Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / soužití dvou pejsku...
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Orry
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:06
- Nahlásit

pajinka

a helemese...tak i russlici umej byt "normalni" tak snad i my nebudem mit vylozene silence

Hanka20
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:14
- Nahlásit

No já si k dospělýmu dobrmanovi pořídila štěně (fenku) a první týden co jsem ji měla doma se mnou Aron nemluvil, nechtěl poslouchat, vrčel na ní a když po ní z ničeho nic vypálil, dostal ťafku,ale pořád jsme mu ukazovali, že on je ten první, ale musel taky vědět, že jí nesmí ublížit. Pak zjistil, že se s ní dá dobře hrát a úplně omládl. Teď bez sebe nedají ránu a kolikrát vedle sebe usnou na gauči a nechá si od ní líbit opravdu dost.
Navíc je Aron z útulku a byl agresivní na všechno co se hýbalo, což jsme ho odnaučili,ale přesto jsem měla ze začátku strach aby jí nekousl. NO a je to v pohodě.

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:15
- Nahlásit

a to štendo je taky dobrman?

Orry
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:20
- Nahlásit

Hanka20

jeeeee..tak to je super, to rada slysim

Orry
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:30
- Nahlásit

nika00
dneska je pekne...uplne na psi prochazku...odpoledne pujdu s mamkou a klukama..a pak az prijde martin vezmem orryho na delsi turu

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:35
- Nahlásit

hmmm to se mate..ja nez dojedu dom uz se stmiva... :-/

cece...prijde mi ze sadny prestava poslouchat...vcera venku vubec nechapala povel sedni....tak nevim co s tim...kdyz po ni neco chci tak hned sklopi hlavu jak kdybych ji ublizovala

Orry
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:38
- Nahlásit

nika00
tj to je naprd..ach ta prace..ja dneska vypadnu driv, tak to stihnu

no tak ji budes muset trochu drezurovat...(chtela jsi posledni dobou neco po ni? a nebo si po ni nic nevyzadovala...budes ji to treba muset pripomenout!!) a zacit chvalit a odmenovat...Orry treba kdyz naky povel dlouho nepouzivam, tak taky na me cuci jako ze nechape...ale moc dobre vi co ma delat..pripomenu mu to..a po druhe uz presne vi

Hanka20
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:40
- Nahlásit

nika00
Jojo, taky dobrman a pěkně trhlej.
Sedni zvládá dobře, ale teď se rozhodla stávkovat a když jí dám povel ke mě tak kolem mě akorát tancuje a nechce přijít.Jako kdybych jí něco chtěla udělat. TAk jsem dneska ráno musela zavelet, aby si sedla a čekala. Teprve potom jsem jí konečně připnula vodítko.

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:42
- Nahlásit

orry
no moc sem toho po ni posledni dobou nechtela..ale "sedni" chci po ni denne...tak nevim co ji preskocilo, ze venku dela hrozne ublizenou...a ignoruje me..

Orry
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:51
- Nahlásit

nika00

treba to zkousi..jako, co se stane kdyz to neudela..myslim ze to souvisi s tou lenosti budes ji muset nejak asi motivovat...

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:56
- Nahlásit

ja uz ale nevim jak....lidi na me na ulici koukaj jak na blazna...na "ke me" pribehne s radosti a kdyz ji reknu sedni, tak proste svesi hlavu a ocas skoro na zem a nic...tak sem zjistila ze je blby...rikat sandy sedni...protoze tam sou sykavky...tak nevim nevim...

Orry
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 11:00
- Nahlásit

hanka20
a jak to delate s haranim?

nika00
no ja orryho nekdy ani neoslovuju, proste reknu sedni a nebo sedni si...posloucha i na anglickej a francouzskej povel no a kdyz dela ze neslysi, tak renku jenom NOOOOOOO...a hned vi co ma delat..a nebo mu ukazu na zadek...

hlavne kdyz ten povel das, tak musis dohlidnout na to aby ho opravdu provedla...treba mamka rekne orrymu sendi..a on cumi..no a mamka ho necha a jde dal...vzdycky ji musis donutit...treba ji zatlac na zadek..a pak pochval

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 11:06
- Nahlásit

no to delam....ale kdyz to udelam za 5min znova tak zas nereaguje..jinak ted sem mluvila s cvicitelem, kteryho zna mama, ze cvicil takovy ty security psy...a ptala sem se ho..tak rikal ze ma asi naky chyby ve vychove od amlicka ..jejda..a ze kdyz me venku nechce poslouchat ani si hrat s mickem ani nechce venku pamlsky...tak ze prej s ni malo chodim ven a ze si to venceni prsote uziva a tudiz mi prdi na balonek

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 11:07
- Nahlásit

tak sem s nim domluvena ze mu pristi tyden zavolam a on mi bude radit ve vycviku..

Orry
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 11:15
- Nahlásit

nika00

tak to je dobre...aspon ti poradi odbornik ,-)

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 11:19
- Nahlásit

Orry
My jsme v srpnu ke 12 letý fence přivezli štěňě. Prvních pár dní na něj doma ječela a vychovávala ho. Jedli každý ze své misky, vodu měli v misce společné. Od začátku jsme je nechali spát společně v jedné místnosti a během pár dnů už leželi na pelíšku oba. Do dneška "bába" mlaďocha vychovává, i když je o hodně menší než on. Ale brání ho a úlně omládla. Jinak oba jsou abnormálně žravý, takže si nedovedu představit, mít misku společnou. Po žrádle si jdou vzájemně umýt misky ( co kdyby v té druhé něco zbylo). Neboj, to se poddá. Za pár dní už bude vše v poho.

Orry
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 11:28
- Nahlásit

brut, diky

Orry
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 11:29
- Nahlásit

jo brut, mas krasnyho australaka

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 11:55
- Nahlásit

Orry
Díky mooooc. Tvoji plyšáčci jsou taky úžasný. Naši známí mají JRT a páníček už zhubl 10kg. Před vánocema se stěhovali do baráku a těšili se na trochu klidu, výsledek: je to ještě horší. Moje první seznámení s tímto pošukem skončilo proraženým rtem, jak mn ěvítal. Od té doby si dávám pozor. Už se těšíme, až naši pesani budou spolu blbnout.

Hanka20
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 12:16
- Nahlásit

Orry
No ona zatím nehárala, ale podle toho jak po ní jde ten velkej tak asi brzo začne, tak jsem je už pro jistotu oddělila a mám malou v ložnici, protože pesan je permanentně nadrženej

Orry
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 12:23 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit

brut

hanka20

Evulik
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 13:56
- Nahlásit

Orry
Nechci tady vnášet nepohodu, ale měla bych se se starším pesanem na pozoru. Já jsem asi před 4 léty pořídila k 8 letému pesovi malé štěndo. Prvý týden byla pohoda, hráli si spolu, dováděli. Ale když přišel sedmý den bylo zle, starý pes malého začal ostře napadat, útočil na něj. Došlo to tak daleko, že jsem měla strach, že malému zlomí vaz - byl to 35 kg boxer a štěně 3 kg buldoček. Nevím , kde jsem udělala chybu, že začal na malého žárlit - varování pro tebe je, že štěně něchtěl pustit do domu. Já musela bohužel štěnátko vrátit chovateli.
Dnes mám 2 letého a 5 měsíčního psa stejného plemene a jejich soužití je od počátku bezkonfliktní. Ale upřednostňuji ve všem staršího psa. Jsou spolu už 3,5 měsíce a pohoda, žerou z jedné misky, nežárlí na sebe.

Orry
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:09
- Nahlásit

evulik

kazdy pes je jina osobnost, kazdy pes se jinak snasi
ale myslim, ze s orrym a rockym to bude v pohode mrkni do me galerie Orry a Rocky a uvidis jak se kluci k sobe maji...venku je naprosto vse ok..jen doma starsi povrcuje a ksichti se..snad to prejde, je to zatim kratka doba

Evulik
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 16:51
- Nahlásit

Orry
Přeji ti to z celého srdce, není snad nic hezčího než hrající si a opečovavající se psi.

Orry
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 17:11
- Nahlásit

evulik

dekuju ti moooooooooc, nic jineho si ted nepreju PS: dneska Orry a Rocky spolu lezeli na gauci a Orry ani necekl

brut
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 17:25
- Nahlásit

Orry
Huráááááá!

Evulik
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 17:44
- Nahlásit

Orry
tedˇjsem založila galerii já, koukni na ty moje valibuky - Eda a Ota.

Orry
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 07:53
- Nahlásit

brut
dekuju, fakt se to pomalu, ale jiste zlepsuje (myslim, ze az Rocky trochu povyroste a nebude tolik Orrycka otravovat, tak to bude uplne ok!!) vcera zase spinkali na gauci (mrkni do galerie na dukaz ) jinak mam uz dve..Orry a Rocky a Orry a Rocky 2...nejak se mi ty fotky hromadi

evulik
krasni pejsci musi byt s nima velka sranda vid?

Ardi
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 08:26
- Nahlásit

No s tím, že trochu povyroste a nebude toho staršího otravovat bych moc nepočítala.Mluvím z vlastní zkušenosti.Mám 2 retrívry a ročního leona.Jakmile leonka přerostla zrzouny, myslela jsem si, že už jim dá pokoj, ale to jsem se šeredně zmýlila.Teď jim omývá hlavy pěkně odshora, takže někdy mají hřívu kudrnatou jako Stočesová.........

Orry
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 08:36
- Nahlásit

Ardi

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání