| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 10:18
- Nahlásit
Jirikovo
OK. Nebudu pak někomu platit náhradu škody, když si špatně vyloží mé dobře míněné rady
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 10:19
- Nahlásit
Ketrin
DVOREK muze rozhodne byt misto, ktere je treba z jedne strany vymezeno zdi domu, ze dvou stran obehnano cihlovou zdi (ta vetsinou vlastni zaklady) a z jedne strany muze v nekterych pripadech byt i plot pouze z pletiva. a stale se jedna o DVOREK!!! tudiz je nutne upozornit na nutnost podlahy nebo zakladu v pripadech, kdy jedna nebo vice zdi ohranicujicich dvorek je z pletiva nebo podobneho materialu.
hele znas Monty Pythony?? Tahle debata je uplne jakoz jejich skecu ...
Jo asi me bude muset Jandula fakt zabit ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 10:20
- Nahlásit
Připomínáš mi článek z novin tento týden, kdy otiskli text na půl stránky, jak by asi v právnickém ptydepe našich zákonodárců vypadala obyčejná cedule v ZOO "Nekrmte zvěř".
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 10:21
- Nahlásit
Jirikovo
Pythony znám a nejstarší syn ten je úplně miluje.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 10:22
- Nahlásit
Ketrin
no tak myslim, ze z nasi debaty by mel tvuj nejstarsi syn radost ... no jo, dneska je zase davaji, ze jo? a hned potom cervenyho trpaslika. musim nastavit video ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 10:24
- Nahlásit
Mileráda vyplnít přání poloviny tohoto fóra a fakt si udělám výlet do ČR, jen abych ho zabila...
Jen to budete muset ještě chvilku vydržet...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 10:29
- Nahlásit
Jirikovo
Ty si prostě zlatíčko - vždycky mě dokážeš rozesmát
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 10:31
- Nahlásit
birma
takze budes na moji strane a pomuzes mi, az me bude Jandula zavrazdovat?? hele a kdyz jsi takovy muj spojenec, tak kdyby se ji to nahodou povedlo, tak to nahlas na policii. Najemni vrah Jandula a najala si ji Ketrin ....
|
Danuš
|
# Zasláno: 27 Led 2006 18:52
- Nahlásit
Ketrin
Kdybych to neměla z vlastní praxe, netvrdila bych to. Taky jsem léta tvrdila, že fena se uhlídat dá. Tento případ se skutečně udál před zraky páníčka, fena na vodítku. Pět psů najednou odehnat prostě nestačil.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 08:02
- Nahlásit
Danuš
Zažila jsem něco podobného, pravda těch psů nebylo pět... ale zase jsem měla na tom vodítku háravky hned dvě. Feny dostaly povel sedni, chránila jsem je vlastním tělem, jednou rukou držela vodítko s oběma fenami, druhou rvala dolů statného psa, který neomylně naskakoval na tu, která byla právě v optimu. Zvládlo se to jen taktak. Máš pravdu, že taková výjimečná situace se stát může, ale bohužel spousta lidí nechá háravku běhat nezajištěnou na zahradě a pak s lehkým srdcem přisoupí k hormonálním injekcím. To jsem spíš měla na mysli.
|