v republice nemají v povahách ty belgičácký úlety, ani ty špatný vynervený sračičiky, ale ani ty superdrajvový projevy u nich nenajdeš. Většina z nich je v takovém středu povah. Náš Aronek je hodně temperamentní ,ale v takový ty opravdu zvládnutý a příjemný rovině, na to ,co si prožil, se dal velmi rychle dohromady, bohužel asi ne tak, aby to bylo na nějaký pracovní projev, ale zase si myslím, že leckterá malina by to už nerozdejchala vůbec. Myslím, že je vynikající aportér, protože ačkoliv si prošel stopro nuceňákem a aportu se bál jako čert kříže, tak u nás už aportuje všechno a velmi nadšeně. Je velmi přátelský, trochu machruje na psy samce, ale dá se v pohodě zvládnout. I na těch největších výstavách, co jsme byli se choval naprosto v pohodě, na to, že žil sedm měsíců zavřenej v kozím chlívku bez jakýkoliv socializace. A hlavně mě fascinuje barevně, je krásně žíhanej.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:07
- Nahlásit
Ebony
to je fakt drsná fotka, pěkná kombinace psů.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:09
- Nahlásit
my zatím jezdíme na koloběžce a chodíme běhat canicross a jednou jsme byli s Aronkem na dogtreku
tohle je naše sestra po otci Galaxy Qalt Mercator, ta zvládá úplně všechno,
|
popoluska
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:14
- Nahlásit
Ebony
ako tak pozeram na toho "holandana" tak myslim, ze ludia asi pri pohlade na neho maju asi aj docela strach...vyzera tak "prirodne"
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:40
- Nahlásit
popoluska
myslíš jako pes hyenovitý
a on je takovej miláček, to naše maliňačka je spíš takovej přírodní predátor
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:43
- Nahlásit
Ebony
Moc děkuji za odepsání je to krásný pes, ty máš i maliňáka?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:45
- Nahlásit
Ebony
už si odpověděla než jsem ze zeptala, můžu se zeptat kolik tak přibližně stojí štěně, samozřejmně s PP
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:49
- Nahlásit
Petra
záleží od koho, ale dá se sehnat i za pět tisíc, holanďani mají velmi početné vrhy a plemeno není tak známé, aby se prodávalo "samo"
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:53
- Nahlásit
Ebony
fakt mě zaujali jsou moc pěkní. Krásných pejsků je moc. Děkuji za odpovědi a krásné fotky. je dobře že máš zkušenosti z obouma a můžešpopoluska
poradit
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:55
- Nahlásit
můžu se zeptat z jaké ch.s. máš Aronka, koukám na internet tak jsem zvědavá
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:01
- Nahlásit
Petra
já ho nemám odmala, vykoupila jsem ho bohužel od kšefťáka
ale je odtud
http://www.volny.cz/axisscar/
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:10
- Nahlásit
moc díky čtu a prohlížím
|
popoluska
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:12
- Nahlásit
myslíš jako pes hyenovitý
ano, presne to som mala na mysli
Petra
je dobře že máš zkušenosti z obouma a můžešpopoluska
poradit
nechcela som sice radu ja, ale ked budem niekedy chciet vymenit "prerastenu lisku" za "hyenu" urcite budem vediet na koho sa obratit
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:15
- Nahlásit
popoluska
promiň došlo kchybě myslela jsem Dáša
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:40
- Nahlásit
popoluska
no u nás je to zrzavec a žíhanec
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:57
- Nahlásit
tak já jim říkám zrzavec a popelnice čuba sežere úúúplně všechno, ale je jako liška podšitá, tady oba pes i fena
|