Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Sledování pejska
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:36
- Nahlásit

nika00
a odkud jsi? Že bych Ti nabídla našeho, ten je svědomitej

mac1
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:39
- Nahlásit

nika00
no proto já šla ještě za třetím vetem , protože jsem si říkala, co já vím,který se spletl . Mimochodem ta nedokonalost srdce díky jeho zvětšení by se měla projevit i v rozboru krve , proto mu ji tenkrát ( poprvé) na té klinice brali, že podle výsledků se nasadí léky, do doručení výsledků prozatímně nasadili neocarnitargin , takový sirup , je to pro lidi. Dobral ho ( pro jistotu , i když ostatní 2 veti řekli, že srdce je v pořádku , on ten sirup je myslím hlavně pro sportovce a snad při hubnutí , už přesně nevím, ale psovi chutnal . Asi bych zkusila i jiného veta , třeba se neplete , ale třeba jo .

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:43
- Nahlásit

fromeli..jsem z prahy....

mac1...u nas v krvi nenasli vubec nic..delali i stitnou zlazu atd...pry je zvetsene nasledkem velkeho tlaku krve ktera tim srdcem proudi...

mac1
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:44
- Nahlásit

fromeli
no to ale oni na té poliklinice určitě svědomití také jsou , to ne že by něco odflákli, spíš udělají vyšetření navíc,než že by se na nějaké vykašlali , jen prostě se tenkrát veterinářce zdálo srdce zvětšené , nu a o 2 roky později na té samé klinice už jim to tak nepřipadlo .Ta klinika je fakt dobrá, nijak ji nehaním .Sestře tam zachránili život 10ti letého jezevčíka,kterého si podal NO ,vzali mu levou plíci,1 žebro ...pes nejenže přežil,ale je v pohodě a byl v pohodě velmi rychle.

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:49
- Nahlásit

me prave taky prijde ze na te moji poliklinice jsou svedomiti....delali testy snad na vsechno..ochmatavali ji asi 3 doktori...2x ji brali krev....a navic takhle klinika je dost dobra...za tim mym doktorem jezdili lidi i z moravy... je to teda odbornik na ortopedii...

Hanka20
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:30
- Nahlásit

nika00
no úplnej dědoušek ne

VlastaK
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:32
- Nahlásit

nika00

Ahojky. Ty jsi říkala, že jí dělali RTG, tak z toho by to snad mělo být jasný. Jinak spoustu lídí tady chválilo Dr. Lubeníkovou. Je z Prahy a jezdí za pacienty domů. Já jsem s ní loni po telefonu konzultovala to naše nemocné štěndo, přišla mi moc milá, vše se mnou probrala, i když jen po telefonu a tudíž bez odměny. Chtěla jsem jí pak zavolat, aby přijela, jenže to ubožátko mezitím umřelo. Najdeš jí na www.veterinarka.cz, tel.: 603273800. Zkus to, je fakt moc milá a myslím, že i dost šikovná.
Jo a napiš, jak si vedete.

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:36
- Nahlásit

ok..mrknu na ni....

jinak rtg delali...ale z toho je akorat poznat ze to srdce je zvetsene...

fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 16:37
- Nahlásit

nika00
já neřekla, že nejsou svědomití, jen sem konstatovala, že ten náš svědomitej je.
No a sama říkáš, že krev i EKG bylo v pořádku, tak bych chtěla znát i jiný názor než začnu do psa rvát takovýto typ léků.
Toť vše.

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 16:51
- Nahlásit

ekg nedelali...jen poslech srdce....

fromeli, odkud si ty? nebo ta tvoje vet??

fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 16:53 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

Bydlím na Spořilově, vet se jmenuje Kubát.
http://well-vet.company.cz/index.php?ind=0

fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 17:15
- Nahlásit

No a jinak mě napadlo, že bys mohla přepsat přesné výsledky a uvést jaká vyšetření dělali a jaké léky nasadili a napsat např. na www.aavet.cz do poradny.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání