| Autor |
Zpráva |
Evik
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 07:48
- Nahlásit
birma
no já abych se "nenudila" mám pro jistotu (jak víš) choďáka, kteří jsou většinou střelení po celý život, takže já mám o zábavu a pubertální psí kravinky postaráno na ještě hodně dlouho (aspoň doufám). Někdy bych Akouše nejraději roztrhla, ale když se náhodou chová klidně tak se hned začnu starat "jestli není nemocný" ))
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 07:51
- Nahlásit
Evik
No já taky napřed myslela, že Altárkovi něco je. On byl sice vždycky flegma, ale to co si zažívám poslední dobou to už je fakt síla. Je to vidět hlavně na tom, že už si nechce tolik hrát se psama, i mu jeho hravý útoky vaděj....
|
janina
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 11:09
- Nahlásit
Holky, kdy končí asi puberta u obřích plemen? Všechny povely, které jsme se naučili, venku zapomíná Zvlášť když vidí jiného pesana, to odvolání nemá šanci
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 11:13
- Nahlásit
janina
před chvílí jsem to psala - u nejkklidnějších jedinců jsou to přibližně tři roky
|
janina
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 11:15
- Nahlásit
birma
wow, tak to mám radost
|
VlastaK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 11:36
- Nahlásit
birma
A u těch méně klidný jako do smrti? Já to tušila
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 11:38
- Nahlásit
VlastaK
to nevim, to se zeptej někoho, kdo nemá takovýho flegmatika jako já, ale dost známejch mi říkalo, že se jim pes začal srovnávat kolem 6ti let
|
janina
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 11:50
- Nahlásit
birma
No díkybohu, že mám aspoň klidnější plemeno
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 11:54
- Nahlásit
birma
Pockaj, to ti zacal robit teraz na vsetkych psov bez rozdielu? Hugo asi pred mesiacom zacal vrcat tiez na psov, sa mu nepaci, ked su prilis akcny. Celkovo k psom uz nemusi. Bude mat 20 mesiacov za tri dni
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 11:58
- Nahlásit
pigie
na všechny ne, ale nedávno jsme potkali mladýho RR a ten hodně provokoval - olizoval mu hlavu, pobíhal, poskakoval okusoval ho a Altar chodil celej ztuhlej, povrkával si pod vousy a sem tam na něj udělal bububu že už to stačí.
Ale dřív byl hrozně hravej a chtěl se s každym honit a hrát si, teď ho to nebere - očuchá se se psem a když už ho ten druhej vyprovokuje ke hře, tak je to nejdýl na pár minut
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 12:01
- Nahlásit
birma
Já chci, aby si Sára tolik nehrála... Jak byla po tý operaci neustále na vodítku, tak má absťák... Takže běžně na cvičáku se sebere, zdrhne a jde provokovat štěňata ke hře... Debílek mrňavej...
|
VlastaK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 12:03
- Nahlásit
pigie
Už ho budou holt zajímat spíš psí slečny a paní. Jo jo, pryč je doba her a malin nezralých
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 12:12
- Nahlásit
birma
No, presne toto zacal Hugo robit asi pred mesiacom. U nas mame takeho mladeho howika. A tiez sa tak sprava pri provokacii k hre. S fenami sa vsak stale hra rad (A obcas si skoci, ale snazi sa, aby sme to nevideli ) VlastaK Presne tak.
|
Jajina
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 13:19
- Nahlásit
Mému labrouškovi budou brzo 2 roky a náš doktor říkal, že jak ho tak pozoruje, tak ho puberta přejde tak v 8 letech!!!!!!! A co se týká pejsků? Na velké psy - kluky vrčí, štěnda ho neberou nijak zvlášť a hra s feňulkama se omezila skoro jenom na naskakování...ach jo...Jooo, jiný to je, když nějaká čubina začne naskakovat na něj jako první!!! To se pak chová jak pravý gentleman!!!!!
Janka
|