| Autor |
Zpráva |
mac1
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 20:43
- Nahlásit
Endy
nejen herpes virus ,podobné je to i u streptokoka
|
Hanka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 20:50
- Nahlásit
Na mě musíte česky.Co to je?
Nechce te mi pomoci vybrat tři krásná jména od A????
|
Hanka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 20:57
- Nahlásit
Jo ještě jsem zapoměla napsat,že jsem vyřešila ten nezájem o štěňátka co se týče masírování bříška,mamča to dělat nechtěla a tak jsem zkusila vzít mojí retrívřici a ukázala jí ty tvorečky a ona se toho ujala.Takže mamča krmí a teta masíruje.Je prostě užasná.
jsou to holky
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 21:04
- Nahlásit
Hanka
mě se líbí Angelica
ale asi to neprojde..máš sqělý čubiny..taková spolupráce...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 21:06
- Nahlásit
no jsou určitě krásné - Afrodité a budou určitě chytré - Athena ,no prostě božské - Artemis ...... pramen radosti Agibail
|
Klara a Bara
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 21:34
- Nahlásit
Anastasia, Alzbeta II, A Destiny's Child, Alberta
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 09:36 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Areté, Arwen, Arien...
(Areté=zdatnost, dokonalost, statečnost, ctnost)
(Arwen - elfí princezna z Pána prstenů)
(Arien - dívka která řídí Slunce (z Tolkiena))
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 09:48
- Nahlásit
mac1
Není správně Abigail?
|
Hanka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2006 20:03
- Nahlásit
Tak našim třem holčičkám se daří dobře,akorát jedna je tam taková drobnější,ale papá dobře.
Včera mám přišel název chov.stanice a dostaly jsme co jsme chtěly VELKY' ANDĚL ,docela hezké ne?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2006 20:08
- Nahlásit
aren
jj,je , občas se mi to nějak přehodí ,například často místo dobrou píšu doboru ...no jo, co s tím , musím se tolerovat
|
aren
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2006 20:10
- Nahlásit
Hanka
Tak to blahopřeju.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2006 20:12
- Nahlásit
mac1
občas se mi to nějak přehodí
Mně taky, a docela často
|
Hanka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2006 16:00
- Nahlásit
Ahojky,tak Vám všem musím napsat jak krásně rosteme.Měla jsem strach,že budem malinký,ale zatím to vypadá dobře už vážíme 1100g,1250g a 1390g,tak snad z nás nebude minimastiff.
Chtěla jsem se ještě zeptat čím a kdy začít přikrmovat.Zatím to zvládáme s mamčou a s kondenzovanou tatrou,to nám poradil vet.
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2006 16:30
- Nahlásit
Hanka
Divím se,že Ti vet neporadil sušené štěněcí mléko.Pro štěně vyváženější,než celá Tatra.
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2006 18:46
- Nahlásit
Hanka
Taky jsem preferovala sušené mléko, ale ne psí ale sunar ředěný na dvojnásobek hustoty pro největší dítě. To sušené mléko pro štěňata jsem přidávala jen kvůli vitamínům a hlavně strašně chutnalo mamince, která po něm měla hodně mléka.
|
Hanka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2006 21:36
- Nahlásit
Oni nám to sušené vůbec nechtěli pít,tak proto nám poradil tu Tatru,Sunar nedoporučoval.Ale oni pijí i od mamky takže vitamíny by měli mít od ní. Teď mi doporučila chovatelka libové hovězí maso,prý ho mám naškrábat a dávat syrové.
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2006 22:34
- Nahlásit
Hanka
Těm tvým štěňátkům by mělo být asi 14 dní a jsou jenom tři.?Já bych je nechala ještě pít od mamči a s přikrmováním bych ještě aspoň týden počkala(pokud má máma dostatek mléka).
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2006 22:43
- Nahlásit
Hanka
Škrabaným syrovým masíčkem jsem začínala štěňata přikrmovat vždy ve 14 dnech. Štěňata ho vždy velmi chutně vysávala z prstu.Chutnalo jim to vždycky víc než sunar. Jinak je důležité to ohřát jak maso tak mléko.Štěňata reagují na teplo a teplé (38C-39C), přijímají bez problému a velmi ochotně.
|
Hanka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 21:09
- Nahlásit
Tak se zase hlásím.Už nám je 6týdnů a vážíme skoro 6kg,takže všechno dobře dopadlo.
Chtěla jsem se ještě zeptat čím krmit už tak velké holky,dávám jim granule Fitmin,tvaroh,maso s rýží.Poraďte jak vyváříte a přilepšujete vašim štěňátkům aby byla co nejsilnější a nejhezčí?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 21:17
- Nahlásit
Hanka
To je bezva! Máš fotky? Sem s nimi! A jak se bobenky jmenují?
Jinak Ti moc neporadím, moji čudlíci vyrostli na máčených štěněcích granulkách střídaných s kuřecím s rýží.
|
Hanka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 21:50
- Nahlásit
Fotečky jsou v galerii pod názvem Bettynka tak se tam koukni. Jmenují se Aimy,Airrin a Annet a ta zůstane asi doma je opravdu krásná.Já jim dávám taky máčený,ale chtěla bych jim ještě nějak přilepšit.
|
Hanka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 21:52
- Nahlásit
Teď je to na třetí stránce
|
aren
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 22:21
- Nahlásit
Hanka
Jsou krásní.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 07:09
- Nahlásit
Hanko, krásné psí slečinky i jejich mamča....Teď jsem si to celé četla a taky jsem ráda, že to dobře dopadlo, že jsou přeživší mimča i mamča v pořádku.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 08:45
- Nahlásit
Hanka
To je krása. Kolik takové 6-týdenní mastifky zhruba váží? A kojí je máma ještě?
|
Terka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 09:25
- Nahlásit
Taky se musím pochlubit našimi drobečky - dnes mají dva dny a jsou prostě krásní - můžete mrknout sem
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=477
|
Hanka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 19:19
- Nahlásit
Dneska jsme byly u veta na očkování a tetování tak jsem je tam hned zvážila Annetka 6.25kg,Airrin 5.70kg a ta poslední Aimy 5.25kg.Od mamči si ještě občas cucnou,ale tak dvakrát za den.
Terko
gratuluju jsou nádherní přeji jim hodně štěstíčka a hlavně zdravíčka
|
Hanka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 17:32
- Nahlásit
Tak se zase hlásím.
Pro Airrin a Aimy jsme našly super páníčky u kterých se budou mít jak prasátka v žitě.Annetka měla původně zůstat doma,ale jelikož umřel její tatínek tak si jí chtěli vzít majitelé toho pejska.Moc se mi do toho nechtělo,protože byla krásná a hlavně jsem si jí zamilovala.Ale po naléhání a dlouhém přemlouvání jsem souhlasila(dokonce jsem souhlasila s tím,že počkám se zaplacením,protože zrovna neměli peníze).Před třemi týdny jsme jim jí odvezli,ani né po týdnu mi pán volal,že špatně žere a co jsem jí dávala a že jsem jí hrozně rozmazlila,všechno jsem mu opět vysvětlila.Teď ve středu se opět ozval,že napadá na zadní nohy,že jí skora vůbec neudržej.Tak jsem se ve čtvrtek po práci sebrala a jela si pro Annetku.To co jsem viděla mě málem složilo,Annetka neskutečně vyhublá opravdu skoro vůbec jí neunesli zadní nohy,chtělo se mi brečet a ty lidi na místě obezdušit.Vet řekl,že je podvyživená má pohmožděnou páteř(buď jí někdo praštil,nebo odněkud spadla) a psychicky na tom taky nejni nejlépe,ale dal mi naději,že se s toho dostane.Pokusím se pro ni udělat co bude v mích silách ať to stojí co to stojí.
A tak se mi potvrdila slova mé babičky za dobrotu na žebrotu a už nikdy více dobrý skutek.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 17:39
- Nahlásit
Hanka
Tak to mi je luto Je to zvlastne, ze ludia, co mali psa dokazu stena takto zhumplovat.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 19:34
- Nahlásit
Hanka
No vidíš takhle moc vás ukecávali a nakonec chudinka Annetka takhle dopadla. Už jenom to,že to je potomek po jejich psovi a dokážou udělat takovou věc.No ještě,že si tam jela a teď hlavně ať se z toho Annetka co nejdříve dostane.
|